-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gruodžio 25 d.

Esantys apribojimai šiandien kiekvienam suteiks galimybę patirti daug ką visiškai naujai, atverti savyje ir aplinkiniuose nuostabių savybių, tik leiskite sau tai pamatyti, venkite niūrumo, neigimo (tiems, kam sunku perlipti per save, siūlau žvilgterėti: jei skaitote šias eilutes, tikrai esate apdovanoti – turite ir sveikatos, ir gerovės – pažangiausias technologijas).
Kalėdinė dovana
Kalėdinė dovana / Fotolia nuotr.

Bus labai svarbu džiaugtis tuo, ką turime – šiltais namais, maistu, gausa, tuo, ko naujo mus išmokė pasikeitusios aplinkybės ir kokias savybes padės mums ugdyti toliau, kokių tikslų sieksime. Daug neapibrėžtumo, todėl turime galimybių žvilgsnį kreipti į išlaisvinančius pokyčius, parodyti daugiau dėmesio ir jautrumo aplinkiniams. Diena itin tinkama gurmaniškoms puotoms, kūno palepinimui – bus svarbu nors kažkiek pasipuošti, papuošti stalą, gražiai pateikti maistą. Puikus laikas parodyti išradingumą – šiandien lengvai gims paprastos, bet vertos dėmesio idėjos.

Puoštis šiandien labiau tiks melsvai žalių, jūros vandenų spalvos drabužiais, ši spalva maloniai žiūrėsis ir aplinkoje. Jeigu turite, dėvėkite akvamarinus, platinos dirbinius. Šventinis meniu turbūt jau suplanuotas, tačiau atkreipkite dėmesio, kad užtektų natūralių saldžių vaisių sulčių, taip pat daugiau valgykite šakniavaisių, moliūgų ir įvairiausių jūros produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Mėgausitės namais, maistu, mažais žmogiškais malonumais, tačiau mintys vis suksis apie darbus, vykstančius pokyčius, savo tikslus ir tai, ką norėtumėte ir galėtumėte šitomis sąlygomis prasmingo nuveikti ne tik sau, bet ir kitiems. Venkite burnoti ant valdžios ar rodyti savąją, galite sulaukti skausmingų priminimų apie senas klaidas – gera proga pasimokyti iš jų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ramios šventės namuose prie stalo – tegu ir visai kitokio, nei norėtumėte ar įsivaizduotumėte – puikus laikas pasirodyti iš geriausios savo pusės, duoti valios išradingumui. Būsite dėmesio centre, sulauksite daug palaikymo, tad beliks leisti šventei būti, pagalvokite apie besiveriančias, tegu ir miglotas, bet visiškai naujas perspektyvas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tikėtina, kad norėsite itin ramių ir jaukių švenčių – aplinkybės tam itin palankios, tad leiskite sau tai, venkite per daug varginti save perdėtu bendravimu ar noru pasirūpinti visais. O gal naujos technologijos suteiks jums galimybes nugalėti ir pažvelgti į save ir pasaulį visai naujai, atskleisti netikėtus savo talentus – ateinantys metai suteiks jums daug galimybių!

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šventinė diena gali būti gana intensyvi ir, tikėtina, pareikalaus gana daug dėmesio skirti profesiniams reikalams. Namiškiams tai gali būti sunku priimti, todėl pasistenkite daugiau bendrauti, parodyti malonų dėmesį, pasinaudoti ryšių technologijomis, o gal pasitelkti į pagalbą draugus?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate nusiteikę maloniai, jaukiai ir ramiai su artimiausiais žmonėmis praleisti šventinę dieną, tačiau vienokie ar kitokie netikėti reikalai ar bent mintys apie juos gali griauti idilę. Venkite aršesnių diskusijų apie sveikatą, pasaulėžiūriniais ar tikėjimo klausimais, verčiau koncentruokitės į naujus tikslus ir galimybes.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate linkę kuo ramiau ir maloniau praleisti šventinę dieną, atsiduoti tam, kas suteikia daugiau laisvės minčiai, svajonėms ar idėjoms, per daug nevargindami nei savęs nei kitų ypatinga ruoša – tikėtina, kad ir artimieji dėl to liks patenkinti, tad namuose vyrauja taika, tik būkite dėmesingesni vaikams, venkite spaudimo ir perdėtų šnekų – tai gali išsekinti jus, tad orientuokitės į poilsį ir atsipalaidavimą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šventės pareikalaus gana daug vidinės stiprybės randant būdų ramiai reaguoti į tai, ką daro ar sako aplinkiniai, atliepti jų poreikius ar tiesiog priimti aplinkybes tokias, kokios jos yra. Emocingas laikas, tad išdrįskite daugiau kalbėti ir parodyti tai, ką iš tiesų jaučiate, kiek jums svarbūs namai, tėvai, tradicijos, prisiminkite vaikystę.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad šventinę dieną artimieji ir tie, su kuriais esate, tegu ir per atstumą, gerokai jus nustebins – leiskite būti nustebintais ir pasidžiaukite galimybe bendrauti ir naujai suvokti namų, tėvynės, artimųjų reikšmę, prisiminkite vaikystę – artimiausiais metais šios temos taps jums kertinėmis. Kad ir kaip spaudžia darbų gausa, juos derinkite su poilsiu, raskite laiko kūrybai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šios šventės jums pirmiausia galimybė pasirūpinti savimi ir artimaisiais, parodyti jiems kuo daugiau dėmesio, pamaloninti dovanomis ar mažais malonumais – tegu ir kitaip, tačiau naujovės jums suteiks daug išradingumo, svarbu pamirškite visas baimes – išeitis visada yra. Venkite diskusijų, ypač su vaikais, mylimu žmogumi apie pinigus, verčiau pakalbėkite apie vertybes.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ramus ir gražus laikas, kuomet jaučiatės išties komfortiškai savo aplinkoje. Na, o jeigu pasaulis privertė jus atsidurti toliau nuo artimųjų – tikrai padarysite viską, kad suteiktumėte jiems kuo daugiau meilės ir džiaugsmo – nustebinkite save ir aplinkinius. Venkite skubos, karščiavimosi – ar tikrai būtina nuveikti viską šiandien ir tik taip, kaip jums atrodo teisinga?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savo atsidavimu namiškiams, tėvams, noru pamaloninti save ir artimuosius šiandien turbūt tapsite siurprizu patiems sau – naujovių namuose ir širdyje išties daug, tad turite progos šventes pamatyti šviežiu žvilgsniu. Vienatvė, ar kuo ramesnis pasibuvimas jums šiomis dienomis – pats tas, tad venkite perdėto bendravimo, juolab kelionių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Baigiasi gana sėkmingi jums metai, tad šiandien puikus laikas savirefleksijai, bendravimui su jums svarbiais žmonėmis – tiek artimaisiais, draugais, kaimynais. Ryšių technologijos šiandien kaip reta jums pasitarnaus, suteiks galimybę parodyti dėmesį visiems ir gerokai praplėsti savo pasaulio ribas, įveikti vidines baimes, tik venkite kalbų apie pinigus ar vertybes.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius