-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – gruodžio 8 d.

Kokiomis nuotaikomis mus pasitiks penktadienis?
Cinamonas ir obuoliai
Cinamonas ir obuoliai / „Shutterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Mėnulio įtaka sustiprins ramesnio ir patogesnio gyvenimo poreikį. Leiskite sau pabūti vienatvėje, gamtoje. Pasidomėkite dalykais susijusiais su alternatyviu gyvenimo būdu, dvasingumu. Apribokite kontaktus ir pasidžiaukite giliomis įžvalgomis ir aiškiai suvoktais išmintingais sprendimais, kurie šiandien gali jus aplankyti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pavyks nuveikti itin daug darbų, rasti reikiamus sprendimus. Dienos metu gali tekti ypač intensyviai bendrauti su labai įvairiais žmonėmis, tad teks gebėti prisitaikyti. Ne su visais norėsite nuoširdžiai bendrauti, tačiau ši diena būtent bendravimo dėka suteiks progų gauti reikalingos informacijos, kuri padės jums ateityje išvengti nereikalingų problemų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai ne kalbėjimo ar svajojimo, bet veiksmo diena, todėl savo svajones siekite įgyvendinti konkrečiais veiksmais. Veikdami siekite išlaikyti toleranciją kitiems, pasitelkite kantrybę tais atvejais, kuomet reikalai nesiklostys taip greitai, kaip norėsite bei vadovaukitės faktais, o ne nuogirdomis. Konkretumas ir praktiškumas šiandien bus reikalingi charakterio bruožai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena nusimato išties neprasta, ypač jei tiksliai žinosite darbus, kuriuos norite nuveikti šiandien, turėsite aiškią dienotvarkę. Gali aplankyti išties vertingos įžvalgos, susijusios su jūsų asmeniniu uždarbiu. Galite suvokti, kad turite nuostabių galimybių rezervą, naudingų talentų, kuriuos galite pasiūlyti aplinkiniams ir taip sukurti sau finansinį stabilumą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai viena geriausių dienų savaitėje, todėl išnaudokite ją produktyviai, išreikškite savo individualumą ir užsiimkite tais darbais, kurie reikalauja iš ryžto ir asmeninės iniciatyvos. Drąsa, pasitikėjimas savimi ir veiklumas yra tos savybės, kurios atves tiesiai link sėkmės. Asmeniniame gyvenime situacija taip pat gali būti visai neprasta, nors protingiau būtų skirti dieną darbui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Galite jausti, jog aplinkiniai tarsi atsiribojo nuo jūsų, o ir jūs patys ne itin norėsite intensyvaus bendravimo. Vienatvė šiandien gali lydėti labiau nei įprastai. Tame yra ir geroji pusė, kadangi galėsite atrasti daugiau vidinės ramybės ir harmonijos. Be to, visa sukaupta energija ir ramybė jums pravers netolimoje ateityje, kuomet visu pajėgumu užplūs darbai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Daugumai Svarstyklių ženklo atstovų gali atrodyti tarsi pasaulis savaime tapo geresne vieta, o aplinkiniai savo noru ketina pakeisti jų gyvenimą į gerą bei spręsti jų problemas. Tame bus dalis iliuzijos, tačiau ši diena iš tikrųjų atneš laimingų atsitiktinumų bei pagalbos iš žmonių, kurie, atrodytų, neprivalo jums pagelbėti. Tai gražios draugystės ir bendravimo metas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nebijokite sunkumų, tai stiprių žmonių diena. Jei pasirinksite eiti lengviausių kelių, tuomet ir rezultatai bus nedideli. Dienos fonas skatins atsiriboti nuo nereikšmingų smulkmenų ir imtis išties rimtų reikalų tvarkymo. Pasistenkite daugiau laiko skirti darbams, svarbiems susitikimams bei mokslams, o asmeninį gyvenimą bei laisvalaikį suplanuoti kitai dienai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Padidės poreikis plėsti savo įprasto gyvenimo ribas ir mėginti pasiekti kažką, kam anksčiau neužtekdavo drąsos arba nebuvo pakankamai galimybių. Mąstykite plačiai, neapsiribokite smulkmenomis ir neleiskite, kad skeptiškai nusiteikę aplinkiniai darytų jums neigiamą įtaką. Svarbiausia bus laiku sukontroliuoti savo veržlumą ir ambicijas ir veikti išmintingai, nebandant aplenkti laiko.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Produktyvi diena tiems, kurie domisi psichologija, dvasiniu augimu, ezoteriniais mokslais – ši diena suteiks galimybę praplėsti įprasto suvokimo ribas bei gauti atsakymus į sau aktualius klausimus. Nenustebkite, jei greičiau nei visuomet sudirgsite – tai gana sunki emociškai diena, todėl būtų protingiausia balansuoti tarp poilsio ir darbų, kad apsaugotumėte savo nervų sistemą.

Vandenis

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Skirkite pakankamai dėmesio savo asmeniniam gyvenimui, ypač jeigu turite antrąją pusę. Įsiklausykite į kito žmogaus poreikius ir prisitaikykite – tai atneš stebuklingų rezultatų. Puiki diena ne tik meilės pasimatymams, bet ir darbiniams susitikimams, tačiau patartina vengti pasirašinėti naujas sutartis arba kažką žadėti, kadangi po kiek laiko aplinkybės pasikeis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Produktyvi diena pasirūpinti savo sveikata, peržiūrėti mitybos įpročius, pasidomėti individualiai jums tinkančiomis sveikatinimosi programomis. Reikalinga informacija ateis ypač lengvai, o jums tereikės ją pasinaudoti. Taip pat tai palanki diena smulkiems, monotoniškiems darbams, kuriems įprastai stokojate kantrybės. Šiandien juos įveiksite žymiai lengviau.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius