-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gegužės 18 d.

Penktadienis – puikus savaitgalio pranašas. Ką jis žada?
Išėjimas
Išėjimas / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienis – tai sprendimų priėmimo metas. Šią dieną, ko gero, teks rinktis, apsispręsti ties rimtais dalykais. Nenustebkite, jei jausitės tarsi tarp dviejų ugnių. Aplinkiniai gali jums daryti nemažą spaudimą šiandien. Konfliktinių situacijų ir ginčų taip pat netrūks. Labiausiai jie tikėtini antroje dienos pusėje. Atrodo, didžiausi nesutarimai kils su šeimos nariais. Vakare būkite atsargesni atlikdami buities darbus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tikėtina, jog kažkuri gyvenimo sritis smarkiai keisis, atsiras naujų galimybių ir iššūkių. Kad ir kuo beužsiimtumėte, nesitikėkite greitų rezultatų ar greitos naudos penktadienį. Visi darbai pradėti šiuo metu užsitęs, reikės įveikti tam tikrus trukdžius. Vakare daugiau dėmesio reikės skirti šeimai, ypač vyresniems šeimos nariams. Deja, nuotaikos nebus pačios geriausios.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tikėtina, jog penktadienį Dvynių zodiako ženklo atstovai nemažai dėmesio turės skirti piniginiams reikalams. Neskubėkite išlaidauti ar investuoti į stambesnius pirkinius šiandien. Tai diena, kuomet viskas turi būti gerai apmąstyta, suplanuota ir apskaičiuota. Panašu, kad asmeninis gyvenimas bus ramus ir tykus. Čia nenusimato jokių dramų. Vakare norėsis leisti laiką su artimais žmonėmis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sudėtinga diena. Šiandien labiau pasaugokite savo sveikatą. Tiek fiziniai, tiek protiniai persitempimai labai kenks. Tai metas, kupinas įvairiausių kliūčių. Atrodys, kad vos pašalinus vieną problemą, tuoj pat atsiranda kita. Nenustebkite, jei šią dieną būsite priversti priimti sudėtingus sprendimus, susijusius su asmeniniais ar verslo santykiais. Vakare jausitės itin jautrūs ir pažeidžiami, saugokite save nuo papildomo streso.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors artėja savaitgalis ir jaučiamos pakilios aplinkinių nuotaikos, Liūtai nebus linkę švęsti ir bendrauti penktadienį. Labiausiai norėsis ramybės ir poilsio. Dienai įsibėgėjus pastebėsite, jog vis dažniau norisi atsigręžti į praeitį, gali užklupti nostalgija, pasireikšti melancholiškos nuotaikos. Labai tikėtini susidūrimai su žmonėmis, kurie jau seniai nebedalyvauja jūsų gyvenime. Šiandien svarbu bus pastebėti likimo siunčiamus ženklus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors šiandienos kelias į viršūnę ir nebus itin lengvas, teks įveikti ne vieną kliūtį, atsispirti daugybei pagundų, jums tai puikiai seksis. Vidinė motyvacija padės nugalėti visus iškylančius sunkumus. Geriausiai imtis tų darbų, kuriuos galite greitai pabaigti. Tačiau neverta tikėtis greitų rezultatų ir naudos, tai bus ilgalaikės perspektyvos. Vakarą greičiausiai leisite draugų būryje. Bus linksma, bet karštų diskusijų, ko gero, nepavyks išvengti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių laukia įtempta diena, tačiau ji savyje talpina ir be galo daug perspektyvų. Klausimas, ar užteks jėgų jas išnaudoti. Penktadienį nieko nebus paprasto. Kiekviena, net menkiausia užduotis pareikalaus begalės pastangų. Visi darbai turės būti atlikti preciziškai. Vadovai bus pedantiški perfekcionistai, kurie pastebės net menkiausią smulkmeną. Vakare tikėtini apdovanojimai už atkaklias pastangas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovų laukia šioks toks atokvėpis. Šiandien galite gauti kvietimą iš giminaičio ar artimo draugo vykti į svečią šalį. Jei turite galimybę, būtinai juo pasinaudokite. Tiek dalykinių, tiek asmeninių santykių problemos šiek tiek aprims, tačiau darbų tikrai nestigs. Suktis reikės greitai, o sprendimus priimti tiesiog akimirksniu. Vakare pats metas apsilankyti įdomiame renginyje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ko jau ko, o konfliktų šiandien tikrai netrūks. Rimčiausi ginčai, ko gero, nusimato su šeimos nariais. Penktadienis – tai viena nepalankiausių šios savaitės dienų Šaulio zodiako ženklo atstovams. Tad svarbiausius reikalus ir susitikimus verčiau nukelti sekmadieniui arba kitai savaitei. Šiuo metu net galite sulaukti kaltinimų dėl to, ko nepadarėte. Sunku bus išlikti ramiems ir optimistiškiems šią dieną.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Penktadienis – prasta diena dalykiniams susitikimams ir svarbiems reikalams. Tikėtini konfliktai darbe, ypač su vadovybe. Bus sunku girdėti kritiką savo adresu, vis dėlto, sugebėsite išlikti objektyvūs ir diplomatiški. Taktas ir iškalba bus geriausi jūsų šiandienos draugai. Būtent tai padės spręsti sudėtingas situacijas ir siekti savo tikslų. Vakare galimos įdomios pažintys, bus daug bendravimo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rutininiai, kasdieniai darbai, daugiau atsakomybės ir įsipareigojimų bei šeimyniniai rūpesčiai – tai frazės, kurios kelia siaubą Vandenio zodiako ženklo atstovams. Tačiau, panašu, jog būtent tai ir bus svarbiausios penktadienio aktualijos. Šiandien niekas jums neleis skraidyti padebesiais, aplinkinių nedomins jūsų futuristinės idėjos. Teks imtis praktiškų darbų ir siekti apčiuopiamos naudos bei rezultatų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Panašu, jog pagaliau priimsite svarbų sprendimą ir tai jus išlaisvins. Vėl gebėsite šypsotis ir pozityviai žvelgti į gyvenimą. Šiandien sulauksite aplinkinių palaikymo ir paramos, drąsiai kreipkitės pagalbos, jei turite rimtesnių rūpesčių. Ko gero, likimas jums plačiai šypsosis ir siūlys puikias perspektyvas ne tik profesinėje srityje, bet ir asmeniniame gyvenime. Laukia džiugus, kupinas romantikos vakaras.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius