Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – gegužės 14 d.

Penktadienis pratęs vakarykščias tendencijas, Mėnulis ir toliau keliauja Dvynių ženklu, skatindamas aktyvų bendravimą, judėjimą, verslumą, žinių sklaidą ir įsisavinimą, tačiau šiąnakt, 1 val. 36 min., įvyks vienas gana svarbus įvykis, pakeisiantis visų įvykių foną – „didžiąja laime“ vadinamas Jupiteris pereis iš Vandenio ženklo, kuriame būdamas skatino laisvamanybę, informacinių technologijų, mokslo inovacijų plėtrą, visuomenės aktyvumą, į Žuvų ženklą, kuriame jis itin stiprus, tačiau nukreipiantis mintis ir idėjas į dvasingumo, kūrybos ir emocinės gerovės, taip pat slaugos, rūpybos, sveikatos priežiūros, rekreacijos sritis.
Pajūris
Pajūris / 123RF.com nuotr.

Šiame ženkle Jupiteris išbus kol kas tik iki liepos 28 d., tarsi paruošdamas dirvą kitų metų procesams, o po to vėl grįždamas į Vandenio ženklą, kuriame išbus iki gruodžio 29 d. Stebėkite pokyčius, atkreipkite dėmesį į minėtas sritis, ypač jeigu jums jos aktualios, pagalvokite, pajauskite, ką norėtumėte šiose srityse sustiprinti, išplėsti.

Šiandien viena sėkmingesnių dienų per pastarąjį laikotarpį, tinkama įvairiai veiklai, tačiau nuotaiką gali gadinti įvairios keistos klaidos, painiava, informacijos trūkumas ar slėpimas, galimos ir mažai sąmoningos apgavystės, noras išsisukti nuo atsakomybės ar darbų, todėl bus itin svarbu tikrinti gaunamas žinias, ypač jeigu norite jas skleisti toliau. Daugiau dėmesio parodykite vaikams, artimiesiems, prisiminkite protėvius. Vakarą skirkite poilsiui, susilaikykite nuo naujų darbų pradžios.

Tyrumą palaikyti padės baltos, gelsvos ir rožinės spalvų apranga, puoškitės ametistu, jei turite, papuošalais su platina.

Maistas šiandien turėtų būti lengvas, paprastas, naminis, tačiau be mėsos. Geriausia tiks įvairios košės, medus, pienas, sviestas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Darbo su informacija, bendravimo ir naujienų bus daug, tačiau emociškai diena gali būti kiek sudėtinga, bus pavojaus iš gerų norų pakliūti į gana painią situaciją, yra rizikos ir likti apgautais, todėl venkite draugysčių su mažai pažįstamais žmonėmis, juolab rizikuoti pinigais, savo vertybėmis, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, taip pat susilaikykite nuo bet kokių svaigalų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jums gana sėkminga diena, vertėtų imtis svarbesnių darbų, Jupiteris Žuvų ženkle palaikys visą jūsų veiklą, ypač susijusią su kūryba, dvasingumu, taip pat vandenų apsauga, rūpyba, sveikatinimu, grožiu, tačiau skubėti ankstoka, įsiklausykite į tendencijas ir susilaikykite nuo skubių sprendimų, ypač finansinių – gauti pasiūlymai investuoti gali būti klaidinantys.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien turėtumėte jaustis jau daug geriau, įtampos atlėgsta – esate mylimi ir palaikomi, o sėkmė profesinėje srityje nuo šiandien įsitvirtins ilgesniam laikui. Tiesa, dar anksti laukti rezultatų, daug kas priklausys ir nuo jūsų gebėjimo kaskart įsiklausyti į situaciją, veikti vadovaujantis dvasinėmis vertybėmis, atjauta. Apie pietus būkite itin atsargūs dirbdami su informacija, ypač ja dalindamiesi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Galų gale sulaukėte gerų permainų – šiandien pavyks nuveikti kažką tokio malonaus, kas padės jums atitaisyti savo santykį su draugais, bičiuliais, parodyti save ir savo veiklą kitiems, pajausti gyvenimo prasmę. Tiesa, intensyviai veiklai esate pernelyg jautrūs, todėl vertėtų daugiau laiko skirti susivokimui, poilsiui, darbui kiek atsitraukus nuo šurmulio, tačiau venkite slapukavimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Labai aktyvi, pilna draugų skambučių, bendravimo su kolegomis, bičiuliais, visuomeninės veiklos diena, kuomet galite daug nuveikti, pradėti bendrą veiklą, inicijuoti projektus, tačiau būkite itin atsargūs gavę su finansais, investicijomis susijusiu pasiūlymus, rizikinga pasirašinėti finansinius dokumentus, investuoti, kad ir kaip patraukliai ar saugiai tai atrodytų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Intensyvios profesinės veiklos dienos tęsiasi – daug bendravimo, informacijos, dokumentų tvarkymo, rašymo. Sėkmingas laikas dirbti su žmonėmis, ruošti projektus, planuoti veiklos ateitį, tačiau bendraujant ir ypatingai dalindamiesi informacija pasistenkite patikrinti dar kartą tai, ką darote, galimi keisti apsirikimai, akibrokštai ir iš antrosios pusės ar verslo partnerių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dar viena gana smagi diena – tikėtina, kad iššūkiai profesinėje veikloje tapo įveikiami ir judate gana sparčiai pirmyn, problemos sprendžiasi, o ir idėjų, norų, ką veikti, kur dar tobulėti, mokytis, plėsti pasaulio matymą, turite daug. Gal tik pasitikėjimo savimi trūkumas ir baimė dėl sveikatos, rizikos iškristi iš savo komfortiško pasaulio trukdo skleistis svajonei – kas jums svarbiau?

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Stiprus emocijų raiškai, savianalizei, gebėjimui keistis ir keisti santykį su pasauliu laikas – ieškokite galimybių, bendraukite su ypatingais žmonėmis, planuokite. Tiesa, yra rizikos nuklysti į svajones ir iliuzijas, prikurti mažai realių dalykų, tad daugiau tikrinkite informaciją, venkite greitų, skubotų sprendimų, ypač finansinių. Mažai palankus laikas ir aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puikus laikas rasti artimą ryšį, bendrų interesų su antrąja puse, taip pat įvairiausiam bendravimui su verslo partneriais, konsultavimui ir konsultavimuisi, deryboms, verslo partnerių paieškai, darbo pokalbiams. Tiesa, pasistenkite rasti laiko ir namiškiams, šeimai – galima painiava, kažkokie nesusipratimai, iliuzijos, apsirikimai, todėl galvokite, ką sakote, tikslinkitės gautas žinias.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dar viena sėkminga įvairiai, galbūt smulkiai, kasdienei, nuobodžiai, bet būtinai veiklai – tinkamas laikas tvarkyti dokumentus, informaciją, pasirūpinti informacijos pateikimu kitiems, taip pat ir įvairiems medicininiams tyrimams, pasirūpinti sveika gyvensena, pasimokyti naujų įgūdžių, sužinoti kažką naujo. Tik tikrinkite tai, ką sužinosite, pasidomėkite įvairesnio pobūdžio šaltinių duomenimis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dar viena smagi savo kūrybingumu, džiugumu diena – esate nusiteikę kuo daugiau padovanoti pasauliui ir mylimiems žmonėms – puikus laikas pagalvoti apie smagią iškylą, renginį, veiklai su vaikais, mylimu žmogumi ar tiesiog realizuoti savo svajonę. Tik būkite saikingesni išlaidaudami – pasidomėkite išsamiau, kiek kas kainuoja ar yra verta – yra rizikos apsigauti ar likti apgautais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kokie būtų jūsų santykiai su artimaisiais, pasistenkite išlikti emociškai neutralesniais, tačiau šiltais ir atjaučiančiais – gali paaiškėti, kad kai ką pervertinote ar per mažai įvertinote, gyvenote iliuzijomis, galite sužinoti ir mažai malonių paslapčių tiek apie save, tiek ir apie savo artimuosius. Prieš kažką spręsdami lukterėkite, leiskite informacijai nusistovėti – gal viskas yra geriau nei atrodo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius