Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – birželio 5 d.

Svarbi diena – šįvakar, prieš 22 val. 26 min. įvyksiantį pilnaties piką įvyks pusšešėlinis Mėnulio Šaulio Zodiako ženkle užtemimas, kurį, jeigu bus giedra, bus galima stebėti ir Lietuvoje.
Moteris su šunimi
Moteris su šunimi / 123RF.com nuotr.

Aktyvus laikas, kai norų daug, daug impulsyvumo, žodingo karingumo, sudėtinga susikaupti, imtis darbų, kuriems reikia kantrybės, profesionalumo. Su šia situacija visiškai nederės ir erzinančią įtampą kels Marsas Žuvų ženkle, kuris visiškai nelinkęs veikti, greičiau ramiai tekėti pasroviui.

Ne veiksmo, o jausmų ir susivokimo laikas. Šis užtemimas pradės trijų užtemimų ciklą, per kurį turės įvykti daug reikšmingų pokyčių visuomenės vertybių sistemoje. Vis dėlto šiandien kils daug perspektyvių idėjų – atkreipkite dėmesį į naujai atėjusias, atrodytų pernelyg radikalias mintis, užfiksuokite jas. Pavyks pajausti ir išreikšti svarbiausius žmonijos, ateinančių kartų interesus ir įvardinti radikaliai naujus fizinių poreikių tenkinimo būdus, įveikti baimes, išlaikyti idealizmą.

Šią aktyvią dieną tiks dėvėti ugninių švytinčių spalvų drabužius – tamsiai raudonus, auksinius, oranžinius, baltus, puoštis raudonu špineliu. Maistas taip pat turėtų būti atitinkamas – tiks blyneliai (kaip Saulės simbolis) su uogiene, grietine, varškėčiai, bet ne žalumynai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien jums iš tiesų bus nelengva suvaldyti emocijas, teks daugiau darbuotis su savo baimėmis, o ne imtis konkrečių darbų. Bet jausitės neblogai, kuomet norėsis pažinti pasaulį, aprėpti plačiai ir daug, bendrauti, dalinti. Gera diena pailsėti, pabūti su savimi prie vandens, imtis kūrybos, sudėtingų, painių reikalų, reikalaujančių intuicijos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Virsite idėjomis, kurias norėsite skirti pasauliui, ieškosite reikalingų informacijos šaltinių, žmonių, galbūt netgi teks imtis kažko naujo ir būtino. Tiks peržiūrėti savo galimybes, galbūt kažko skausmingai atsisakyti, tačiau visai tikėtina, kad kils jūsų žemiškai prigimčiai svetima būtinybė imtis ekstremalių sprendimų, surizikuoti kasdiene gerove savo tikslų vardan.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jūsų noras maksimaliai atliepti partnerių interesus, būti rūpestingais ir atliepiančiais, džiugiais prieštaraus jūsų prigimčiai, maloniam ir lengvam bendravimui be didesnių emocijų ir pompastikos. Pasiūlykite partneriams neįpareigojančius pietus ar vakarienę egzotiško maisto kavinėje, pasistenkite nuoširdžiai pabendrauti – gal taip pavyks išspręsti ar bent sušvelninti jus varginančias įtampas?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sunkus laikotarpis, kuomet jūsų sunkiai įgyvendinamos revoliucinės idėjos, kaip galima būtų iš esmės pagerinti žmonių santykius ir santykį su pasauliu, po truputį eina į pabaigą. Dar kelios dienos, ir pasaulis joms atsivers, taps lengviau veikti. Brandinkite jas, nepasiduokite baimėms, kad esate atstumti, negalite reikštis – puikus laikas parodyti save per kūrybą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tikriausiai kunkuliuojate idėjomis, polėkiu, poreikiu kurti, meile pasauliui ir aplinkiniams, noru susipažinti su įvairiausiomis kultūromis ir noru parodyti tai visiems, pritaikyti visuomenės labui. Ar priims? Juolab būdai, resursai tai pasiekti dar neaiškūs, ribojantys – pajauskite, išlaukite, viskam ateis palankus metas, drąsiau išsakykite savo baimes, rūpesčius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien teks pasistengti derinant namų, darbo ir partneriškus įsipareigojimus. Norėsis išskristi į šiltus kraštus, mylėti namiškius, esminių pokyčių poreikio suvokimas, bet smulkūs darbo reikalai, skambučiai, pokalbiai neduos ramybės, o čia dar viliojantys atsipalaiduoti partnerių pasiūlymai. Bus svarbu išlaikyti vidinę stiprybę.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtinybė keistis ir keisti visiškai svetima jūsų prigimčiai, tačiau jūs mokate visa subalansuoti. Šiandien jums turėtų pavykti išlaikyti filosofinį požiūrį į pasaulį ir džiaugsmingai tai iškomunikuoti. Ieškosite naujų, požiūrį į pasaulį keičiančių žinių, tačiau tai sunkins kasdienę veiklą, kažin ar pavyks išlaikyti režimą, juolab namų ir vaikų reikalai vers peržiūrėti turimus resursus. Tiesa, šiandien gali pavykti rasti būdų, kaip juos sėkmingai atnaujinti, tik išdrįskite apie tai nuoširdžiai pasikalbėti darbe.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Rasite subtilių būdų save išreikšti per kūrybą, tačiau tai pareikalaus iš jūsų rasti kaip subalansuoti resursus. Nors ir norėsis, tačiau ne pats tinkamiausias laikas didelėms išlaidoms ir investicijoms, verčiau paieškokite naujų būdų, kitokių kelių, įvairovės energijos ir pajamų srautų stabilizavimui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų dosnumą, polėkį ir geranoriškumą šiandien slopins partnerių poreikis bendrauti paprastai, lengvai, per daug neįsipareigojant ir nesigilinant į jūsų idėjas, o dar būtinybė spręsti giliai jausmus kabinančias, painias ir sunkiai suvokiamas problemas. Jautrumas ir verksmingumas – ne jūsų sritis, tačiau pasistenkite rasti šiltą žodį, pasitelkite kūrybingumą, parodykite savo meilę.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Psichologo ar specialisto konsultacija, jautrus pokalbis su partneriu šiandien turėtų atverti jumyse daug kūrybinių galių, padės pakeisti santykį su vaikais, vers dirbti su vaikystės traumomis, pasąmoninėmis programomis. Nelengvas, tačiau rezultatyvus transformacijos laikotarpis, kuomet būtina ieškoti ir imtis naujų, takių, švelnių būdų veikti pasaulyje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų kūrybingumui ir idėjoms, kaip praktiškai pagerinti žmonių gyvenimą, šiandien išties palankus laikas. Tačiau bus labai svarbu nepasiduoti baimėms, peržiūrėti jus vis dar ribojančius pasąmoninius įsitikinimus. Tiesa, pranešti apie savo atradimus visiems bus nelengva, nes reikės rasti subtilių, jautrių veikimo būdų, gerai pajausti situaciją.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien veikti, reikštis pasaulyje jums bus kiek lengviau, rasite raktus tikėjime, pasaulėžiūroje, tačiau bus nelengva derinti polėkį siekiant savo tikslų, norą imtis didelių, daug aprėpiančių darbų, būtinybę daug dėmesio skirti santykiams namuose ir savo galimybes veikti. Jūsų jautrus kūrybingas žodis, meno inspiracijos padės rasti tuos taip būtinus dabar naujus bendravimo su pasauliu būdus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius