Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 25 d.

Po karšto ir vis dėlto veikti verčiančio intensyvaus šventinio pilnaties meto nuotaikos turėtų po truputį rimti, juolab Mėnulis keliaus stabiliausiu, žemišku, kantrybę, gebėjimą išlaukti, planuoti ir strateguoti palaikančiu Ožiaragio Zodiako ženklu. Šiandien ta diena, kuomet, jeigu tenka imtis darbų, galima nuveikti gana daug – veikiant kryptingai, vengiant blaškymosi, be didesnių emocijų, tačiau pakankamai jautriai atsižvelgiant į aplinkinių, ypatingai vaikų poreikius bei jausmus.
Kaitinantis šeštadienis Vilniaus mieste
Kaitinantis šeštadienis Vilniaus mieste / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Tiesa, nuovargio, miego trūkumo gali būti daugoka – šiandien didysis vandenų, o taip pat ir užribinio pasaulio valdovas Neptūnas mūsų atžvilgiu pasuks atgal, o tai reiškia, kad sustiprės noras pabėgti iš realybės į iliuzijų pasaulį – vieniems tai bus grįžimas į vaikystės pasakas, kitiems – prie senų filmų ar seniai klausytos muzikos, dar kitiems tai gali būti ir svaigalai, todėl verta prisiminti kažkada išmoktas maldas, dvasines praktikas – grąžinti jas į savo gyvenimą.

Bus itin svarbus vidinės stiprybės ir atjautos ugdymas, nes išoriškai bandymų manipuliuoti, noro primesti baimes irgi gali labai padaugėti, todėl teks kiekvienam prisiimti atsakomybę už save ir greta esančius.

Pasitempti ir tuo pačiu išlaikyti atidumą šiandien padės baltos, auksinės, geltonos spalvų drabužiai, puoškitės serdoliku, geltono aukso dirbiniais. Maiste turėtų būti daugiau grūdų ir patiekalų iš jų – tiek duonos, kepinių, tiek košių, troškinių, daržovių salotų su augaliniu aliejumi, taip pat džiovintų ar šviežių vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Darbo, profesiniai, karjeros reikalai šiandien jums labiausiai rūpės, nors namiškiams irgi norėsite skirti dėmesio – aiškus žinojimas, ką ir dėl ko darote, padės viską gražiai suderinti. Diena apskritai palanki planų, taip pat ir finansinių derinimui, veiklos strategijos tikslinimui. Gali keistis aplinkybės, tačiau bus svarbu vengti aistrų, pykčio, išsiaiškinti sąlygas ir nuosekliai darbuotis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Idėjų ir plėtros diena, kuomet norisi nuveikti daug, pasiekti aukštai – galite sulaukti naujų įdomių pasiūlymų, susijusių su užsieniu, gana geras laikas planuoti keliones arba keisti planus. Juolab kad aplinkybės gali to pareikalauti, gali tekti pasukti galvą, kas jums svarbiau, – venkite skubių sprendimų, gerai išsiaiškinkite, apgalvokite, įvertinkite visas aplinkybes, taip pat ir tai, kad jos gali greitai keistis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Emocingas metas, tačiau itin palankus pažvelgti į save, savo poreikius, pasaulį ir aplinkinius nauju žvilgsniu ir kažką pakeisti tiek planuose, tiek pasąmonėje, o tuo pačiu ir šiek tiek stabilizuoti nervų sistemą – juolab kad tvirtumas artimiausiomis dienomis tikrai pravers. Tai gerovės metas, kuomet esate gerbiami ir vertinami, tik labai svarbu įvertinti tai, pasidžiaugti gyvenimo dovanomis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nuostabus laikas tiek asmeninių santykių puoselėjimui, tiek ir kitokiems susitarimams, sprendimams, susijusiems su verslo reikalais, nekilnojamuoju ar kitu turtu, finansais. Tik svarbu vengti iliuzijos, kad viską galima užsidirbti už gražias akis ar malonų elgesį – atsakomybę taip pat būtina prisiimti, tad į pasirašomus dokumentus žiūrėkite pakankamai rimtai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gana sunkus laikas, kuomet viskas tarsi ir gerai – esate reikalingi, darbo turite į valias, viskas tarsi ir sekasi, galimybės atsiveria, tačiau džiaugsmo ir meilės gyvenimui mažoka. Nusiteikite, kad dabar tiesiog toks laikas – po poros dienų nuotaikos radikaliai keisis, todėl tiesiog darbuokitės. Tačiau disciplina bus labai svarbu – raskite laiko ir poilsiui, pasirūpinti sveikata, maloniai mankštai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbai savaitgalį gali kainuoti jums daugokai sveikatos, todėl bus itin svarbu laikytis disciplinos, vengti pervargimo – poilsis padės rasti daug efektyvesnius sprendimus, tad pasistenkite suderinti interesus. Dabar vidinio darbo, savo baimių ir kompleksų įveikimo, santykio su savimi ir pasauliu išgryninimo laikas. Imkitės to, kas jus džiugina, tai padės ir į kitus reikalus pažvelgti su meile.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtų idealu, jeigu galėtumėte šiandien likti namuose, artimoje aplinkoje, ar ten, kur jaučiatės savo vietoje – gal tai sodyba, gamta. Tai laikas, kuomet mintys suksis apie šeimos, namų reikalus. Puikus laikas suplanuoti statybas, remontus, taip pat ir tam reikalingus resursus. Tiesa, gali paaiškėti, kad planai keičiasi, tačiau šiandien tai tik į gera, tik bus svarbu suvaldyti emocijas, vengti pykčių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nuo pat ryto galite imtis įvairių su mokslais, dokumentais, susitarimais susijusių reikalų tvarkymu, veiklos planavimo – šiandien pavyks išspręsti ilgai jus kankinusius klausimus dėl ateities, padaugės aiškumo, dėliosis darbai, todėl būkite atviri pasauliui – bendraukite, aiškinkitės, atidėkite į šalį savo baimes, tik venkite primesti kitiems savo valią, daryti spaudimą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daug kas gali keistis gyvenime – turite šansą pamatyti, kur jūsų norai ir vertybės atitinka, o kur kertasi su realybe, peržiūrėti savo santykį su aplinkiniais, artimaisiais, iš naujo išgyventi vaikystės istorijas, grįžti prie to, kas jums brangu. Tai ir gilaus vidinio maišto laikas, kuomet norėsis ginti savo pasaulėžiūrą, griauti ribas, todėl sąmoningumas, aiškus vertybinis pagrindas bus itin svarbus, padės pasaugoti save ir aplinkinius.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gražus jūsų laikas, kuomet viskas sekasi, sprendžiasi, esate pajėgūs atlaikyti ir didžiausią spaudimą, apginti savo idėjas. Ir vis dėlto bus labai svarbu atsižvelgti ir į aplinkinių jausmus, poreikius, veikti atvirai ir jautriai, ypač jeigu bus bandoma jumis manipuliuoti. Verta spręsti su šeimos finansais, perspektyva susijusius klausimus – pagalvoti apie racionalų resursų, taip pat ir sveikatos paskirstymą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Būtų puiku, jeigu galėtumėte šiandien likti namuose ar jums saugioje aplinkoje ir pabandyti susivokti tiek tame, kas vyko, įvyko pastaruoju metu, tiek ir savyje, savo poreikiuose – ar tikrai pavyksta gyventi taip, vadovaujantis tomis vertybėmis, kurios jums svarbiausios? Šiandien labai gražiai galima daug ką išspręsti, rasti kompromisus – daug ką lems jautrumas aplinkinių poreikiams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jums aktyvus laikotarpis dar vis tęsiasi – esate tarsi nešami galingos bangos, pilni meilės ir noro džiaugtis pasauliu, kurti, bendrauti, tačiau vargu, ar pavyks išsisukti nuo atsakomybės, draugų ar bendraminčių dėmesio. Visko labai daug, todėl bus labai svarbu išlikti saikingiems, visų pirma, pasaugoti save ir aplinkinius. Venkite rizikuoti vairuodami, dirbdami su įvairiais prietaisais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius