Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – lapkričio 16 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Užrašų knygutė
Užrašų knygutė / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienį Avino zodiako ženklo atstovai gali jaustis keistai, būti tarsi nesavi. Trūks įprasto ryžto, noro lyderiauti ir konkuruoti. Labiau norėsis pabūti vieniems, leistis į apmąstymus, atsigręžti į savo vidų. Tai, kas anksčiau atrodė taip svarbu, staiga gali nebetekti prasmės, visiškai jūsų nebejaudinti. Tai puikus laikas dvasiniam augimui, vidinei transformacijai. Atkreipkite dėmesį į šios nakties sapnus – juose gali slypėti reikšmingos užuominos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Reikalai ims stabilizuotis – atsiras vis daugiau palankių progų. Sėkmė bus jūsų rankose – penktadienį daug lems asmeniniai pasirinkimai ir sprendimai. Draugai ir bičiuliai jums išties pagalbos ranką, jei tik to paprašysite. Puikiai eisis kolektyvinė veikla, norėsis siekti bendrų tikslų, lengvai motyvuosite aplinkinius. Tikėtina praktinė nauda, fortūna šypsosis tvarkant finansinius reikalus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai visą dieną bus įsisukę į darbus. Regis, profesinė veikla okupuos visas jūsų mintis. Daugiausia rūpesčių kels dalykiniai santykiai – jau kurį laiką tvyrojusi įtampa tarp jūsų ir kolegų gali pasireikšti stipresniais konfliktais. Antroje dienos pusėje teks dalyvauti derybose ar kitaip ginti savo nuomonę, poziciją. Demonstruoti aukščiausią profesionalumo lygį – tai šiandien lems sėkmę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovai jausis kiek pasimetę – jėgų bus užtektinai, bet nežinosite, kuria linkme jas nukreipti. Blaškymasis ir skraidymas padebesiais labiausiai išryškės antroje dienos pusėje. Jūsų nekonkretumas ir atsainumas gali ne juokais supykdyti kolegas ir vadovus. Tačiau diena palanki dvasiniam tobulėjimui, tolesnėms kelionėms, turimoms žinioms gilinti. Seksis realizuoti kūrybinius sumanymus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai kritiška diena – venkite bet kokių avantiūrų ir rizikų. Šiandien galite nukentėti nuo įvairaus plauko aferistų – niekuo aklai nepasitikėkite, viską tikrinkite po kelis kartus. Intuicija bus labai stipri, jei staiga toptelėjo netikėta mintis – būtinai atkreipkite į ją dėmesį, pasvarstykite, ką tai galėtų reikšti. Penktadienį teks spręsti bendro biudžeto klausimus, gali prireikti aiškintis su valstybinėmis institucijomis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Penktadienį Mergelės niekur nepabėgs nuo konfliktinių situacijų asmeninių ir dalykinių santykių sferoje. Ši diena itin nepalankiai veiks jums svarbius ryšius – būtina elgtis sąmoningai, vengti kritikuoti kitus. Demonstruokite empatiją ir geraširdiškumą – tik tai atvers kelią į taiką ir harmoniją. Šiandien reikės derėtis, gali tekti pasirašyti reikšmingas sutartis. Verčiau susilaikyti nuo didesnių investicijų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jei papulsite į bėdą – sulauksite artimųjų ir draugų palaikymo bei pagalbos. Vyraus gana melancholiškos nuotaikos, norėsis globoti kitus, būsite linkę aukotis dėl artimų žmonių. Tiesa, darbo aplinkoje netrūks įtampos ir povandeninių srovių. Galite susidurti su slaptu kenkimu, apkalbomis ir intrigomis. Stresas skatins paguodos ieškoti šaldytuve – gresia persivalgymai, virškinimo trakto sutrikimai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Penktadienį netrūks stiprių įspūdžių, galimos dramos ir šeimyniniai konfliktai. Tačiau puikiai mokėsite prisitaikyti prie situacijos, net nepalankiausiomis sąlygomis gebėsite pasiekti savo. Šiandien turėsite progų sublizgėti reikiamų žmonių akyse, seksis sukurti reikiamą įvaizdį. Antroje dienos pusėje tikėtinos romantinio pobūdžio pažintys – norėsis flirtuoti, leistis į nuotykius, mėgautis gyvenimo malonumais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovams skubiai prireiks tvarkyti buitinius rūpesčius, spręsti staiga užgriuvusias šeimynines problemas. Tikėtini įvairūs gedimai, dūžiai, kiti pažeidimai. Neverta investuoti į techniką, elektronikos prietaisus – tai nėra tinkama diena pirkiniams. Tačiau palankus metas kraustytis, imtis remonto darbų namuose, gražinti ir puoselėti savo aplinką. Vakare galimas audringas konfliktas su artimu žmogumi.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena gali prasidėti nuo įvairių gedimų, konfliktų, kitų nesusipratimų. Ypač daug nervų kainuos problemos, susijusios su transporto priemonėmis ar kelionėmis. Būsite linkę griežtai ir kategoriškai išsakyti savo nuomonę, sunkiai seksis eiti į kompromisus. Palankus metas įvairiems seminarams, mokymams, kursams, ypač susijusiems su dvasingumo, religijos, psichologijos, grožio, meno temomis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laikas pasirūpinti savo finansine padėtimi. Siekite savarankiškumo šioje temoje, ieškokite naujų ar geresnio uždarbio galimybių. Antroje dienos pusėje tikėtinos neplanuotos išlaidos – norėsis atsipalaiduoti ir pasilepinti, bus sunku jausti saiką. Penktadienį stengsitės visus įtikinti savo tiesa, tačiau ir patys turėtumėte bent kartais įsiklausyti į kitų nuomonę – mokykitės eiti į kompromisus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai nebus maloni ar lengva diena. Įtampa tvyros tiek aplinkoje, tiek jūsų viduje. Stresas skatins imtis skubotų veiksmų, veikti neturint aiškaus plano – nenuostabu, kad bus daugiau klaidų, išaugs traumų tikimybė. Būsite kupini energijos – ieškokite harmoningų būdų jai išreikšti. Penktadienį daug kas priklausys nuo jūsų valios ir veiksmų kryptingumo. Palanku puoselėti išvaizdą, atnaujinti įvaizdį.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius