Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gegužės 25 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Pora geria kavą
Pora geria kavą / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jėgų, optimizmo ir noro bendrauti šiandien Avinams tikrai netrūks. Nesibaiminkite pokyčių ir naujovių, nuo kurių penktadienį, regis, niekur nepabėgsite. Tikėtina, jog asmeniniame gyvenime laukia malonios staigmenos bei pasiūlymai. Tačiau prieš priimdami bet kokius sprendimus, būtinai viską gerai apsvarstykite, apgalvokite galimas pasekmes, venkite veikti skatinami impulsų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovus vis labiau slėgs didėjantis darbų krūvis bei atsakomybės našta. Penktadienį, regis, išryškės būtinybė rinktis ar priimti svarbų sprendimą, susijusį su finansų ar santykių tema. Galimi piniginiai nuostoliai, neplanuotos išlaidos. Šiandien gali prasidėti asmeninių ar dalykinių santykių krizė, kuri, ko gera, tęsis visą likusią savaitės dalį. Vakare itin tiktų pasninkas, atsiribojimas, askezė.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sėkmė ir toliau palankiai moja ranka Dvynių zodiako ženklo atstovams. Svajonės pildosi, netrukus tuo įsitikinsite. Šiandien drąsiai imkitės darbų, kurie reikalauja iššūkio: norėsis įrodyti sau ir kitiems, ką sugebate. Kuo spontaniškiau elgsitės, tuo geresniu rezultatu džiaugsitės. Pirma mintis bus teisingiausia. Vakare skirkite daugiau laiko vaikams, jų edukacijai ir pramogoms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienį rinkitės tik širdžiai mielą draugiją. O bendravimą su negatyvą ir pesimizmą skleidžiančiais žmonėmis apribokite iki minimumo. Aplankykite seniai matytus draugus ir giminaičius, šiandien tinkama diena artimų santykių atnaujinimui bei stiprinimui. Ko gera, daugiau laiko norėsis skirti namų puoselėjimui. Puikiai seksis atnaujinti interjerą ar kitaip gražinti savo aplinką.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien Liūto zodiako ženklo atstovams reikėtų mažiau sukti galvą dėl įvairių smulkmenų ir kvailų nesusipratimų. Visos problemos yra laikinos ir jos išsispręs greičiau nei įsivaizduojate. Kasdieniai darbai tekės įprastu ritmu. Ko gera, netrūks mažų, tačiau labai malonių staigmenų. Vakarą skirkite asmeniniam tobulėjimui, mokykitės naujų dalykų, apsilankykite įdomiame seminare ar parodoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Penktadienis – tai puiki diena ieškoti verslo partnerių. Lengvai seksis eiti į kontaktą bei megzti naudingus ryšius. Šią dieną galite išnaudoti savo profesinių įgūdžių ir žinių stiprinimui – dalyvaukite atitinkamuose seminaruose, registruokitės į mokymus ar įsigykite reikiamos medžiagos savarankiškam darbui. Vakare pasistenkite atsispirti neapgalvotam ir nepraktiškam išlaidavimui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien daugiau bendraukite, skirkite laiko prasmingai veiklai. Neužsisklęskite nuo žmonių ir pasaulio. Tai diena, kai aplinkybės leis būti ryškiems ir lengvai siekti savo tikslus. Ko gera, ne kartą teks atsidurti dėmesio centre. Pasistenkite išnaudoti palankias progas, kurias šią dieną jums dosniai dovanos likimas. Nedvejokite taip smarkiai, elkitės ryžtingai ir viskas bus gerai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien gali išryškėti tikrieji aplinkinių motyvai. Kai kurie žmonės gali smarkiai nuvilti ir įskaudinti. Taip jau yra, kartais likimas pametėja itin sudėtingų ir nemalonių situacijų, tačiau tik nuo mūsų valios ir sąmoningumo lygio priklauso, kaip mes susidorosime su šiuo skausmu ir pykčiu. Karti patirtis gali tapti brangiausiomis pamokomis ir giliausia vidine transformacija, jei sugebėsite tinkamai ją priimti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šauliai pirmenybę teiks asmeniniams santykiams. Progų užmegzti intriguojančius kontaktus tikrai netrūks. Aplinkinius žavėsite puikia iškalba, giliomis įžvalgomis bei įgimta charizma. Tačiau šią dieną įsiliepsnoję romantiniai santykiai, ko gera, nebus ilgalaikiai ir gali baigtis vos prasidėję. Tiek diena, tiek vakaras puikiai tinka darbų plėtrai, naujų idėjų generavimui, komandiniam darbui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Penktadienį perspektyvą ir sėkmę lems pačių įdėtos pastangos. Esate perfekcionistai, todėl, ko gera, iš karto tikėsitės geriausio rezultato. Vis tik reikės apsišarvuoti kantrybe ir tobulinti savo darbo metodus. Jei viską atliksite taip, kaip priklauso, neforsuosite ir nesimuliuosite, jau greitai džiaugsitės norimu rezultatu. Vakaras puikiai tiks dalykiniams susitikimams, galimo bendradarbiavimo aptarimui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandeniams labiausiai rūpės praktiški dalykai. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų iš užsienio su viliojančia perspektyva užsidirbti. Gali pasisekti rasti būdų padidinti savo pajamas. Tai geras laikas ir prasmės bei savo tikrojo pašaukimo paieškoms. Regis, pavyks suderinti norą stabiliai stovėti ant žemės su sielos reikmėmis. Vakare tikėtinos įdomios pažintys su įtakingais ar itin dvasingais žmonėmis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien daugiau laiko skirkite savianalizei ir saviugdai. Svarbu bus pažvelgti į savo vidų ir sąžiningai įvertinti savo būseną. Penktadienį į gyvenimą gali ateiti žmonės, kurie taps puikiais mokytojais, padėsiančiais įžvelgti prasmę dalykuose, kurie ilgai jums kėlė nerimą. Šią dieną galite jausti ir nemažą kitų psichologinį spaudimą, todėl būtina išlikti sąmoningiems bei gebėti apginti savo poziciją.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius