-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gruodžio 11 d.

Diena, kuomet emocijos taps itin giliomis, skleisis tai, kas nematoma. Deja, ir tai, kas mažai malonu – gali iškilti ir didesnio masto viešos paslaptys. Emocine prasme diena bus sunkoka – mat įtampų susilpnintas Mėnulis keliauja per kompromisų vengiantį ir kiekvieną taurę gerti iki dugno linkstantį Skorpiono Zodiako ženklą. Įvairios baimės, aiškumo ir pasitikėjimo trūkumas taip pat taps sunkiai pakeliamomis.
Karštas šokoladas
Karštas šokoladas / Fotolia nuotr.

Bus itin svarbu drįsti parodyti savo tikruosius jausmus, norus ir poreikius aiškiai, vengti išsisukinėjimų, manipuliacijų, juolab, melo ar apgavysčių. Viena, kas padės išlaikyti sąmonę blaivią ir siekti savo tikslų, matyti šviesą – tai konkretus nuoširdus darbas, ypatingai fizinis, aktyvus, taip pat sportas, įvairios mankštos – judėkite ir veikite, venkite pykčių ar burnojimo valdžios ar viršininkų atžvilgiu.

Šviesą širdyje palaikyti padės auksinės, baltos, raudonos spalvų drabužiai, papuošalai iš vario, kartu su auksu ir sidabru, balto agato (chalcedono) dirbiniai. Maistą šiandien galite rinktis tokį, kokio labiausiai norisi, tačiau, jei sunku apsispręsti, rinkitės baltos spalvos, pieno produktus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aktyvios veiklos ir finansinių klausimų sprendimo laikas. Energijos turite daug ir esate linkę jei ne fiziškai keliauti, tai bent pasportuoti ir taip numaldyti kylančias baimes ir skausmingus vidinius, gyvenimo prasmės paieškos klausimus. Kad ir kiek turite priekaištų savo darbdaviams, venkite kelti triukšmą, nes profesinei sėkmei prielaidų tikrai yra.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Santykių aiškinimasis šiandien pareikalaus iš jūsų daug jėgų, ypač, jeigu susiesite juos su finansiniais reikalais, todėl nusiteikite gerokai susiimti ir pasistengti suvaldyti situaciją be pykčio ar puikavimosi pasiekimais. Mažiau klausykite kitų patarimų, venkite manipuliacijų ar iš pirmo žvilgsnio viliojančių pasiūlymų – veikite remdamiesi savo galva ir patirtimi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbingos dienos tęsiasi, tačiau šiandien veiklos bus tiek daug, kad galite suabejoti savo jėgomis, pasijausti išsekę, ypatingai bus jautri nervų sistema, tad paieškokite būdų suvaldyti kylantį nerimą ir emocijas – paprašykite pagalbos draugų ar bičiulių, veiklos ar asmeninių partnerių. Dirbdami būkite itin dėmesingi smulkmenoms, kurios gali daug lemti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų jautrumas savo ir kitų emociniams poreikiams, noras patenkinti giliausius savo troškimus, atsidėti meilei ir kūrybai bus kaip niekada stiprus, tačiau ašaromis sulaukti mylimo žmogaus ar aplinkinių dėmesio vargu ar pavyks, todėl susiimkite ir nusišypsokite, turite daug stiprybės savyje. Pasitikėjimas savimi labai padės išpildant visus užgriuvusius darbus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Buvimas namuose, kad ir per prievartą, jums, o ypatingai jūsų ir jūsų artimųjų sveikatai ir gerai savijautai labai naudingas, šiomis dienomis turėsite progos tuo įsitikinti, kad ir kaip bandytumėte nerimauti dėl sugriuvusių planų. Nustebsite, bet tai gali padėti jums ir galvojant apie labai jau miglotas finansines perspektyvas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nusiteikite skambučių, laiškų ir informacijos antplūdžiui – tiek vietinių reikalų, tiek ir susijusių su tolimesniais kraštais. Gali būti išties sudėtinga susidoroti su itin dideliu srautu – tai pareikalaus iš jūsų gana tvirtos kantrybės ir, svarbiausia, dėmesio ir meilės tiems, su kuo bendraujate. Skirkite daugiau dėmesio vaikams, pasimokykite iš jų, paprašykite pagalbos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena, kuomet jūsų noras pagražinti gyvenimą bus kaip niekada stiprus – būsite linkę investuoti į savo troškimų realizavimą, tačiau venkite skubotų pirkinių, įvertinkite savo galimybes ir galimas namiškių, o ypač sutuoktinio reakcijas. Susirinkite visą informaciją, tarkitės ir atsilaikykite prieš galimą manipuliavimą jūsų baimėmis dėl sveikatos bei grožio.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Galų gale laikotarpis, kuomet norėjosi paslėpti save ar savo jausmus baigėsi – atsigausite ir atgausite jėgas bei darbingumą, sulauksite palaikymo, tačiau venkite per daug reikalauti, ypatingai iš antrosios pusės ar verslo partnerių. Taip pat būkite itin dėmesingi išlaidoms ir pirkiniams – prieš pasiduodami Kalėdų karštinei nurimkite ir pagalvokite, ko iš tiesų labiausiai norėtumėte.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Po nelengvo ir intensyvaus emociškai laikotarpio šiandien jau būsite linkę gyventi savaitgalio nuotaikomis. Kad ir kaip spaustų grąžintinos skolos, pasistenkite daugiau dėmesio skirti sveikatai ir nusiraminimui – bravūra mažai padės, tačiau ir perdėtas baiminimasis gali atnešti tik dar daugiau problemų. Verčiau daugiau pajudėkite gryname ore ir daugiau dėmesio parodykite artimiesiems.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Draugų ir visuomeninės veiklos, savo gražiausių idėjų įgyvendinimo metas. Tiesa, pareikalausiantis gana daug emocijų ir stiprybės, tačiau tuo pačiu ir teiksiantis pasitenkinimo. Kas, kad esate priversti būti užsidarę, stringa komunikacija – net ir tokiomis sąlygomis galima daug nuveikti, o ir namiškius pradžiuginti atnaujintais namais ir nuveiktais darbais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Prieššventinis laikotarpis reikalauja iš jūsų visiško profesinio atsidavimo, kad ir kiek rūpesčio jums keltų namiškių nuotaikos ir revoliuciniai reikalavimai. Diena išties intensyvi – tiek užgriuvusia atsakomybe, tiek ir visuomenine veikla. Būkite itin dėmesingi tiek planuodami išlaidas, tiek ir vairuodami ar apskritai būdami kelyje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kažin, ar norėsite šiandien paklusti darbdavio reikalavimams ar rūpintis prisiimtais visuomeniniais įsipareigojimais – labiau norėsite pasidomėti pasaulio naujienomis, kažkur nukeliauti ar išmokti kažko ypatingo, kas jus motyvuotų ir padėtų tolesnėje veikloje. Susikaupkite ir būkite dėmesingi darbdavio reikalavimams, venkite skubotų išlaidų, ypač noro pasirodyti geresniais nei esate.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius