Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – kovo 23 d.

Nuotaikingo penktadienio!
Moteris.
Moteris. / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien gali tekti grįžti prie praeityje nutrūkusių santykių. Turėsite galimybę išsiaiškinti ir sudėti visus taškus virš i. Paskalos, apkalbos, melas veržte veršis į jūsų gyvenimą, reikės būti itin sąmoningiems, kad sugebėtumėte tam atsispirti. Atsipalaiduoti, nusiraminti nebus kada, visą dieną skubėsite, norėsis nuveikti kuo daugiau. Nenuostabu, jei vakare pradės lįsti klaidos padarytos per išsiblaškymą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Visai neblogai klostysis piniginiai reikalai, įdėtos pastangos neš apčiuopiamą naudą. Šiandien, ypač vakare aktyvesni taps piniginiai sukčiai ir kitokio plauko šarlatanai, tad būkite budrūs ir neįkliūkite į jų pinkles. Tai daug palankesnis laikas kažką parduoti nei pirkti. Visiškai netinka skolinti ir skolintis pinigų. Įsiskolinsite ilgam, o paskolinti pinigai vargu ar pas jus besugrįš.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būsite energingi, veiklūs, sportiški. Jėgų tikrai netrūks, bet susidursite su problema, kur tas jėgas nukreipti. Erzins ir tai, jog gyvenimas tarsi vers jus sulėtinti tempą, slopins jūsų entuziazmą, polėkį. Nieko nepadarysi – toks laikas. Šiuo metu tikslingiausia būtų savo jėgas ir dėmesį nukreipti į netolimos praeities įvykius. Analizuokite juos, darykite reikiamas korekcijas, taisykite anksčiau padarytas klaidas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienį Vėžio zodiako ženklo atstovai visas jėgas galės skirti tam, ką labai mėgsta – praeities analizavimui. Į gyvenimą gali grįžti žmonės su kuriais nebesitikėjote susidurti, gali tekti iš naujo vertinti praeityje padarytus sprendimus ar grįžti prie anksčiau pradėtų, bet nepabaigtų darbų. Atkreipkite dėmesį į šios nakties sapnus, jie gali įspėti, duoti aiškių ženklų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų pastangas profesinėje srityje tikrai pastebės svarbūs asmenys ir tinkamai tai įvertins. Tad nenustokite stengtis. Palankus metas tvarkyti biurokratinius reikalus, kreiptis į asociacijas, bendruomenes. Šiandien puikiai gebėsite derinti darbus ir linksmybes. Labai gali būti, jog dalyvausite smagiame darbo vakarėlyje, kuris prasidės daug anksčiau nei buvo numatyta.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Galite sulaukti naujų darbo pasiūlymų, projektų. Puikiai seksis bendradarbiauti su verslo partneriais. Tačiau tai nėra geras laikas eiti į permainas, imtis naujų darbų, nes ateityje gali išaiškėti anksčiau nuo jūsų nuslėptos detalės, kurios iš esmės keis situaciją. Tad vertinkite tai, ką turite, nemeskite kelio dėl takelio. Vakare venkite sunkaus fizinio krūvio.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien puikiai pavyks suderinti darbą su poilsiu. Labai tikėtina, jog sulauksite kvietimo vykti į užsienį. Greičiausiai tai bus darbinio pobūdžio kelionė, bet gerų įspūdžių ir nuotykių tikrai netrūks. Puiki diena ir tiems, kas jau kurį laiką planuoja ilgesniam laikui kelti sparnus ir ieško darbo užsienyje. Šiandien galite sulaukti perspektyvių pasiūlymų, pasirašyti ilgalaikius kontraktus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien nepatartina investuoti, taip pat atidžiau tvarkykite finansinius reikalus, kontroliuokite savo išlaidas. Dėl darbų gausos ir asmeninių problemų jausite nemenką įtampą, tad sunkiau bus tvardyti savo emocijas. Pasistenkite nepasiduoti stresui, daryti pertraukėles tarp darbų – pamedituoti, giliai pakvėpuoti ar tiesiog paklausyti ramios muzikos. Linksmybes atidėkite savaitgaliui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena labai aktyvi. Jei nenukreipsite savo energijos į konkrečius darbus ar sportą, labai tikėtini konfliktai su kolegomis, artimaisiais. Asmeniniame gyvenime daugiau laimėsite, jei neskubinsite įvykių, o štai profesinėje veikloje atvirkščiai, veikite drąsiai ir ryžtingai. Nesnauskite! Tačiau nekeiskite kurso, nesiblaškykite, ir toliau užtikrintai eikite pasirinktu keliu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Penktadienį Ožiaragiams teks atsiraitoti rankoves, nes darbo bus per akis. Labiausiai erzins tai, kad kolegos tarsi susitarę blaškys jūsų dėmesį nereikšmingais klausimais bei konsultuodamiesi dėl kiekvienos smulkmenos. Būtent tai sudarys terpę atsirasti žioploms klaidoms, kurių taisymas užims labai daug brangaus jūsų laiko. Kalbant apie sveikatą, problemų gali kelti oda ir dantys.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dėl pinigų šiandien neteks kvaršinti galvos, viskas bus pakankamai stabilu. Tačiau venkite azartinių žaidimų ir finansinių aferų – per tai tikėtini nuostoliai. Šiandien pavyks kūrybingai susidoroti net su pačiais sudėtingiausiais darbais. Romantika ir toliau rusens Vandenių širdyse, ši nuotaika nuostabiai nuspalvins penktadienio vakarą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jausmų sferoje vyraus sumaištis. Neveltui sakoma, jog sena meilė nerūdija. Šiandien atgimę jausmai gali gerokai sujaukti vidinę ramybę. Nesisielokite, jei jūsų jausmai liks be atsako – viskas dar priešaky. Monotonija darbe šiandien visai nevargins ir negadins nuotaikos. Atvirkščiai, leis atsikvėpti, pasimėgauti ramybe, nebereikės plėšytis tarp darbų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius