-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gegužės 31 d.

Tai sėkmingiausia šios savaitės diena – laukite malonių netikėtumų! Palanku tvarkyti finansinius reikalus, spręsti klausimus, susijusius su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu. Šią dieną užsimezgę romantinio pobūdžio santykiai bus labai perspektyvūs.
Ramybės parkas
Ramybės parkas / Irmanto Šalaševičiaus nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien Avino zodiako ženklo atstovams seksis ir meilėje, ir piniguose – užteks įdėti minimalias pastangas. Tai harmoninga diena, lengvai rasite bendrą kalbą su reikiamais žmonėmis. Palankus metas Avinams, siekiantiems sportinių aukštumų, – galėsite pasigirti ypatinga ištverme, laukia puikūs pasiekimai. Penktadienį galima tikėtis daug netikėtumų – greičiausiai tai bus malonūs siurpizai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Penktadienį atsiskleis gražiausios Jaučio zodiako ženklo atstovų savybės – ne kartą atsidursite dėmesio centre, netils komplimentai, galimi jausmingi prisipažinimai jausmuose. Itin perspektyvus laikas romantikai, palanku tvarkyti piniginius reikalus. Puoselėkite išvaizdą, atnaujinkite įvaizdį – pataikysite tiesiai į dešimtuką. Šios dienos pirkiniai bus itin kokybiški ir patvarūs, jie dar ilgai jus džiugins.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dėl patirtų įtampų gali ne juokais sušlubuoti sveikata, jokiu būdu nenumokite ranka į kūno siunčiamus signalus. Jei galite, atsiribokite nuo pernelyg atsakingos veiklos, daugiau laiko skirkite poilsiui, palepinkite save. Šią dieną nepavyks išvengti nusivylimų, tačiau aplankys ir savotiškas palengvėjimas – aiškės ilgai ramybės nedavusi situacija.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasiruoškite siurprizams ir netikėtumams – penktadienį jų tikrai netrūks. Ieškokite originalių sprendimų, šiandien itin pasiteisins nestandartinis mąstymas. Aplinkybės dėliosis jums palankia linkme, tiesa, gali stigti motyvacijos, tapsite gana inertiški. Pasinerkite į kolektyvinę veiklą – visi darbai eisis daug lengviau, jei į pagalbą pasitelksite bendraminčius, bus su kuo pasitarti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Vargu, ar šiandien pavyks daug ką nuveikti. Penktadienį labiau norėsis patinginiauti, pasilepinti gyvenimo teikiamais malonumais – taip ir padarykite! Tačiau jei turite tvarkyti piniginius reikalus ar spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta, sukaupkite jėgas ir imkitės darbo, tam itin palankus metas. Tinka atlikti gražinimosi, sveikatinimosi procedūras – rezultatai jus nudžiugins.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Įtampos slūgs, galima bus lengviau atsikvėpti. Tai vis dar painus metas, tačiau pavyks objektyviau vertinti situaciją, spręsis svarbūs klausimai. Tai puikus metas atostogoms, tolimoms komandiruotėms. Šiandien gali užsimegzti perspektyvūs romantinio pobūdžio santykiai, ypač keliaujant. Palanki diena verslininkams – gali būti sudaryti svarbūs sandoriai, patvirtinti pelningi susitarimai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienį Svarstyklių zodiako ženklo atstovai maudysis šlovės spinduliuose – tai sėkmingiausia šios savaitės diena. Šiuo metu pradėti darbai, užsimezgusios pažintys bei įvykę susitarimai bus perspektyvūs, neš finansinę naudą. Fortūna šypsosis Svarstyklėms, ieškančioms naujų profesinių perspektyvų ar gyvenamosios vietos. Palanku spręsti klausimus, susijusius su mokesčiais, draudimu, organizuoti bendrą biudžetą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Penktadienį nauji žmonės pasibels į jūsų gyvenimą, o kartu su jais ateis ir naujos galimybės. Tai graži ir harmoninga diena, nesinorės kariauti, būsite linkę nusileisti, ieškoti taikių sprendimų. Daugelį Skorpiono zodiako ženklo atstovų užplūs šilti jausmai, galimas staigus susižavėjimas. Tapsite daug atviresni, noriai dalysitės savo išgyvenimais su artimaisiais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią dieną sveikata turi tapti svarbiausiu jūsų prioritetu, tai ypač pasakytina apie emocinę būseną. Sveikatinimosi procedūros bei ligų profilaktika penktadienį duos puikių rezultatų. Šiandien spręsis finansiniai klausimai, galimos įvairios premijos, tinka tartis dėl geresnių sąlygų, kreiptis dėl paskolų. Darbo aplinkoje laukia netikėtumai, tačiau viskas išeis jums į naudą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovai – šiandienos numylėtiniai. Penktadienį fortūna jums šypsosis plačiausiai. Tai itin perspektyvus laikas, tad nesnauskite, išnaudokite palankias aplinkybes. Tiesa, negalima forsuoti, verstis per galvą – tai neatneš nieko gera. Gyvenkite su tėkme, atpažinkite jums siunčiamus ženklus ir galimybes. Daugiau dėmesio skirkite mylimiems žmonėms, nebijokite atverti širdį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dienos pradžioje galite būti įsitempę, suirzę. Ieškokite kokybiškų būdų atsipalaiduoti, daugiau laiko praleiskite su šeima, širdžiai mielais žmonėmis – situacija gerės, nuotaikos taps giedresnės. Tai rami ir lėta diena, nereikia skubėti, verstis per galvą – įsitikinsite, viskam savas laikas. Penktadienį norėsis gražinti, puoselėti artimą aplinką, kurti jaukius namus – taip ir padarykite!

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Penktadienį Žuvų laukia daug smagių nuotykių, regis, nuolat atsidursite įvykių centre. Šios dienos pavojus – prarasti saiko jausmą, pasiduoti norui bėgti nuo realybės bei prisiimtų įsipareigojimų. Šiuo metu keliaujantys Žuvų zodiako ženklo atstovai turėtų būti itin apdairūs, tai avaringas metas. Tačiau kelyje laukia ir daug malonių siurprizų, naudingų pažinčių. Tinkamas metas prezentacijoms, reklamai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius