TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – birželio 4 d.

Darbo savaitė pasibaigs gana optimistiškai, mat Mėnulis keliaus aktyviu, iniciatyviu, už save pakovoti gebančiu ir tuo pačiu gana artistišku, ryškiu Avino Zodiako ženklu, skatindamas norą pasirodyti, kažką nuveikti fiziškai.
Trešnės
Trešnės / Fotolia nuotr.

Deja, tai taip pat gana rizikinga diena, kuomet į paviršių gali išsiveržti visos blogiausios ambicijos, kompleksai, gali būti padaroma itin skaudžių klaidų. Kita vertus, tai bus būdas pamatyti giliausias problemas tiek valstybėje, visuomenėje, tiek ir asmeninėje aplinkoje, kuomet dėl karjeros ir pinigų gali įvykti skaudūs konfliktai tiek darbe, tiek namuose.

Vertėtų susilaikyti nuo ilgalaikių sprendimų, kažkokių skubotų veiksmų, vengti ginčų su darbdaviais, priekaištų artimiesiems. Laikykitės taisyklių, hierarchijos reikalavimų, susitarimų. Visus pykčius pasistenkite įveikti imdamiesi fizinės veiklos – išeikite į gamtą, daugiau vaikščiokite, judėkite, imkitės sunkesnių buities darbų. Gera diena parodyti nuoširdžius savo jausmus, išsakyti gerus žodžius tiems, su kuriais bendraujate, kuriems esate dėkingi, mylimam žmogui, tėvams, taip pat spręsti įvairias jau įsisenėjusias problemas, išpainioti sudėtingas situacijas, ieškoti sudėtingos informacijos, taisyti klaidas.

Išmintingą ramybę šiandien padės išlaikyti indigo spalva aprangoje, saugos papuošalai iš vario su auksu, safyrai. Išskyrus duoną, maistas turėtų būti žaliavalgiškas ir aštrokas – šviežios daržovės, džiovinti ir sūdyti grybai, mėsa, žuvis, riešutai, taip pat valgykite kuo daugiau žalumynų, prieskoninių žolių, ypatingai česnako, krienų, aitriųjų paprikų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būsite stiprūs ir džiaugsmingi, norėsite sulaukti dėmesio ir jums daug kas gerai seksis. Kad ir kokių problemų kiltų profesinėje srityje, pasistenkite susilaikyti nuo emocijų išliejimo namuose, net jeigu sulauktumėte priekaištų iš namiškių ar artimųjų, taip pat venkite per daug puikuotis savo uždarbiu ar bet kokia kaina siekti savo tikslų. Verčiau raskite būdų daugiau pajudėti, namie padirbėti fiziškai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ši diena ir šeštadienis jums gali būti emociškai kiek sunkokos, tačiau būtų puiku, jeigu galėtumėte tą laiką praleisti gamtoje, toliau nuo informacinio šurmulio ir skirti laiko atsipalaidavimui, sveikatos, ramybės atstatymui, susibalansavimui. Dienos tinkamos pasvarstyti apie savo vertybes, pasidžiaugti pasauliu, tuo, ką turite, ką mokate, kaip gyvenate ir pajausti, kurlink norėtumėte eiti toliau.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ypatingos dienos, kuomet esate tarsi nešamas ant sėkmės sparnų – puikus laikas grįžti prie ambicingiausių planų, tartis, ieškoti sąjungininkų, pagalbininkų, prisiminti kontaktus su užsieniečiais, pabaigti, kas pradėta. Tiesa, gali grįžti ir senos finansinės problemos, venkite rodyti savo ambicijas, juolab konfliktuoti, pasiduoti baimėms – kalbėkitės, tarkitės, ieškokite kompromisų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiomis dienomis bus itin svarbu susilaikyti nuo noro apginti savo savimeilę, įskaudintų ambicijų rodymo, kerštavimo, ypač jeigu norite išlaikyti santykius su antrąja puse, verslo partneriais ar klientais, venkite pradėti teisinius procesus. Verčiau ieškokite atgaivos ten, kur galite gauti dvasinės išminties, skirkite laiko įkvepiančiai literatūrai, filmui ar paskaitai, susitikite su įdomiu žmogumi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sunkokas laikas, kuomet nuo įtemptų darbų, per mažai patenkintų ambicijų, užslėpto pykčio gali tiesiog sutrikti sveikata, atsinaujinti ligos, todėl bus itin svarbu kuo daugiau dėmesio skirti tam, kas jus įkvepia, verčia pakelti save iš pelenų ir eiti toliau – kažkur išvykite, susitikite su išmintingais žmonėmis, rėmėjais, aptarkite savo darbus, galbūt būsimas keliones ar atostogų planus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ši ir artimiausia dienos jums bus emociškai gana intensyvios, kuomet norėsite daug ką pakeisti tiek savyje, tiek aplinkoje, tiek ir veikloje. Tai gali pavykti, jeigu pavyks atsisakyti jums kenkiančių elgesio modelių, ištaisyti klaidas, drąsiai žvelgti į ateitį ir imtis to, kas jums iš tiesų svarbu. Būkite atsargūs išsakydami savo nuomonę, diskutuodami su pasaulėžiūra susijusiomis temomis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas spręsti visas problemas, kurios reikalauja tarimosi ir susitarimo, savo ir vaikų interesų atstovavimo. Tiesa, gali būti gana sunku atlaikyti spaudimą iš namiškių, artimųjų dėl jūsų profesinių ambicijų, galite sulaukti priekaištų ir iš darbdavio – bus svarbu suprasti, kad būna situacijų, kuomet tenka priimti vienokius ar kitokius sprendimus ir venkite savęs kaltinimo ar menkinimo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Daug veiklos, darbų – šiandien jums užteks ir sveikatos, ir energijos daug nuveikti. Dar geriau būtų, jeigu rastumėte laiko ir mankštai, pasivaikščiojimui ar kitai smagiai fizinei veiklai. Ir vis dėlto būkite saikingi siekdami įgyvendinti savo ambicijas moksle ar norus bet kokia kaina išvykti į užsienį – galite pridaryti klaidų, atsirasti kitų kliūčių, todėl išlaukite, spręskite senus reikalus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien ir rytoj jausitės puikiai – skirkite daugiau laiko tam, kas teikia jums ir jūsų mylimiems žmonėms džiaugsmo, išvykite į gamtą, surenkite šeimos šventę, varžybas, kūrybinį konkursą. Gal ir atsiras kažkokių kliūčių, tačiau jūsų geranoriškumas, jautrumas padės išspręsti visus konfliktus. Tiesa, atsargiai su noru vienu ypu išspręsti visas finansines problemas – galite įklimpti ir giliau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien bus labai svarbu vengti noro bet kokia kaina įgyvendinti savo ambicijas, pabandyti kitų gyvenimą sureguliuoti taip, kaip jums atrodo geriausia ir teisingiausia – tai galiausiai gali atsigręžti prieš jus pačius, priversti gerokai pergalvoti savo veikimo pasaulyje būdus. Palanki diena daugiau laiko skirti namiškiams, imtis namų darbų, spręsti senas problemas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Labai aktyvi diena, kuomet pavyks itin daug nuveikti – sutarti dėl jums rūpimų klausimų, pristatyti savo veiklą, išmokti, sužinoti tai, kas jau seniai rūpėjo. Po truputį turėtų grįžti atlygis už jūsų darbus, galėsite pasidžiaugti savo darbo rezultatais, tik svarbu užsibrėžti tiek, kiek galite nuveikti, venkite pasiduoti baimėms ar įsivaizdavimui, kad viskas priklauso tik nuo jūsų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gebėjimas kažko atsisakyti ir palepinti artimuosius maža dovanėle, savo dėmesiu bei rūpesčiu šiandien gali suteikti jums daug džiaugsmo, taps vertinga jus stiprinančia praktika. Palanki diena jautriam pokalbiui, kūrybinei veiklai, saviraiškai. Antra vertus, venkite konfliktų dėl to, kaip kiti mąsto, kokius politinius pasirinkimus daro – verčiau imkitės to, kas jums atrodo teisinga.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius