Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – gruodžio 14 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Dovanos
Dovanos / Pixabay.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienį Avino zodiako ženklo atstovai gali jaustis pasimetę ir sumišę, tai ypač pasakytina apie pirmąją dienos pusę. Šiuo metu vangiai vykdysite savo įsipareigojimus, galite privelti nemažai klaidų. Tačiau dienai įsibėgėjus jausitės vis labiau pasitikintys savimi, atsiras ne viena palanki galimybė savo tikslams įgyvendinti. Šiandien tikėtina sėkmė profesinėje veikloje, palanku spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai viena sėkmingiausių dienų šią savaitę. Fortūna šypsosis profesiniuose reikaluose, turėsite progą įgyvendinti ilgai puoselėtą sumanymą. Penktadienį aplinkiniai jus palaikys, drąsiai kreipkitės patarimo ar pagalbos. Šiandien susikoncentruokite ties svarbiais dalykiniais, socialiniais santykiais – palanku taikytis, spręsti tarpusavio nesusipratimus. Tinkamas metas investuoti, šią dieną įsigyti daiktai dar ilgai jus džiugins.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių zodiako ženklo atstovams nepaprastai seksis. Būsite žavūs ir elegantiški, lengvai gausite tai, ko norite. Nepiktnaudžiaukite savo valdžia, nebūkite arogantiški – tai labai greitai gali atsisukti prieš jus pačius. Penktadienį daugiausia dėmesio pareikalaus dalykiniai reikalai, regis, skinsite laurus profesinėje veikloje. Puikus metas kreiptis į autoritetus. Itin seksis teisininkams, politikams, vadovaujančias pareigas užimantiems žmonėms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienį Vėžiai leisis į kelionę, tai gali būti tolesnė išvyka ar vidinė kelionė po dvasinį pasaulį, tačiau vienokiu ar kitokiu būdu jausite poreikį plėsti pasaulėžiūrą, ieškoti prasmės. Puikiai eisis finansiniai reikalai, palanku kreiptis piniginės pagalbos, spręsti klausimus susijusius su paskolomis, mokesčiais. Šiandien būsite itin ryžtingi, gali pasireikšti polinkis konfliktuoti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai bus susirūpinę finansiniais reikalais. Daugiau laiko teks skirti bendro biudžeto organizavimui, prireiks tvarkyti svarbius dokumentus. Jei turėjote sveikatos problemų – šiandien reikalai taisysis, išgirsite puikių žinių. Fortūna lydės dalykinėje veikloje, puikiai sutarsite su autoritetais, reikiamais žmonėmis. Vakarą verčiau leisti ramiai, vengti painių situacijų ir neaiškių kompanijų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės zodiako ženklo atstovams pavyks patvirtinti reikšmingą sandorį ar susitarti dėl svarbaus dalykinio reikalo. Tai puiki diena bendradarbiavimui, deryboms, tarpininkavimui. Palanku įgyvendinti kūrybinius projektus. Ypač seksis teisininkams, grožio specialistams ir visiems užsiimantiems konsultacine veikla. Vienišų šio ženklo atstovų laukia perspektyvi romantinio pobūdžio pažintis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Visi nesusipratimai spręsis, didžiąją dienos dalį fortūna jums šypsosis. Skirkite laiko gražinimosi ir sveikatinimosi procedūroms. Palanku atnaujini įvaizdį, eksperimentuoti su išvaizda. Puikiai seksis ir profesinėje veikloje – vadovai teigiamai įvertins jūsų įžvalgas ir pastebėjimus. Tinka investuoti į nekilnojamąjį turtą, tvarkyti finansinius reikalus. Tikėtini romantinio pobūdžio nuotykiai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai bus dinamiška ir aktyvi diena. Šiandien jums gali pasisekti, pasiteisins nedidelės avantiūros. Palankus laikas leistis į kelią, investuoti į transporto, elektronikos, ryšio priemones. Jausitės įkvėpti, į visas problemas gebėsite žvelgti filosofiškai. Penktadienį daugiau laiko reikės skirti vaikams, jų poreikiams patenkinti. Vieniši Skorpionai turės ne vieną progą intriguojančioms pažintims užmegzti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nemalonios žinios gali visai dienai sugadinti jums nuotaiką. Diena bus kupina sumaišties ir nesusipratimų, tai nėra tinkamas metas naujiems darbams pradėti, verčiau susikoncentruoti ties žinoma, kasdiene veikla. Šiandien būsite linkę aklai pasikliauti kitais, todėl galimi nusivylimai, apgavystės. Taip pat didesnė vagysčių, avarijų tikimybė. Venkite bet kokių avantiūrų ir finansinių rizikų penktadienį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia itin sėkminga diena. Visi nesusipratimai spręsis, sulauksite reikiamo palaikymo, pagalbos. Itin palankus laikas reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu, tvarkyti, taip pat tvirtinti svarbius sandorius. Penktadienį būkite socialiai aktyvūs, megzkite reikiamus kontaktus, plėskite pažinčių ratą. Tikėtinos dalykinės komandiruotės. Tai puikus laikas romantiniams ryšiams puoselėti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Penktadienį Vandeniams seksis tvarkyti finansinius reikalus, čia gali nusišypsoti sėkmė, tačiau venkite neapgalvoto išlaidavimo. Tai palankus metas keliauti, ypač pasiteisins dalykinės komandiruotės. Gali atsinaujinti anksčiau nutrūkę ar ilgą laiką klibėję ryšiai – tai tinkamas laikas puoselėti tarpusavio santykius. Didžiąją dienos dalį jausitės įkvėpti, kils daugybė puikių sumanymų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Fortūna šypsosis meilėje ir piniginiuose reikaluose. Regis, šiandien būsite apsaugoti nuo didesnių negandų. Penktadienį ateis reikiama pagalba, spręsis dalykinės problemos. Tai puikus laikas sandoriams tvirtinti ar pradėti naujus projektus – jie neš praktinę naudą. Puikiai seksis Žuvų zodiako ženklo atstovams, užsiimantiems kūrybine, menine veikla – sulauksite tinkamo įvertinimo, pripažinimo.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius