Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gegužės 21 d.

Paskutinė darbo savaitės diena bus gana sunki, ypač tiems, kas dirba su informacija, turi daugiau bendrauti. Juolab kad Saulė jau vakar vakare perėjo iš žemiško, bet romaus Jaučio Zodiako ženklo į bendravimą, tegu ir paviršutinišką, bet aktyvų, smalsumą, judėjimą, verslumą, mokymąsi skatinantį Dvynių ženklą.
Dviratininkas
Dviratininkas / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, Mėnulis Mergelės ženkle vers ir šiek tiek pasigilinti, užbaigti reikalus, viską atlikti tvarkingai. Norėsis aiškumo, konkretumo, imtis kažką veikti, tvarkyti įvairius reikalus, tačiau informacija strigs, gali paaiškėti kažkokios klaidos, apgaulės ar saviapgaulės, bus ir patiems

lengva jų pridaryti, pasiduoti juodoms mintims arba pervertinti informaciją. Bus lengva susipykti arba pasiduoti kitų žmonių įtakai, o po to gailėtis savo sprendimų, todėl pasistenkite kuo mažiau inicijuoti bendravimą, venkite priimti rimtesnių sprendimų, pasirašyti dokumentus. Laikas mažai tinkamas ir pirkiniams. Verčiausia imtis to, kas būtina, tvarkytis ir mokytis bet kokioje situacijoje išlaikyti atjautą, vadovautis širdimi, susilaikyti nuo žmonių vertinimo ar skirstymo.

Vidinę ramybę, tyrumą padės išlaikyti žydros, melsvai žalsvos, skaisčiai geltonos spalvų drabužiai, nuo paklydimų saugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas). Maistas taip pat turėtų būti lengvas, saikingas, geriausiai tiks lengvi užkandžiai, salotos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Norėsite būti visiems geri, tačiau suderinti daugybę interesų gali būti sudėtinga, todėl svarbiausia – matykite svarbiausius tikslus, vertybes ir jais vadovaukitės, o visa kita spręskite konkrečiai, atliepdami, pajausdami situaciją. Susilaikykite nuo naujų darbų, atsargiai vertinkite jus pasiekiančią informaciją, tačiau daugiau dėmesio skirkite savo ir artimųjų sveikatai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Idėjų ir norų turite daug, tačiau šiandien iliuzijų diena – pasaulis ir artimieji gali pasielgti su jumis visai kitaip negu tikėjotės, o jeigu ir manote, kad tai, ką darote, yra tobula, o kiti klysta, tai irgi gali būti paklydimas, todėl šiandien bus labai svarbu į viską žiūrėti kuo ramiau, vengti susireikšminimo ar sureikšminimo, ypač pinigų ir materijos, tačiau likite atvira širdimi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Bandymas padalinti save tarp profesinių įsipareigojimų ir asmeninių reikalų šiandien gali priversti jus padaryti rimtų klaidų ar parodyti profesionalumo stoką. Antra vertus, galite pasijausti apgauti, per mažai suprasti ir vertinami, todėl bus labai svarbu kuo ramiau reaguoti į situaciją, matyti savo tikslus ir likti sąžiningiems su savimi bei pasauliu, net jeigu teks kažko atsisakyti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jeigu turite, ką slėpti, šiandien tai gali labai lengvai paaiškėti, o jeigu ir toliau bandysite glaistyti situaciją, yra rizikos visai rimtai susipainioti ar pakliūti į tų, kuriems bus paranku jumis pasinaudoti, pinkles. Yra rizikos, vadovaujantis gerais norais, įsipainioti į sektantišką veiklą, pakliūti į pavojingas situacijas, todėl pasistenkite geriau atlikti savo profesinius įsipareigojimus, pareigas artimiesiems.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Finansiniai reikalai šiandien gali tapti jums tikru galvos skausmu ir sukelti daug problemų. Visų pirma, patys susilaikykite nuo bet kokių rimtesnių pirkinių ar finansinių sprendimų, nes adekvačiai įvardinti situaciją bus sudėtinga. Antra, nusiteikite, kad gali tekti imtis savo ar svetimų klaidų taisymo – šiuo atveju pasistenkite išlikti sąžiningi tiek sau, tiek aplinkiniams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Seni ir nauji įsipareigojimai spaudžia jus tiek, kad bus lengva pridaryti klaidų, pakenkti savo reputacijai, todėl darydami tai, ką galite geriausia, pasistenkite likti jautrūs kitų problemoms, trūkumams, net jeigu tai būtų ir akivaizdus melas. Venkite išsisukinėjimo ar kitų silpnybių dangstymo, tačiau likite nuoseklūs siekdami savo svarbiausių tikslų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasistenkite šiandien kuo labiau pasaugoti savo sveikatą ir ramybę, tačiau tingėjimas irgi būtų blogas sprendimas. Nors galite sulaukti įvairių viliojančių pasiūlymų, tačiau visų pirma pajauskite, ko jūs labiausiai trokštate, kas jums šiandien svarbiausia. Jeigu pasiūlymas atliepia jūsų giliausius troškimus – kelkitės ir veikite, tik būkite itin atsargūs su viliojimais lengvai užsidirbti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiomis dienomis bus lengva susivilioti pasiūlymais lengvai užsidirbti, dėl iliuzinių vertybių paaukoti tai, kas jums iš tiesų svarbu, todėl būkite itin atsargūs iš išorės gaunamai informacijai, tikrinkite visas naujienas, susilaikykite nuo ilgalaikių įsipareigojimų priėmimo, dokumentų pasirašymo, ypatingai jeigu tai susiję su finansais. Verčiau kuo geriau atlikite tai, ką šiuo metu privalote.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate visiškai susipainioję santykiuose su aplinkiniais – norite, kaip galima, geriausiai suderinti profesinius ir asmeninius įsipareigojimus, tačiau bendravimas stringa, jaučiatės per mažai suprasti. Ypač santykiai su artimaisiais verčia jus daryti klaidas, pakliūti į klaidų ir iliuzijų ratą, vengti įsipareigojimų. Pasistenkite naujai pasižiūrėti į situaciją ir pradėti bendrauti atvirai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gražios idėjos šiandien gali tapti tikru galvos skausmu rytoj, ypatingai, jeigu jos susijusios su kelionėmis į užsienį, susitarimais su kitų šalių asmenimis, mokslo naujovėmis. Būkite itin dėmesingi visai jus pasiekiančiai informacijai, kruopščiai ją tikrinkite, venkite skubotų sprendimų, ypatingai, jeigu jie susiję su jūsų ar artimųjų sveikata, gerove. Pasitarkite su išmanančiais žmonėmis, artimaisiais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien jums bus svarbiausia išlaikyti vidinę tvirtybę ir aiškų savo tikslų bei vertybių matymą, antraip yra rizikos patekti į keblią finansinę situaciją, pasiduoti vilionėms ir pinigus išleisti tuštiems dalykams. Galite pakliūti net į sukčių pinkles, todėl galvokite savo galva, venkite azarto ar noro visiems įtikti, juolab kaltinimų tiek sau, tiek artimiesiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Norėsite būti geriausiais tėvais, vaikais ir sutuoktiniais, tačiau artimieji vargu, ar įvertins jūsų pastangas, ypač jeigu norėsite atsipirkti dovanėlėmis. Susilaikykite nuo priekaištų ir iš savo pusės pasitenkite su atjauta reaguoti į kitų silpnybes ar blogą nuotaiką – šiandien visiems gana sudėtinga diena, tad belieka išlikti nuoširdiems ir atviriems.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius