Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – kovo 16 d.

Nusišypsokite sau ir galimybėms, kurios jūsų laukia!
 Jorkšyras
Jorkšyras / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienis - tai viena painiausių, nemaloniausių dienų pagal Mėnulio dienų kalendorių. Galite jausti jėgų trūkumą, norą nusišalinti. Sunkiai seksis atlikti patikėtas užduotis. Jei būtina dalyvauti svarbiuose susitikimuose rytoj, planuokite juos iki vidurdienio. Šiandien labai smarkiai reikia filtruoti pas jus ateinančią informaciją, tai, ko gero, tebus nuogirdos, apkalbos ar melas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien vis dar puikiai seksis susikalbėti su kitais. Sugebėsite išklausyti, paguosti, palaikyti. Reikalingi žmonės, kontaktai tarsi savaime ateis į jūsų gyvenimą penktadienį ir padės jums siekti savo tikslų. Daug ką šiandien galite suprasti, pasimokyti iš kitų karčios patirties ir taip išvengti apmaudžių klaidų. Vakaras puikiai tiktų klasikinės muzikos koncertui, baletui, apsilankymui teatre.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien, darbe nuo pat ryto formuosis neeilinė atmosfera. Visus tarsi suvienys bendras tikslas. Galbūt darbo vietoje apsilankys garbūs svečiai, svarbūs klientai ar aukščiausi vadovai ir bus svarbu tam tinkamai pasiruošti. O galbūt visi bus susikoncentravę į didelį projektą ar svarbų užsakymą. Bet kokiu atveju vienybės, susitelkimo į bendrą tikslą nuotaikos vyraus visą darbo dieną.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio ženklo atstovams penktadienis bus nuostabus. Galite sulaukti dovanų, dėmesio, komplimentų, dosnių pasiūlymų. Iš esmės seksis viskas. Tai diena, kai galima tiesiog mėgautis gyvenimu, tačiau tai taip pat diena, kupina pagundų, tad išlikite budrūs, nesileiskite užvaldomi savo instinktų. Vakaras puikiai tiktų dvasinėms praktikoms, jogos užsiėmimams, kelionėms.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią dieną gali iškilti kažkokių finansinių problemų, ypatingai susijusių su mokesčiais, draudimais, investicijomis, paskolomis. Tai paini diena, tad geriausia šiuos klausimus būtų atidėti kitai savaitei. Tai taip pat netinkama diena sutartims, susitarimams, deryboms. Dienai įsibėgėjus gali kilti vis daugiau abejonių savo pasirinkimais. Susilaikykite nuo beprasmio blaškymosi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandienos pažintys nėra perspektyvios. Į gyvenimą galite pritraukti įvairiausio plauko aferistus, sukčius, patalogiškus melagius, silpnavalius parazituojančius kitų sąskaita. Geriausiai šią dieną galima išnaudoti nuoširdžiai padedant, palaikant kitus. Tačiau saugokitės aukos–gelbėtojo santykių šablono. Kitaip tai tebus iškreiptų santykių modelis, o ne prasminga pagalba kitam.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Po sunkios savaitės sveikata vis labiau gali priminti apie save. Staiga galite pajusti didžiulį nuovargį, energijos trūkumą. Pasistenkite ne tokius skubius darbus atidėti kitai savaitei ir baigti darbus ankščiau šiandien. Namuose turbūt taip pat pasitiks rūpesčiai, bet pasistenkite rasti laiko kokybiškam poilsiui, būtinai gerai išsimiegokite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionai vis dar gyvens džiūgiomis, pakiliomis nuotaikomis. Penktadienis bus linksmas, tačiau pramogaudami neužsimirškite ir neperlenkite lazdos, šiandien sunku bus išlaikyti aukso vidurį. Diena bus nepaprastai kūrybinga ir azartiška. Norėsis visur pirmauti, būti geriausiems. Vakare būtinai skirkite dėmesio vaikams, pramogaukite kartu su jais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien būsite daug labiau pažeidžiami nei paprastai. Net menkiausias pastebėjimas ar nesusikalbėjimas gali jus išmušti iš vėžių, įžeisti ir paskatinti užsisklęsti savyje. Penktadienį apskritai nesiveršite bendrauti, dalintis savo idėjomis, ar skleisti džiaugsmą, optimizmą aplinkoje. Būsite linkę į apmąstymus, praeitis domis labiau nei ateities perspektyvos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nepersistenkite penktadienį ir neprisiimkite per daug darbų, nes tikrai patys vieni visko nesuspėsite. Šiandien norėsis visiems padėti, todėl būsite linkę prisižadėti daugiau nei galite ištesėti. Tad nenuostabu, kad jau kitą savaitę galite sulaukti kandžių replikų ir akmenukų į savo daržą. Penktadienį apskritai darbus reikėtų baigti anksčiau, o vakarą skirti kokybiškam poilsiui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien labiau nei bet kada būsite susikoncentravę ties savo vidinėmis vertybėmis. Gali būti, jog susidursite su dilema, kai reikės rinktis - didesni pinigai ar jūsų principai. Geriausią būtų nieko svarbaus nenuspręsti šiandien, vis tiek tai tebus iliuzinė išmintis. Palikite svarbius sprendimus ateinančiai savaitei. Šiandien galite pagaliau išdrįsti atskleisti kažkokius savo meninius talentus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų ženklo atstovams, penktadienį bus svarbu neplaukti pasroviui. Nes šiandien srovė neš tiesiai į pagundas, iliuzijas ir melą. Tai bus lengviausias kelias. Sąmoningos Žuvys, sugebančios atsispirti tokioms pagundoms, šiandien gali jaustis labai pakylėtai, dvasingai nusiteikusios, susitelkusios į pagalbą silpnesniems. Vakaras puikiai tiktų meditacijai ar kitoms dvasinėms praktikoms, nuoširdžiam bendravimui su artimais žmonėmis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius