Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – lapkričio 19 d.

Tikėtina, kad jau pora dienų jaučiate šiokį pasimetimą, sutrikimą – darbų, veiklos. Bendravimo labai daug, tačiau savijauta tokia, kad tarsi viskas „ne apie tai“, kad svarbiausi dalykai yra giliau ir visa kasdienybės tėkmė yra tik plonas luobas ant didžiulės mumyse ir pasaulyje slypinčios gelmės – viliojančios ir tuo pačiu bauginančios savo galia.
Rudeninė kompozicija
Rudeninė kompozicija / 123RF.com nuotr.

Ką rinksimės? Protą kaustančią baimę ar galimybių vandenyną? Ši diena su 11 val. 04 min. įvyksiančiu daliniu Mėnulio užtemimu vers į tai panirti iš esmės ir atsakyti sau į šiuos klausimus, susiejant su ta veikla, kuria tikimės būti naudingais pasauliui – profesiniu keliu, kūryba, šeima.

Labai svarbu bus išsigryninimas, pasitikrinimas, kiek mūsų darbai atitinka kiekvieno deklaruojamas vertybes, kiek esame atviri gyvenimo pokyčiams ir dėkingi pasauliui, artimiesiems už tą gausą, gerovę, kurią mums teikia, ar matome kiekviename iššūkyje galimybes.

Akivaizdu, kad turime sukaupę daug proto, išminties, tačiau metas daugiau dėmesio atkreipti į savo pajautas, suderinti kūno ir sielos poreikius, protą su jausmais, materiją ir dvasią, o savo tolesnį kelią rinktis vadovaujantis šių abiejų pusių derme, siekiant vientisumo.

Daugiau įsiklausykite, pasitelkę tiek protą, tiek ir širdies balsą, į aplinkos siunčiamus ženklus, bendrą vyksmą – tai bus svarbu per visą užtemimų laikotarpį, besitęsiantį iki Saulės užtemimo gruodžio 4 d. ir dar kurį laiką po to.

Nuo naujų darbų, pirkinių apskritai verta susilaikyti iki pat 16 val. 33 min., kuomet Mėnulis pereis iš žemiškojo Jaučio Zodiako ženklą į komunikabiliuosius, su mokymusi ir informacija siejamus Dvynius, tad vakarą vertėtų praleisti daugiau dėmesio skiriant susivokimui, naujai ateinančiai informacijai, jos peržiūrėjimui ir tolesnės veiklos krypties apmąstymui.

Šiandien palankiausia dėvėti rubino, raudonos, pieniškai rožinės spalvų drabužius, puoškitės rubinais, kitais raudonais korundais, rubelitu. Maistas turėtų būti augalinis, be gyvūninių produktų, daugiau gerkite, verta apsiriboti tik sultimis, o valgant maistą gardinti aštriaisiais svogūnais, česnakais, aitriaisiais pipirais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Kad ir koks sudėtingas laikotarpis, tačiau tai ir didelių galimybių bei galimų pokyčių jums dienos – kažkokių aktyvių išorinių veiksmų venkite, daugiau laiko skirkite savo profesinės veiklos, jos vietos ir reikšmės jūsų gyvenimui bei vaidmens pasaulyje apmąstymui, savo vertybių ir norų peržiūrai. Verta pajausti – kas iš tiesų jums yra pinigai, kūnas, o kas protas, žinios ir jausmai? Kaip tai susieti?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Viena svarbesnių jūsų gyvenime dienų, kurios poveikis išryškės tik po kelių savaičių ar dar vėliau, todėl atsakingai žiūrėkite į tai, kuo šiandien užsiimsite, ką galvosite ar sakysite, pateiksite kitiems. Bus labai svarbu vengti susipriešinimo, pajausti, kad visi esame viename laive ir nuo kiekvieno greta esančio gerovės, nuotaikos ir savijautos labai priklauso ir mūsiškė – tik leiskite sau tai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoji dienos dalis iki pavakarės jums bus sunkoka, vargu ar norėsite imtis aktyvesnės veiklos – iš tiesų vertėtų pasaugoti savo sveikatą, pabūti ramesnėje vietoje, atsiribojus nuo šurmulio ir padėkoti pasauliui bei artimiesiems už tai, kad esate, ką turite. Pavakarė maloniai jus nustebins – atsigausite, po truputį grįš jėgos, tik pasistenkite atsisakyti jus sekinančių dalykų, pasimokykite iš savo klaidų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jums turbūt bus sunku šiandien išvengti apmąstymų apie tai, koks jūsų santykis su kitais, su bendruomene, visuomene ir tuo, kas svarbu visų pirma jums – jausmai, kūryba, savirealizacija per ją. Kas svarbiau? Kiek jūsų kūryba svarbi kitiems, ką kiti gali suteikti jums? Vakaras itin perspektyvus apmąstymams, pasigilinimui į tai, kas jums svarbiausia, tik venkite savigraužos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kiek jūsų darbas, profesinė veikla prisideda prie to, kad būtų laimingi artimieji, kad vyrautu darna šeimoje ir pasaulyje? Šiandien verta paieškoti skausmingų atsakymų į šiuos klausimus – galite labai greitai pamatyti kurlink veda kitas žingsnis, kur yra tikroji gerovė ir sveikata. Vakare pasaugokite savo suvokimus, dar anksti jais dalintis, pasaugokite sukauptą jėgą nuo tuščių kalbų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiomis dienomis pasaulis vėrėsi jums daugybe spalvų, tačiau kaip tai išreikšti žodžiais, savo patirtis, mintis ir idėjas perteikti kitiems? Tai didžiausia šios dienos dilema, tad teks paieškoti galimybių, o galbūt iš esmės peržiūrėti savo profesinę veiklą. Tiesa, dar anksti imtis konkrečių žingsnių, tačiau pasistenkite išsaugoti šios dienos suvokimus ir ramiai keliauti jų realizacijos link.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ko gero, pastarosiomis dienomis gana skausmingai ir intensyviai teko peržiūrėti savo žemiškuosius pasiekimus ir gana rimtai pasitikrinti savo vertybes – ar tikrai džiaugiatės, esate dėkingi už tai, kad turite šeimą, artimuosius, saugius namus ir daugybę visokių prasmingų dalykų? Ko norėtumėte jūs? Po pietų verta svajoti plačiai ir jūs esate verti visų galimybių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji dienos pusė gali labai akivaizdžiai parodyti, ar išsprendėte šiomis dienomis kilusius bendravimo, santykių su antrąja puse, aplinkiniais problemas, o jei liko nuoskaudų – visada galima su jomis susidoroti ir su didele šio laikotarpio jums teikiama jėga keliauti toliau. Vakare gali kilti daug klausimų, emocijų, tad bus labai svarbu pamatyti, kaip skirtingi jausmai jus veikia.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar kelios dienos kantrybės ir atsigausite, išeisite į šviesą, tačiau šiomis dienomis gali būti labai sunku atsikratyti baimių, pasitikėjimo savimi trūkumo. Ryte, nors ir daug norėsis nuveikti, pasistenkite labiau pasaugoti save, savo sveikatą, venkite persidirbimo, o vakaras suteiks jums galimybę dar kartą įvertinti savo stiprybes ir silpnybes, tačiau kol kas pasaugokite savo įžvalgas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Daug minčių šiandien jums kels tai, kuo jūs gyvenote pastaruoju laikotarpiu, kiek tai buvo prasminga, o galbūt kaip tik atvirkščiai? O kas jums svarbiausia, kokią žinią norėtumėte pasakyti pasauliui ir savo vaikams ar vaikaičiams? Vakare vertėtų atkreipti dėmesį į savo pajautas, kūno siunčiamus signalus, tik vykite šalin baimes – juk tai jūsų kūnas kalba su jumis, įsiklausykite į jį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Norisi tikėtis, kad sugebėjote gražiuoju išrišti pastaruoju metu namuose kilusias problemas, o jei ir atidėjote, vertėtų artimiausiu metu jas spręsti, antraip gali tekti vėl užlipti ant to paties grėblio. Bus labai svarbu šiandien iki pavakarės išlaikyti gerą nuotaiką, geranorišką santykį su namiškiais ir bendradarbiais. Vakare leiskite sau pasilepinti, tik saikingai, tiek, kiek tai nuoširdžiai džiugina.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Na, kas gali būti geriau už malonią protingų žmonių draugiją? Tik ar pavyks išsaugoti gerą nuotaiką, gražius santykius, kad ir kokių siurprizų sulauksite? Pats metas dar plačiau ir giliau atskleisti pasaulio įvairovę ir savo galimybes jame, o vakarą skirkite artimiesiems, praleiskite namie, daugiau laiko skirkite savo poreikių bei galimybių peržvalgai, be didesnių lūkesčių pasitarkite su namiškiais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius