Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gruodžio 4 d.

Nusiteikite, kad šiandien gali būti šiek tiek sunkiau suderinti šeimos, asmeninius reikalus su profesiniais siekiais – išeitį rasite ieškodami naujų idėjų, mokydamiesi, bendraudami su įkvepiančiais žmonėmis. Žvelkite į pasaulį ir savo problemas iš plačios perspektyvos, ieškokite esminių jums rūpimų klausimų sprendimo kelių.
Mandarinai
Mandarinai / 123RF.com nuotr.

Atkreipkite dėmesį, kad šiandien nuo 12.29 val. iki 14.53 val., kai Mėnulis pereis iš sentimentalaus ir šeimyniško Vėžio Zodiako ženklo į orų, valdingą, tačiau džiugų ir artistišką Liūto ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kai reikėtų vengti didesnių pirkinių ar imtis svarbių darbų – pabaikite savaitės darbus, tvarkykitės.

Užtat popietė ir vakaras turėtų būti gana smagūs, šilti, nuteikiantys savaitgalio poilsiui. Daugiau laiko skirkite vaikams, padovanokite mylimiems žmonėms nedidelę šventę.

Šiandien palanku dėvėti skaisčiai ir gelsvai žalių spalvų drabužius ar jų elementus, pasipuoškite žaliai rusvo jaspio, chrizoprazo dirbiniais.

Maistui labiausiai tiks košės, daržovių patiekalai, žalumynai, atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ši diena jums tarsi dalysis į dvi dalis – iki pavakarės būsite kiek nostalgiškai nusiteikę, norėsite daugiau pabūti namuose, su namiškiais, gana dideliu iššūkiu taps būtinybė suderinti tai su gana rimtomis profesinėmis užduotimis – imkitės to, kas svarbiausia, žvelkite į viską plačiai ir nuveiksite daug, o vakarop nuotaikos taps džiugesnės – sukurkite sau mažą šventę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Bendravimo ir informacijos diena, kai daugiausia ir gana intensyvaus dėmesio teks skirti ryšiams, ypač tarptautiniams, palaikyti, mokymosi ir mokslo temoms, įvairiems dokumentams tvarkyti – nusiteikite padirbėti, o vakarą skirkite jaukiam ir džiugiam pasibuvimui namuose, surenkite artimiesiems jaukią šventę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Finansiniai reikalai ir pirkiniai šiandien jums gali sukelti gana daug rimtų klausimų – apgalvokite gautus pasiūlymus ramiai, venkite skubotų, emocijų diktuojamų sprendimų, o nuo pietų apskritai susilaikykite nuo pirkinių. Vakarą skirkite intensyvesniam bendravimui, mokymuisi, spręskite aktualius klausimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Bendravimo su verslo partneriais problemos, santykių su antrąja puse tema šiandien jums vėl iškils gana skausmingai – venkite rodyti savo ambicijas ar kelti ultimatumus. Verčiau prisiminkite gražiausius savo jausmus, parodykite juos, pasitelkite savo kūrybingumą ir tai, kas jus džiugina, pasistenkite išlikti savimi. Vakarop galite sulaukti atlygio, tačiau venkite emocinių pirkinių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė jums gali būti sunkoka tiek emocine, tiek ir sveikatos prasme – galite pajausti nuovargį, norą atstatyti jėgas, gali tekti prisiminti pasninką ar griežtesnę dienotvarkę, pabūti ramiau. Užtat pavakare sulauksite dėmesio ir pripažinimo, o ir patys būsite linkę save parodyti – pasijautę geriau skirkite daugiau laiko šeimai ir toms veikloms, kurios jus išties džiugina.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė bus skirta visuomeniniams ar draugų reikalams, įsipareigojimams, tačiau gali tekti rinktis tarp to, ko norite jūs ir ko reikia kitiems, daugiau laiko skirti vaikų reikalams. Vakare norėsite kiek labiau atsitraukti nuo pasaulio tuštybės ir susikaupti ties tuo, kas jums svarbiausia, paieškoti džiaugsmo širdyje ir meilės jus supantiems žmonėms.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kaip padalyti save tarp profesinių ir namiškių reikalų? Venkite juos priešinti, verčiau paieškokite būdų suderinti ir rasti jus įkvepiančių ir visus pradžiuginančių sprendimų – gal tiesiog pagaminkite skanių vaišių, pasirūpinkite savo gera išvaizda, nuotaika ir sveikata? Tikėtinos netikėtos materialios dovanos, o vakarą praleiskite jums artimų sielų kompanijoje, nuveikite ką nors prasmingo kitiems.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jūsų kūrybingumas, išradingumas ir žavesys, gebėjimas bendrauti, išsakyti savo nuomonę ir apginti savo vertybes šiandien padės įveikti visas kliūtis ir problemas. Kad ir kils kiek trikdančių situacijų, darbus nuveiksite lengva ranka, tačiau dokumentų, informacijos tvarkymas, mokslo ir mokymosi reikalai pareikalaus iš jūsų pastangų – mažiau emocijų, o daugiau nuoseklumo ir atkaklumo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors vėl gali tekti spręsti gana rimtus finansinius ir vertybinius klausimus, grįžti prie didelės atsakomybės reikalaujančių problemų sprendimo, turėsite progos parodyti save geriausiu būdu, panaudoti visą savo patirtį ir optimizmą, energiją, tik pamatykite jums pasaulio siunčiamas galimybes. Vakare pasijausite geros nuotaikos ir norėsite plačiai išskleisti sparnus – padarykite tai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būsite linkę kuo daugiau dėmesio ir rūpesčio atiduoti kitiems, verslo partneriams ar savo antrajai pusei – tai pareikalaus išties daug jūsų pastangų, tačiau verta – patys nustebsite tuo, kiek daug problemų sprendžiasi tarsi savaime, mažėja baimių ar įtampų tiek namie, tiek ir bendraujant su kitais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų ir artimųjų sveikata, gerovė šiandien taps bene svarbiausiu jūsų rūpesčiu, privers gerokai susiimti – visa laimė, kad turite išties didelį pasitikėjimą ir palaikymą tiek darbe, tiek ir tarp draugų. Vakare daugiau laiko skirkite antrajai pusei – surenkite romantišką vakarienę ar tiesiog apdovanokite džiugia nuotaika.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasistenkite šiek tiek atitrūkti nuo savo svajonių, troškimų ir širdies reikalų ir labiau atsiduoti karjeros reikalams, atlikti tai, kas iš jūsų reikalaujama ir išpildyti savo įsipareigojimus. Ryte tai iš jūsų gali pareikalauti daug pastangų, tačiau nuo pavakarės darbai įsuks jus kaip reikiant, tik bus svarbu pasaugoti savo ir aplinkinių sveikatą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius