-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – lapkričio 9 d.

Štai ir ilgai lauktas penktadienis. Kokios nuotaikos mus užplūs?
Auksinis ruduo
Auksinis ruduo / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinų laukia šaunus penktadienis. Tinka imtis ar pradėti svarbius projektus – sėkmė lydės kiekviename žingsnyje. Nuolat atsidursite tinkamoje vietoje tinkamu laiku. Planuokite tolesnes keliones, skirkite svarbius dalykinius susitikimus ar rimtus pokalbius su autoritetais. Seksis tvarkyti teisinius bei piniginius reikalus, tinkamas metas varstyti biudžetinių įstaigų duris, tvarkyti svarbius dokumentus. Fortūna šypsosis ir meilės fronte.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Penktadienį puikiai eisis piniginiai reikalai, pasiteisins stambesnės investicijos, rizikingi sumanymai. Palanku spręsti tarpusavio santykių problemas, taikytis. Gali užsimegzti perspektyvūs romantinio pobūdžio ryšiai. Nepasiduokite trūkumo baimei ir godumo jausmui, kitaip neišvengsite slogios vidinės būsenos. Šiandien galite sulaukti ne vieno įdomaus pasiūlymo, tačiau nereikėtų skubėti priimti sprendimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Stiprios emocijos ir neadekvatus situacijos vertinimas lems klaidas ir nusivylimus. Šiandien verčiau atsiriboti nuo svarbesnių darbų, nepradėti reikšmingų projektų – trūks nuoseklumo ir kantrybės. Penktadienį tikėtini nesusipratimai profesinių santykių srityje, tai nėra palanki diena dalykiniams susitikimams, deryboms ar susitarimams tvirtinti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien nerimą kels suprastėjusi sveikata, tačiau būsite linkę perdėti – situacija atrodys blogesnė nei yra iš tikrųjų. Tai nėra palankus metas sveikatai tirtis – tyrimų rezultatai gali būti klaidingi, bus sunku rasti tikrąją prastos savijautos priežastį. Šią dieną lengvai pasiduosite kitų įtakai, mažiau klausykite kitų patarimų ir pamokymų. Būkite pasiruošę nesusipratimams, ypač susijusiems su komunikacija. Netinkamas metas tolesnėms kelionėms planuoti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tinkamas laikas kūrybinei veiklai, organizaciniams darbams, meniniams užsiėmimams. Šią dieną daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų poreikiams ir pomėgiams, tai puikus laikas tarpusavio santykių puoselėjimui. Netrūks ir romantikos, vieniši Liūtai gali užmegzti perspektyvius meilės ryšius. Penktadienį nebijosite būti ryškūs, norėsis bendrauti, dalytis savo idėjomis, tačiau labai jautriai reaguosite į dėmesio trūkumą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeimyninė situacija nedžiugins – galite nusivilti jums artimais žmonėmis. Tikėtina daugiau buitinių rūpesčių, galimi finansiniai nuostoliai. Penktadienį reikia vadovautis logika ir racionaliu protu, verčiau atsiriboti nuo tariamų nuojautų – jos bus apgaulingos. Venkite bet kokių painių situacijų bei įtartinų kompanijų. Taisysis reikalai susiję su dalykine veikla, tai puikus laikas realizuoti savo profesinius sumanymus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai sulauks gerų naujienų. Gali įvykti svarbūs susitarimai, būti pasirašomos reikšmingos sutartys. Itin sėkminga diena pardavėjams, tarpininkams, žurnalistams, rašytojams, reklamos specialistams. Lengvai ir greitai įsisavinsite naują informaciją, o jūsų žinios ir profesiniai įgūdžiai bus puikiai įvertinti penktadienį. Tikėtinos naudingos pažintys.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien reikia itin atsargiai rinkti žodžius, net to nenorėdami galite stipriai įžeisti kitą. Diena tinkama finansiniams reikalams tvarkyti, tačiau venkite bet kokių piniginių avantiūrų. Penktadienį mažiau paisykite aplinkinių patarimų – jie jus tik dar labiau supainios, paklaidins. Meilės fronte taip pat galima tikėtis nesusipratimų, labai atsargiai vertinkite šiuo metu užsimezgusias romantinio pobūdžio pažintis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Penktadienį Šaulio zodiako ženklo atstovų laukia daug veiksmo – nuobodžiauti tikrai neteks. Ne kartą atsidursite dėmesio centre ir mokėsite tuo tinkamai pasinaudoti. Tačiau venkite lengvabūdiškų kalbų ir veiksmų – neprisižadėkite daugiau nei pajėgsite įvykdyti. Šiandienos sėkmę stipriai veiks ir tai, kaip gebėsite save pateikti, kokį įspūdį sudarysite aplinkiniams. Pasirūpinkite nepriekaištinga išvaizda ir iškalba.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būsite linkę trauktis į šešėlį. Šiandien apniks daugiau abejonių, bus sunku apsispręsti bei savarankiškai priimti sprendimus. Darbuositės be didelio entuziazmo, trūks motyvacijos. Skirkite daugiau laiko kokybiškam poilsiui, o svarbesnius darbus verčiau atidėkite kitai savaitei. Tai puikus metas savianalizei, dvasinėms praktikoms, tolimoms kelionėms. Venkite protinių persitempimų, kitaip gali kamuoti nemiga.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniams netrūks entuziazmo. Būsite itin motyvuoti, norėsis viską išbandyti savo kailiu. Tai palankus metas originalių sumanymų realizacijai, komandiniam darbui. Penktadienį bus įvertinti jūsų komunikaciniai bei tarpininkavimo gabumai, kiti profesiniai įgūdžiai. Sulauksite aplinkinių palaikymo. Tačiau venkite abejotinų manevrų meilės fronte. Tai palankus metas kelionėms, bet bus sunku atsispirti neapgalvotam išlaidavimui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien susidursite su apgavystėmis – būsite įvilioti į spąstus arba patys skleisite melą. Venkite bet kokios painiavos bei miglotų situacijų. Labai atsargiai vertinkite šią dieną gautus pasiūlymus, ypač, susijusius su dalykine sritimi. Seksis tiems, kurių profesinė veikla susijusi su kūryba, menu, vaikų edukacija, švenčių organizavimu. Svarbiausius darbus reikėtų suspėti nudirbti iki pietų – antroje dienos pusėje būsite itin emocingi ir išsiblaškę.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius