-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – lapkričio 5 d.

Ketvirtadienį vėlai vakare stojo jaunatis – prasidėjo naujas Mėnulio mėnuo, įtvirtinsiantis Skorpiono Zodiako ženklo tendencijas – juk net trys tiesiogiai mūsų gyvenimą, sprendimus bei veiklą lemiančios planetos – Saulė, Mėnulis ir Marsas, o netrukus ir Merkurijus keliauja šiuo paslaptingu, tačiau galingu, pokyčius per ekstremalias patirtis patirti siejamu ženklu.
Arbata
Arbata / 123RF.com nuotr.

Ketvirtadienį vėlai vakare stojo jaunatis – prasidėjo naujas Mėnulio mėnuo, įtvirtinsiantis Skorpiono Zodiako ženklo tendencijas – juk net trys tiesiogiai mūsų gyvenimą, sprendimus bei veiklą lemiančios planetos – Saulė, Mėnulis ir Marsas, o netrukus ir Merkurijus keliauja šiuo paslaptingu, tačiau galingu, pokyčius per ekstremalias patirtis patirti siejamu ženklu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sudėtinga, emocinga, tačiau ypatingos svarbos jums diena, nešanti labai didelį pokyčių potencialą. Venkite blaškymosi, ryte raskite laiko meditacijai, gilesniam susikaupimui, o visą dieną stenkitės likti susikaupę, stebėkite, jauskite – kas jums svarbiausia, ties kuo labiausiai norėtumėte susitelkti, kaip gyventi. Planuokite, bet susilaikykite nuo radikalesnių veiksmų, pirkinių, finansinių operacijų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Svarbiausia šiandien atsiriboti nuo bet kokių vertinimų ir daugiau įsigilinti į tai, kas jums svarbu, ką norėtumėte ir galėtumėte suteikti pasauliui, aplinkiniams, ką galėtumėte padaryti geriausio siekiant palaikyti gražius santykius su antrąja puse, verslo partneriais, kokiais save norėtumėte matyti pasaulyje. Pasilaikykite savo nuomonę sau, tiesiog stebėkite pasaulį, jo reakciją į jus ir leiskite mintims subręsti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Daug kas, visų pirma, sveikata, emocinė savijauta, darbingumas, tiek artimiausiu laikotarpiu, tiek tolesnėje jūsų gyvenimo tėkmėje priklausys nuo to, kaip sugebėsite šiandien pajausti, kas jums priimtina – maistas, apranga, kosmetika, vartojami vaistai ar papildai, aplinka, būsto ir darbo sąlygos, o kas sekina. Pats metas pagalvoti, kaip padaryti savo gyvenseną ir aplinką darnesnę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Panašu, kad laukia išskirtinai jausmingas ir kūrybingas mėnuo, tad šiandien vertėtų susitelkti ties svarbiausiais savo kūrybiniais, o gal ir laisvalaikio siekiais. Kad ir kaip atrodytų ribotomis jūsų galimybės, leiskite sau drąsiai svajoti apie tai, ką norėtumėte ir galėtumėte padovanoti mylimam žmogui, kaip padaryti, kad kūryba, hobis taptų ta veikla, kuri džiugina ir tuo pačiu leidžia uždirbti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visos jūsų mintys ir jausmai, rūpesčiai šiandien bus skirti artimiesiems, namams, tėvams – kaip jūs jaučiatės savo aplinkoje, kas jums brangu, padėkokite protėviams ir leiskite sau pasvajoti, gal net kartu su artimaisiais, kokiais norėtumėte matyti savo namus, ką dėl to galėtumėte padaryti. Susilaikykite nuo vertinimų, tiesiog pajauskite ir išsakykite gražiausias savo įžvalgas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tiek pati diena, tiek artimiausias mėnuo jums bus susijęs su mokslais arba mokymu, kvalifikacijos kėlimu, naujos informacijos gavimu, įsisavinimu. Turbūt intensyvėjantį bendravimą, informacijos srautą jau pajutote, tad šiandien vertėtų kuo ramiau ir aiškiau susidėlioti savo mintis, siekius ir įvardinti, kaip pritaikysite naujas žinias, o gal metas pagalvoti apie savarankišką veiklą?

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Finansinių reikalų tvarkymas, būtinybė taisyti kažkada paliktas klaidas ar užleistas problemas, technikos problemos, o ir pinigų, uždarbio, pirkinių klausimai šiomis dienomis gali gerokai kvaršinti jums galvą. Šiandien tiesiog būtina visai kitaip pasižiūrėti į jus kankinančias problemas ir leisti sau pagalvoti apie tai, kokios vertybės, kas iš tiesų jums svarbu, kaip suvaldyti savo materialųjį pasaulį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ypatinga jums diena, kuomet Jūsų ženklas tampa itin stiprus, tad išnaudokite tai susivokimui, savo vietos po Saule įsivardinimui – kas jūs, kokią žinią nešate pasauliui, ką ir kaip norite pasakyti, parodyti? Svajokite, planuokite, kaupkitės ir atsispirdami nuo šiandien sukauptos jėgos galėsite pradėti kokybiškai naują gyvenimo etapą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Prasideda gana sunkus laikas iki gimtadienio, ar bent kol Saulė pereis į jūsų ženklą, tad ši jaunatis – tai išties gilaus vidinio darbo su savimi laikas. Jei tik galite, kiek galite, šiandien ir artimiausiu metu raskite laiko meditacijai, kovos menams, savo vidinės jėgos, energijos suvaldymo praktikoms, stenkitės, kiek įmanoma, atsipalaiduoti, stiprinti savo nervų sistemą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Draugai, visuomeninė veikla, noras savo patirtimi pasidalinti su kitais, burtis bendruomeninei veiklai ar bent bendram su kitais projektui – tai temos, kurios bus aktualios šiandien ir artimiausiu laiku, tad vertėtų šiandien daugiau laiko skirti susikaupimui, savo siekių ir planų išsigryninimui, kad po kelių dienų jau galėtumėte apie savo idėjas papasakoti kolegoms, bendraminčiams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atėjo metas maksimaliai susikoncentruoti ties profesine veikla – tikėtina, kad ji jums rūpi, esate pasiryžę gana daug nuveikti siekdami savo tikslų, tad šią dieną skirkite tiek svajonėms, tiek ir labai konkrečių karjeros tikslų apsvarstymui, išgryninimui. Suvaldykite norą veikti čia ir dabar, leiskite mintims ir planams subręsti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate užvaldyti savo idėjų, tiesa, daug ką tenka pergalvoti, peržiūrėti, tačiau šiandien vertėtų kuo daugiau laiko skirti susivokimui apie tai, ką jūs duodate pasauliui, ką jis teikia jums ir kaip suderinti savo giliausius jausmus, norą suprasti pasaulį ir padaryti gražesniu šioje sudėtingoje realybėje. Pats metas pagalvoti apie ryšių su kitais žmonėmis palaikymo būdus – gal yra ką pakeisti, o gal atnaujinti tai, kas pamiršta?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius