TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gegužės 28 d.

Darbo savaitė baigsis gana ramiai – Mėnulis anksti rytą pereis į stabilų, kantrų, konservatyvų, tačiau strateguoti ir tikslų siekti skatinantį Ožiaragio Zodiako ženklą. Vertėtų imtis gana sunkių užduočių, reikalaujančių atsakingumo, nuoseklumo, ramaus susikaupimo.
Šuo tarp knygų (asociatyvi nuotr.)
Šuo tarp knygų / 123RF.com nuotr.

Antra vertus bus itin svarbu laikytis taisyklių, hierarchijos principų, viską atlikti tiksliai ir profesionaliai. Emocijoms vietos mažoka, tačiau pasitenkinimas nuveikus darbus, įveikus kliūtis garantuotas. Tai padaryti gali būti gana sunku, nes aplinka reikalauja jautrumo, gebėjimo atsižvelgti į visų poreikius, veikti gana greitai ir atsipalaidavus.

Yra pavojaus padaryti klaidų, gali trūkti informacijos arba ja bus sąmoningai manipuliuojama, todėl belieka dar kartą priminti apie tai, kad itin svarbu būti budriais, vadovautis savo galva ir koncentruotis į konkretų momentą, aplinkybes ir elgtis taip, kaip čia ir dabar labiausiai tinkama.

Tinkamas laikas prisiminti karjeros, profesinio tobulėjimo planus, aukštesnius siekius ir paieškoti būdų tai realizuoti, tačiau sėkmė garantuota tik tuomet, jeigu galvosite apie tai, kaip galėtumėte geriausiai pasitarnauti žmonėms, gyvybei Žemėje.

Aprangai tiks tamsiai raudonos, žemiški ochros, gelsvi atspalviai, puoškitės piritu, piropu, rubinu.

Maistas turėtų būti toks, kuris lengvai įsisavinamas, greitai suteikia daug energijos, sušildo – lengvas, šiltas, aštrokas. Valgyti galima ir mažiau, kuo paprastesnį maistą – duona, bulvės, barščiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Veiklos turite ir jums šiandien turėtų gerai sektis. Geras laikas pagalvoti apie tai, kaip geriausia būtų plėtoti savo profesinę sritį, ką prasmingo galima būtų nuveikti. Verta pagalvoti ir apie savo profesinių įgūdžių kėlimą, tobulėjimą, galimybes pasimokyti kažko nauja. Esate pilni ryžto keistis, augti, veikti. Tiesa, gal aiškumo ir mažoka, tačiau yra dalykų, kurie mažai priklauso nuo aplinkybių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gana optimistiška diena, kuomet turėtumėte jaustis gerai, atsiras daugiau aiškumo, kils daug naujų minčių, planų, idėjų. Dar geriau būtų prisiminti tuos dalykus, kurie jau seniai jus domino, tačiau pritrūko vidinės stiprybės juos įgyvendinti. Susilaikykite nuo pirkinių, atsargiai planuokite finansus, o pasvajoti, pasimokyti, praplėsti pasaulio matymą galima ir be didelių investicijų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kaip idealistiškai esate nusiteikę, tačiau realybės ribos labai greitai viską sustato į vietas. Todėl norėdami apginti tai, kas jums svarbu, kas rūpi, teks gerokai pasistengti ir kai ko išmokti. Būkite labai atsargūs tvarkydami finansinius reikalus – daug kas gali atrodyti gražiau ar geriau negu yra iš tiesų, tad mažiau rodykite emocijų, o daugiau padirbėkite skaičiuodami ir galvodami.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien ir rytoj tinkamos dienos bent jau pasistengti atstatyti santykius su pasauliu, aplinkiniais – esate linkę eiti į dialogą, daugiau bendrauti ar bent parodyti dėmesį tiems, kurie jums svarbūs, pagalvoti apie kitų interesus, galimybes. Galite sutikti bendraminčių, dvasinį mokytoją ar bent išmintingų žmonių, iš kurių būtų galima pasimokyti, tad likite atviri pasauliui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Panašu, kad veiklos turite įvairios. Šiomis dienomis gali tekti gana nuoširdžiai padirbėti tiek galva, tiek ir nugarą gerokai palankstyti. Tiesa, būkite dėmesingi savo sveikatai, venkite persitempimo. Nors pagundų ir gundymų imtis naujų projektų, investuoti gali būti įvairių, tačiau bus būtina skirti laiko nuodugniems skaičiavimams, susirinkti visą būtiną informaciją ir tik tada galvoti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Profesine prasme laikas labai aktyvus, viskas turėtų gana sklandžiai sektis, tačiau esate matomi, daug kam reikalingi, tad tenka gerokai pasistengti, jeigu norite išlaikyti savo statusą, įvykdyti visus įsipareigojimus ir su visais pabendrauti, visiems būti gerais. Tinkamas laikas pasimokyti bendravimo psichologijos, išmokti spręsti painias situacijas, aiškiai apsibrėžti ribas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Aktyvios veiklos srautas kiek apmažėjo, esate nusiteikę ramiai ir labiausiai trokštate pabūti ramiai namuose, tvarkytis, pabendrauti su artimaisiais, tiesiog atsikvėpti saugioje aplinkoje – tai ir vertėtų padaryti, jei tik turite galimybių, nors ir namie veiklos yra. Interesų daug, esate linkę labiau pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, tačiau vertėtų gerokai pasigilinti, kas ko verta.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tinkama diena imtis įvairios organizacinės veiklos, tvarkyti informaciją, kontaktus, planus, atsirinkti jums reikalingas veiklos sritis, žmones, tai, ką norėtumėte išmokti, o kas jau atgyveno. Bendraukite, rašykite laiškus, ieškokite jūsų idėjų įgyvendinimui reikalingų žinių ir galimybių jas įgyti. Susilaikykite nuo ilgalaikių sprendimų – dabar resursų kaupimo metas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai tikėtina, kad šiandien kils ūpas palepinti namiškius, artimuosius – nupirkti kažką prasmingo, praktiško, pagalvoti apie namų gerovę, tačiau bus labai svarbu vengti skubotų išlaidų. Kelis kartus pamatuokite, o tada ieškokite galimybių įsigyti tiktai tai, ko iš tiesių reikia. Optimizmo ir norų daug, tačiau ir rizikos išsišvaistyti – taip pat. Raskite laiko ramiam pabendravimui, poilsiui, sveikatos atstatymui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Po truputį atsigaunate ir esate pilni optimizmo ir noro bendrauti, džiaugtis gyvenimu, dalytis tuo, ką patyrėte, ką išgyvenote, su kitais, tačiau sveikatos, taip pat ir artimųjų, aplinkinių tema išlieka aktuali, tad veiklos turite gana daug. Geras laikas pasirūpinti sveika gyvensena, namų, aplinkos patogumu, tačiau venkite skubotų sprendimų ar pirkinių, bus svarbu surinkti visą informaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vertėtų bent porai dienų sumažinti tempą ir daugiau laiko skirti susikaupimui, susivokimui, atsitokėjimui nuo pastaruoju metu itin intensyvaus ir emociškai sudėtingo laikotarpio. Gera diena tiesiog buvimui su savimi, kontempliacijai apie tai, kas jums rūpi, kaip norėtumėte ateityje gyventi, dirbti ir užsidirbti, kokios svarbiausios jūsų vertybės, kiek ir ko jums iš tiesų reikia.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pora dienų, kuomet vertėtų daugiau dėmesio parodyti draugams, bičiuliams, išeiti į viešumą, pasirūpinti visuomeniniais reikalais, labdara, pasirūpinti kitais – esate pilni kuo geriausių norų imtis didelių uždavinių, tad geras laikas pabandyti pakeisti pasaulį arba požiūrį į jį. Kad ir kaip sunku savo idealizmą paaiškinti namiškiams, raskite būdų parodyti jiems savo nuoširdų dėmesį.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius