-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 22 d.

Astrologė Viktorija Greviškienė kviečia susipažinti su šios dienos prognozėmis.
Sagvaro kaktusai
Sagvaro kaktusai / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien asmeniškai patirsite, kaip dėl didelio darbo krūvio nukenčia asmeniniai ryšiai. Jei laiku nesusimąstysite ir teisingai nesurikiuosite prioritetų – laukia santykių krizė. Penktadienis nėra tinkama diena svarbiems susitarimams tvirtinti. Tačiau šiandien užteks jėgų ir ryžto kovoti dėl savo interesų, geresnių sąlygų ar perspektyvų. Tiesa, vienokių ar kitokių nuostolių šią dieną nepavyks išvengti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbai ir pašėlęs tempas trukdys romantiškiems jausmams. Ne kartą pasijausite vieniši, pamiršti ar įskaudinti. O šiuo metu užmegztos pažintys nebus perspektyvios. Galite smarkiai nukentėti, jei aklai pasitikėsite žmonėmis. Savijauta šiandien, regis, taip pat nedžiugins. Didesnių problemų gali kelti inkstai ir oda. Nenuliūskite – viskam savas laikas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių zodiako ženklo atstovų laukia įtemptas pokalbis su autoritetinga figūra. Ko gero, tai nebus pati lengviausia ir linksmiausia diena. Penktadienį reikės kažką savanoriškai paaukoti ar transformuoti, kitaip tai bus iš jūsų atimta jėga. Šią dieną įsiplieskę konfliktai bus labai dramatiški ir greičiausiai pasibaigs ne jūsų naudai. Tad pasistenkite nepasiduoti provokacijoms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienis – nepaprasta diena, pareikalausianti daug ištvermės. Darbų gausa slėgs pečius, jausite nuovargį. Metas atsirinkti tai, kas šiuo metu svarbiausia, ir nešvaistyti jėgų antraeiliams dalykams. Psichinė įtampa šiandien gali išprovokuoti fizinio kūno negalavimus. Labai svarbu bus rasti būdų atsipalaiduoti ir kokybiškai pailsėti. Vakare daugiau dėmesio skirkite šeimai. Rūpesčių, ko gero, netrūks ir namuose.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien įtampų ir vidinio nepasitenkinimo esama situacija tik dar labiau kais. Darbai strigs. Gali nutrūkti svarbūs ir naudingi santykiai. Visomis jėgomis venkite dramatizmo ir kraštutinumų šią dieną. Apginti savo principus ir poziciją atrodys labai svarbu, tačiau kainą, kurią už tai sumokėsite, bus labai didelė. Vakare, regis, laukia daugiau nesusipratimų su bičiuliais ir šeimos nariais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Daugiausią įtampų penktadienį Mergelėms kels jų finansinė padėtis. Gali būti, jog sandėriai, kurių sėkme buvote įsitikinę, ims ir nepasiteisins, o tai lems nemažus piniginius nuostolius. Šią dieną galite susidurti su autoritetų spaudimu, ko gero, būsite verčiami eiti prieš savo valią. Galimos problemos su mokesčių inspekcija ar teisėsaugos struktūromis. Šiandien pagalbos ranką išties draugai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sunki diena. Šiandien reikės tiesiog išgyventi. Nesitikėkite kitų paramos ir pagalbos – nusivilsite. Penktadienis jus mokys ryžto ir atkaklumo. Šią dieną daug lengviau bus rasti priešų nei sąjungininkų, todėl pasikliauti galėsite tik savimi. Idealu, jei galite išvykti trumpų atostogų ir skirti daugiau laiko savo poreikiams. Tai labai įtemptas metas, tad svarbu ieškoti būdų, padėsiančių atsipalaiduoti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Penktadienį Skorpionai vis dar skendės tamsoje – sunkiose vidinėse būsenose. Norėsis užsisklęsti ir atsiriboti nuo pasaulio. Visi atrodys nusiteikę priešiškai bei turintys slaptų kėslų. Tačiau ir patys nebūsite linkę atvirauti apie savo tikruosius motyvus. Didžiąją dienos dalį norėsis veikti slapta. Jūsų uždarumas ir pesimizmas nejuokais skaudins artimus žmones.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šauliai gali būti įtraukti į svetimus konfliktus bei kitų tarpusavio santykių aiškinimąsi. Venkite šios pozicijos penktadienį, nes galų gale patys nukentėsite. Šią dieną nesivelkite į jokias avantiūras, ypač finansines. Jei norite išvengti problemų, nesusigundykite nešvariais pinigais. Tačiau seksis reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu. Geras laikas kraustytis į naujus namus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Daug painiavos ir mažai naudos – toks štai penktadienis laukia Ožiaragių. Nenusiminkite, ne viskas taip blogai, kaip gali pasirodyti. Nepasiduokite pesimizmui ir slogioms mintims. Ir toliau siekite užsibrėžtų tikslų, nepaisydami kelyje iškylančių sunkumų. Nors darbo rezultatai šiandien ir nedžiugins, tačiau atneš naudos ilgalaikėje perspektyvoje. Vakare galima romantinio pobūdžio pažintis ar smagus pasimatymas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Geras laikas atostogoms, mokslams bei dvasiniam tobulėjimui. Taip pat seksis spręsti juridinius klausimus, palanku varstyti valstybinių įstaigų duris. Tačiau tai nėra tinkamas laikas didelių projektų ar svarbių darbų pradžiai. Dalykiniai santykiai šiandien taip pat nebus sėkmingi. Pernelyg agresyviai ginsite savo interesus bei poziciją, tad lengva bus išprovokuoti konfliktines situacijas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kaip nuo žąsies vanduo nuo Žuvų zodiako ženklo atstovų nubėgs visos negandos ir nesusipratimai. Net ne itin apgalvotos rizikos šiandien gali pasiteisinti ir atnešti jums naudos. Bet netampykite likimo už ūsų, išlikite sąmoningi. Tiesa, antroje dienos pusėje galite susidurti su šiokiomis tokiomis konfliktinėmis situacijomis, tačiau sugebėsite viską užglaistyti ir su visais susidraugauti.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius