-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – lapkričio 12 d.

Rytas iki 9.53 val. gali būti kiek chaotiškas, viskas gali kristi iš rankų arba tiesiog keistis planai. Vėliau, Mėnuliui perėjus į su jausmingumu, atjauta ir dvasingumu siejamą Žuvų Zodiako ženklą, nuotaikos keisis – atsiras daugiau atsipalaidavimo, po truputį įsivyraus kone savaitgalio nuotaikos. Gana geras laikas įsigyti grožio, meno prekių, papuošalų.
Du puodeliai karšto gėrimo rudenį
Du puodeliai karšto gėrimo rudenį / 123RF.com nuotr.

Palankus metas ir menininkams, grožio puoselėtojams, visiems, kuriems rūpi artimas, imtis labdaros, išpildyti pažadą aplankyti jums brangius, siela artimus žmones, ligonius, socialiai silpnesnius.

Antra vertus, laikas palankus ir farmacininkams, visiems, kurių veikla siejasi su kvaišinančiomis medžiagomis, nes šiandien didėja potraukis svaigintis visokiais būdais, bet ir rizika apsinuodyti tiek vaistai, kvaišalais, tiek ir maistu, ypač vakare.

Apskritai būtų gerai iki popietės pabaigti visus svarbesnius darbus, o vakarą praleisti namie su artimais žmonėmis, kuo ramiau, vengiant didesnių susibūrimų, svetimų žmonių, nes yra rizikos patekti kitų, taip pat ir sektų įtakon, labiau pasikliaukite intuicija, apginkite tai, kas jums svarbu. Bus itin svarbi nuoširdi malda, dvasinės praktikos.

Tyrą nuotaiką padės palaikyti šviesi arba dangaus žydrumo mėlyna, lazuritinė, auksinė spalvos aprangoje, puoškitės lazuritu, dirbiniais iš titano ir geležies lydinių.

Maistas turėtų būti lengvas ir įvairus, venkite persivalgyti, verčiau užkandžiaukite dažniau ir po truputį.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitgalio nuotaikos jums prasidės jau nuo penktadienio priešpietės – vargu ar norėsite imtis aktyvesnės veiklos, nors jos bus, tad vertėtų kiek įmanoma atsiriboti nuo šurmulio ir ramiai imtis to, kas būtina. Verta grįžti prie jau kažkada praktikuotų dvasinių praktikų, gilintis į savo baimes, ypatingai susijusias su mirtimi ir išgyvenimu, norą būti mylimais bet kokia kaina.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu ryte ir pabaigsite su jūsų profesine veikla susijusius reikalus, tai vėliau rūpės bendraminčiai, draugai, galbūt ir jau savaitgalio planai, noras dalintis naujomis idėjomis, imtis labdaros, visuomeninės veiklos. Pasirūpinkite tais, kurie šio metu yra silpnesniais, aplankykite seniai matytus bičiulius, tačiau venkite didesnių susibūrimų, santykių aiškinimosi, o savo tiesas ginkite ramiai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Atrodo savaitgalis čia pat, bet tikriausiai jūs tik dabar pradedate įsivažiuoti į savo darbus, kuomet pagauna noras nuveikti, pabaigti kažką tokio ypatingai svarbaus – tai iš tiesų palankus laikas grįžti prie ankstesnių, kažkada pradėtų darbų ir juos išbaigti nesitikint greitų rezultatų. Kliūčių bus, tačiau sulauksite ir palaikymo. Venkite skubos, būkite dėmesingi savo ir aplinkinių sveikatai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors ryte būsite kiek įsitempę, tačiau šiandien ir savaitgalį viskas turėtų pavykti – tai ypatingos dienos asmeninių santykių puoselėjimui, tik mažiau klausykite kitų, o būkite kiek galima nuoširdesniais ir atviresniais. Tiesa, susilaikykite nuo priekaištų mylimam žmogui, ypatingai pinigų temomis, o jei patys prisidirbote, tuomet prisiimkite atsakomybę ir pasilaikykite savo tiesas sau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors įtampos ir sprendimo reikalaujančių klausimų dar liko, situacija namuose, šeimoje po truputį rimsta, atsiranda daugiau supratingumo ir noro kaip nors suderinti interesus, pasirūpinti vieni kitais, bendra gerove. Verta prisiminti tuos laikus, kai viskas buvo gerai, paieškoti dar užsilikusių šiltų jausmų. Palankus laikas spręsti su sveikata susijusius reikalus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būsite labai geranoriškai nusiteikę tiek antrosios pusės, tiek ir visų sutiktųjų atžvilgiu, linkę atsidėti greta esančiųjų problemų sprendimui ar bent pabuvimui greta. Palanku išpildyti anksčiau duotus pažadus, daugiau laiko skirti tiek mylimam žmogui, tiek ir vaikams – imkitės bendros kūrybos, surenkite iškylą. Tiesa, aktualiu išlieka perspėjimas atsargiai vairuoti, vengti persidirbimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Panašu, kad po truputį atsigaunate nuo patirtų įtampų ir problemų ir mėgaujatės buvimu namuose, kartu su artimaisiais. Pasirūpinkite savimi, taip pat ir savo bei artimųjų sveikatos reikalais, ypatingai, jeigu ilgesnį laiką buvo sunku tai sau leisti. Palanku įsigyti sveikatinimosi, švaros, buitį palengvinančių ar papuošiančių daiktų – svarbu, vadovaukitės tik savo nuomone.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors dėl jūsų itin aktyvaus nusiteikimo ir toliau lieka konfliktų pavojus, tačiau suvaldžius žodžius ir mintis laikas iki pavakarės itin palankus bendravimui, ryšių užmezgimui, kūrybinei, meninei veiklai, grįžimui prie ankstesnių idėjų. Vakaras gali būti kiek niūrokas, todėl vertėtų likti namuose ar bent jau praleisti jį artimų žmonių rate. Jeigu norite išlaikyti santykius su antrąja puse, venkite aštrių žodžių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jeigu ryte dar tvarkysite kažkokius reikalus, tai jau vėliau labiausiai parūps šeimos, namiškių, artimųjų reikalai, būsite linkę aplankyti tėvus, siela artimus giminaičius, brangias vietas, prisiminti vaikystės pasakas ar sentimentus. Verta paieškoti atsakymų į klausimus kas esi, kas iš tiesų yra svarbiausi dalykai gyvenime, kokią vietą visame tame užima materialios gėrybės, taip pat ir pinigai?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiomis dienomis vargu ar kam pavyks jus išmušti iš vėžių, nors būsite tuo pačiu ir tvirtais, ir jautriais, linkusiais imtis labdaros, pasirūpinti tais, kam dabar sunkiau. Prasminga veikla, jei daroma nuoširdžiai, tačiau prieš priimant sprendimus vertėtų susirinkti būtiną informaciją ir mažiau tikėkite paskalomis ar kitų nuomone. Vakarą praleiskite ramiai namuose arba tik su artimiausiais žmonėmis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laikas, kai dvasinė tarnystė įgyja prasmę, o jeigu tai mažai rūpi, tuomet vertėtų pagalvoti apie labdarą, kažkada duotus pažadus ir juos išpildyti be jokių lūkesčių. Būkite itin atsargūs priimdami finansinius sprendimus, pasirašykite tik jau anksčiau parengtus ir apgalvotus dokumentus. Jeigu seniai svajojote įsigyti ką nors gražaus, šiandien galima tai padaryti, tačiau venkite skubotų pirkinių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būsite labai optimistiškai, šviesiai nusiteikę, pilni gražiausių idėjų, kaip pasaulį padaryti gražesniu, tačiau būkite atsargūs viešindami savo idėjas, verčiau paieškokite bendraminčių, prisiminkite draugus, grįžkite prie anksčiau puoselėtų minčių. O gal dar anksti imtis veiklos ir labiau užsiimti savimi, sustiprėti? Jau prieš pietus Mėnulis įeis į jūsų ženklą, tad bus lengva pajausti kur link eiti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius