Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – lapkričio 2 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Nuotraukos, užfiksuotos telefonu „iPhone XS Max“
Nuotraukos, užfiksuotos telefonu „iPhone XS Max“ / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai diena reikalaujanti, koncentracijos ir kruopščiai suplanuotos dienotvarkės. Bus daugybė įvairiausių reikalų, tad nebus kada tinginiauti. Verčiau imkitės užduočių, kurias galite greitai pabaigti, nekurkite pernelyg grandiozinių planų šią dieną. Palankus metas finansiniams klausimams spręsti, apgalvotoms investicijoms. Antroje dienos pusėje tikėtina prastesnė savijauta, skirkite laiko kokybiškam poilsiui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puikus penktadienis laukia Jaučio zodiako ženklo atstovų. Palankus laikas keliauti, spręsti juridinius klausimus, reklamuoti savo veiklą, paslaugas. Šiandien gali atsiskleisti jūsų meniniai gebėjimai, būsite išties kūrybingi. Darbų netrūks, tačiau norėsis mėgautis gyvenimu. Galimos smagios, romantinio pobūdžio pažintys. Vakare tikėtinos įtampos namų aplinkoje – įsiklausykite, ką jums sako artimi žmonės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai bus išsiblaškę ir neramūs šią dieną. Nervingumas ir nepasitenkinimas savimi trukdys susikoncentruoti ties atliekamomis užduotimis, tad galimos apmaudžios klaidos. Daugiau problemų laukia asmeniniame gyvenime, regis, visi buitiniai rūpesčiai kris ant jūsų pečių. Penktadienį norėsis permainų namuose – palanku imtis remonto darbų, atsikratyti nebenaudojamų daiktų, gražinti ir švarinti savo aplinką.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienis – palankiausia šios savaitės diena. Bus daugiau bendravimo, kelionių, informacijos. Palanku mokytis naujų dalykų ar atnaujinti jau turimas žinias. Šiandien venkite žadėti ar kitaip įsipareigoti – vargu, ar ateityje pavyks įvykdyti dosnius pažadus. Antroje dienos pusėje tikėtini ginčai su bičiuliais, giminaičiais, tačiau gebėsite užglaistyti iškilusius nesklandumus. Profesinėje sferoje laukia puikios naujienos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Finansinio saugumo klausimai bus aktualiausi šią dieną, tikėtina piniginė sėkmė. Palankus metas sandoriams sudaryti, svarbioms sutartims pasirašyti. Penktadienį norėsis pareigingai tvarkyti savo biudžetą, sieksite praktinės naudos. Stipri Neptūno įtaka gali pasireikšti išsiblaškymu – išeidami iš namų du kartus patikrinkite, ar užrakinote duris, pasiėmėte visus reikiamus daiktus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien negalėsite nurimti – energija liesis per kraštus! Įgimtas smalsumas ir žinių troškimas skatins dalyvauti įvairiuose seminaruose, mokymuose, prezentacijose. Būkite socialiai aktyvūs – laukia ne viena naudinga pažintis. Jėgų ir entuziazmo netrūks, tačiau sunku bus pasirinkti, apsispręsti. Penktadienį galima tikėtis praktinės naudos, palanku realizuoti profesines ambicijas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienį gali trūkti jėgų ir motyvacijos. Neapsikraukite pernelyg sudėtingomis užduotimis, vargu, ar užteks energijos ir kantrybės kokybiškai jas atlikti. Šiandien norėsis atsiriboti nuo visų problemų, daugiau laiko skirti apmąstymams, įvykių retrospektyvai. Nesivelkite į apkalbas ir intrigas – šią dieną bus sunku atsispirti šioms pagundoms. Vakarą leiskite ramiai, venkite neaiškių kompanijų, painių situacijų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai palanki diena, be didesnių sunkumų. Reikalai pradės klostytis į gerąją pusę, tapsite aktyvesni, labiau pasitikėsite savo jėgomis. Aplinkiniai taip pat bus nusiteikę geranoriškai, ims labiau vertinti jūsų pasiekimus, jus palaikys. Šiandien puikiai seksis grupinė veikla – lengvai įsiliesite į bet kokį kolektyvą, gebėsite motyvuoti ir apjungti visus bendram tikslui.

Šaulys
nuo 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Originalios idėjos skambės viliojančiai, šiandien norėsis išbandyti tai, kas neįprasta ir nauja, tai ypač pasakytina apie dalykinę sritį. Poreikis išsiskirti ir pirmauti gali paskatinti skubotus sprendimus, kuriems trūks objektyvumo – nesileiskite užvaldomi emocijų tvarkydami profesinius reikalus. Įtampos gali paskatinti prastesnę savijautą – visais galimais būdais stiprinkite sveikatą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai sėkminga diena, kuomet gali atsiverti daug palankių galimybių. Ypač palanku tvarkyti finansinius reikalus, siekti praktinės naudos bei profesinių aukštumų. Šią dieną sudaryti sandoriai bei įvykę susitarimai bus itin perspektyvūs, o penktadienį užsimezgusios pažintys gali peraugti į naudingus verslo ryšius. Šiuo metu galvoje gali suktis ne viena originali idėja, tačiau neskubėkite pasakoti apie tai aplinkiniams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daugiausia nerimo kels santykių ir pinigų temos. Tačiau šiandien turėsite galimybę ženkliai pagerinti esamą situaciją. Imkitės aktyvių veiksmų, netinginiaukite. Penktadienį pavyks pasiekti puikių rezultatų dalykinėje veikloje. Venkite konfliktinių situacijų, stenkitės taikiai ir ramiai spręsti visus iškylančius nesusipratimus. Tai nėra palankus laikas didesnėms piniginėms investicijoms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žavesys ir charizma atvers visas reikiamas duris penktadienį. Lengvai ir greitai gausite tai, ko panorėję – aplinkiniai bus itin geranoriški jūsų atžvilgiu. Regis, laukia ne viena įspūdinga pažintis, tikėtini dosnūs pasiūlymai, turėsite palankių progų savo sumanymams realizuoti. Šiandien daug ką lems pirmas įspūdis, tad skirkite pakankamai laiko savo išvaizdai, įvaizdžiui. Ypač seksis šio ženklo atstovams, dirbantiems grožio sferoje.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius