Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – kovo 12 d.

Šiandien tiek darbo savaitės, tiek ir Mėnulio mėnesio pabaiga. Puiku, jeigu pasidarėte ilgąjį savaitgalį ir nutarėte šiek tiek ilgiau atsikvėpti, susilaikyti nuo rimtesnių darbų, nes tai, ko gero, mažiausiai palanki Mėnulio mėnesio diena.
Vanduo su citrina
Vanduo su citrina / 123RF.com nuotr.

Tiesa, iš pirmo žvilgsnio ji gali pasirodyti daug žadanti, juolab Mėnulis jau visai priartėjo prie Saulės, Veneros ir Neptūno jautriajame, meniškajame ir dvasingame Žuvų ženkle, skatindamas jausmingumą, atjautą, norą visam kam suteikti gilesnę prasmę.

Laikas tinkamas gilintis į savo sielos gelmes, imtis meninės kūrybos arba tiesiog atsipalaiduoti saugioje ir įkvepiančioje aplinkoje – tuo ir vertėtų užsiimti, susilaikant nuo aktyvios veiklos, kažkokių lūkesčių sau ir kitiems puoselėjimo, planų kūrimo, juolab pažadų dalinimo ar klausymo.

Atsiribokite nuo tuščio bendravimo, naujų veiklų, nes diena tinkama tik pabaigti darbus, tvarkytis, valytis, atiduoti skolas, atsisakyti to, kas atgyveno, atiduoti labdarai kas dar gali būti panaudota, išnešti šiukšles. Diena tinkama ir atsisakyti žalingų įpročių – šiandien atsisakius, rytoj bus daug lengviau tęsti. Būtų gerai, jeigu vakare apvalytumėte namus žvakės liepsna ar smilkalais.

Palankiausia spalva – dangaus žydrumo, lazuritinė, pasaugos lazuritas, papuošalai su titanu ir geležimi. Maistas turėtų būti lengvas, skystas, švelnus. Valgykite po nedaug, labiausiai tiks įvairūs grūdų traškučiai, rūgštus pienas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būtų idealu, jeigu šią dieną galėtumėte praleisti saugiai artimų žmonių aplinkoje ar net vieni patys su savimi – laikas palankus atstatyti jėgas, atsisakyti to, kas vargina, taikytis su savimi, išgryninti savo poreikius ir vertybes. Suteikite daugiau laisvės jausmams, meilei ir intuicijai – ar esate pakankamai atviri tam, ar esate nuoširdūs patys su savimi? Ko iš tiesų labiausiai trokšta jūsų siela?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gyvenimas vers jus šiandien gana daug bendrauti – jei ne su draugais, tai su kolegomis darbe, visuomeninės veiklos ar įvairių projektų partneriais. Tačiau susilaikykite nuo didesnių pažadų, planų kūrimo, vilčių puoselėjimo, ramiau žiūrėkite ir į kitų įsipareigojimus. Verčiau įjunkite intuiciją ir pamatykite kas yra kas, su kuo ir su kokia veikla galėtumėte eiti ir toliau, o kas iš tiesų atgyveno.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien daugiausia dėmesio ir jausmų iš jūsų pareikalaus profesinė veikla – santykiai su bendradarbiais ar viršininkais išties sunkiai nusakomi – jaučiatės labai artimi, užjaučiantys ir tuo pačiu didelėje sumaištyje. Šiandien turėsite progos susidėlioti daugiau taškų, padaugės aiškumo, suteiksiančio jums galimybės šiek tiek labiau ir emociškai nurimti, atsikvėpti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jeigu tik turite galimybių – raskite kuo daugiau laiko tam, kas iš tiesų jus įkvepia ir suteikia galimybių pasijausti savimi. Tiesa, ši diena labiau tinkama dvasiniam apsivalymui, išpažinčiai, atsisakymui to, kas jau atgyveno, išgryninti savo idėjas, veiklą, pabaigti užleistus reikalus, tvarkytis ir pailsėti. Gilinkitės į dvasinę, psichologinę, išlaisvinančią ir kūrybingumą keliančią informaciją.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Didelės meilės, didelių emocijų ir didelės vidinės gerovės diena, bet tik tuomet, jeigu leisite sau atsipalaiduoti, išsilaisvinti iš to, kas jus varžo, atmetant visus lūkesčius, rūpesčius ir atsiduosite dienos tėkmei. Susilaikykite nuo ilgalaikių sprendimų priėmimo, nebent tai susiję su galutinių taškų darbuose ar kituose reikaluose padėjimu – puikus laikas transformuoti savo gyvenimą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Labai prieštaringa diena – atrodo, viską atiduotumėte dėl gražių, šiltų santykių, tačiau jūsų jausmai ir intencijos sulaukia tik pasipriešinimo, kelia sumaištį, o jūs priversti blaškytis tarp namų ir profesinių reikalų. Šiandien kaip niekada aiškiai pasimatys ką darote klaidingai, verta atsisakyti to, kas verčia jus jaustis blogai – tiek žalingų įpročių, tiek ir santykių ar jausmų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtų gerai, jeigu šią dieną galėtumėte skirti sveikatos puoselėjimui, geros savijautos ir nuotaikos atstatymui – poilsiui, relaksacijai, galbūt vandens ar grožio procedūroms. Laikas, skirtas savo kūno gerovei atsipirks jau artimiausiomis dienomis, tačiau pasistenkite mažiau sukti dėl to galvą, o verčiau atsisakykite to, kas kenkia jūsų kūnui ir sielai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Visus darbus ir reikalus, išskyrus tuos, kuriuos būtina šiandien atlikti, pabaigti, atidėkite į šalį ir pasistenkite pamiršti tai, ko norėtumėte – šios dienos lūkesčiai mažai atneš naudos. Verčiau tiesiog pagyvenkite šia akimirka – atsipalaiduokite, kurkite, klausykite muzikos, imkitės tos veiklos, kuri jus įkvepia ir leidžia ramiai praleisti dieną tik su savimi ir savo sielos poreikiais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būtų puiku, jeigu šią dieną turėtumėte galimybių tiesiog likti namie, su artimaisiais ir tiesiog pabaigti mėnesio darbus, tvarkytis, galbūt net imtis generalinio, pavasarinio tvarkymosi, peržiūrėti podėlius ir išmesti ar atiduoti kitiems tai, kas atgyveno. Geras laikas išpildyti pažadus, atiduoti skolas artimiesiems, pailsėti. Tylių darbų diena, kuomet verta susilaikyti nuo pažadų ar reikalavimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien bendravimo gali būti daug, tačiau būkite labai dėmesingi visai jus pasiekiančiai informacijai – galimos klaidos, apsirikimai, sąmoningos ar ne apgavystės. Pasistenkite daugiau patylėti. Vertėtų didesnius darbus atidėti iki pirmadienio, o šiandien pabaigti tai, kas jau pradėta, arba tiesiog sutvarkyti sąskaitas, el. paštą, atiduoti nedideles skolas, išpildyti pažadus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Norų gražiai gyventi, apdovanoti aplinkinius, o ypatingai mylimiausius žmones – antrąją pusę, vaikus kažkuo ypatingu bus didelis, tačiau pasistenkite, kad tai būtų daugiau jūsų pačių kūrybos, darbo rezultatas, o ne didelės išlaidos. Šios dienos pirkiniai mažai pasiteisins, verčiau, jeigu turite, atiduokite skolas, o dieną skirkite atsipalaidavimui, maloniam pasibuvimui ramioje aplinkoje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Graži, įkvepianti diena, jeigu skirsite ją vidiniam darbui, savo įvaizdžio, išvaizdos koregavimui, galbūt netgi iškrovos dietai ar tiesiog pasibuvimui su savimi namie ar kitoje ramioje, saugioje aplinkoje. Laikas labai tinkamas susivokimui, todėl bus svarbu vengti tuščio bendravimo, verčiau pasigilinkite į tai, iš kur atėjote, kur jūsų šaknys, aplankykite svarbias jums vietas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius