-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – liepos 10 d.

Puiki diena – nors yra ilgalaikių įtampų, tačiau Mėnulis, susijungęs su Neptūnu Žuvyse, šiandien užduos toną ir leis išspręsti ar bent jau pamiršti visas problemas – per dvasingumą, atjautą, intuiciją, reiškinio esmės ir prasmės pajautimą, meną, grožį.
Kabančios gėlės
Kabančios gėlės / 123RF.com nuotr.

Be to, aktyvusis Marsas ir flirtuojanti Venera sudaro palankų aspektą, tad laikas palankus harmoningiems vyrų ir moterų santykiams, bus lengva kartu veikti ir sutarti. Vis dėlto bus svarbu išlaikyti budrumą, kuklumą ir sąmoningumą, nepasiduoti iliuzijoms, svetimoms įtakoms, apgavystėms – eiti savo keliu.

Diena tinkama apsivalymui, namų apvalymui ugnimi, atsisakyti to, kas trukdo savirealizacijai.

Šią dieną tiks dėvėti neryškių, tarsi pablukusių, persiliejančių spalvų plevenančius drabužius, puoštis lengvais, į akis nekrintančiais papuošalais, tiks rato simbolis.

Atkreipkite dėmesį į kvapus – nepamirškite pasikvėpinti, būti maloniai kvepiančioje aplinkoje.

Tiks lengvas vegetariškas maistas, ypač salotos, vaisiai, sėklos, riešutai, ankštiniai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Esate aktyvūs, džiugiai ir maloniai nusiteikę, linkę bendrauti ir juokauti, tačiau daugiausia jūsų dėmesio ir jausmų šiandien pareikalaus šeima, namai, palanku praleisti laiką su tėvais, artimais giminaičiais – jie padės jums pasigilinti į save, išsakyti savo jausmus, pamatyti savo problemų šaknis, atskleisti esminius poreikius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ko gera, šiandien daugiausia jūsų dėmesio pareikalaus rūpestis visuomenės, bendruomenės ar draugų, bičiulių reikalais. Imsitės spręsti stringančius komunikavimo su užsienio šalimis klausimus arba aukštojo mokslo problemas. Palankus laikas įsigyti seniai svajotų dalykų – tokių, apie kurios patyliukais svajojote, tačiau neišdrįsote net prasitarti, taip pat galimas netikėtas atlygis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Esate aktyviai visuomeniškai nusiteikę, linkę imtis veiklos, spręsti problemas, tačiau ne mažiau laiko teks skirti ir darbo reikalams, spręsti jame susikaupusias emocines problemas ar atostogų, poilsio, suksite galvą, kaip visa tai suderinti su finansinėmis galimybėmis. Palanki diena rimtiems finansiniams, išteklių pertvarkymams, peržiūroms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandiena jums dar palankesnė negu vakarykštė – itin puiki santuokai, vykti į užsienio, o dar labiau – piligriminę kelionę, krikštynoms, dalyvauti religinėse iškilmėse, galiausiai panirti į dvasines praktikas, pradėti netradicinės medicinos, psichologijos, religijotyros studijas, imtis šių sričių verslo su partneriais. Tai svarbus laikas partnerystės peržiūrėjimui, sustiprinimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Norisi tikėtis, kad atostogaujate ar bent laiką leidžiate taip, kad galėtumėte atstatyti savo sveikatą. Esate laba emocingi ir dvasingai nusiteikę – laikas itin palankus rimtesnėms asmeninėms transformacijoms, imtis askezės, rimtesnių dvasinių praktikų ar pradėti ilgalaikį sveikatinimosi ciklą, peržiūrėti savo gyvenimą, suteikti jam daugiau prasmės, imtis to, ko būtent jums labiausiai reikia.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate itin idealistiškai nusiteikę, pasiruošę save atiduoti kitiems, partneriui, draugams, bičiuliams, imatės visuoemeninės veiklos. Visa tai netiesiogiai padeda spręsti ir meilės, laisvalaikio, santykio su vaikais klausimus – šiandien jums puikiai sekasi, nors energijos reikalauja nemažai, tačiau jos ir netrūksta, svarbu tik nukreipti reikalinga kryptimi. Palankus laikas imtis aktyvios veiklos, netgi ekstremalių žygių, kovų sporto, tačiau būkite atsargūs priimdami rimtesnius finansinius sprendimus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas suderinti profesinius ir asmeninius reikalus, pasirūpinti tuo, kad visi būtų patenkinti – galbūt peržiūrėti, sutvarkyti darbotvarkę ar pradėti dirbti iš namų, keisti verslo arba darbo vietą, o gal tiesiog pasirūpinti poilsiu, sveikata, gražesne, sveikesne, malonesne darbo aplinka, tais, kurie nuo jūsų priklauso.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, kad visas jūsų dėmesys skirtas atostogoms, poilsiui ir atsipalaidavimui su mylimu žmogumi ar vaikais. Energija trykštate, itin palankus laikas meilės ryšiui, romantiškai kelionei, ypač į užsienį ar bent prie didesnio vandens telkinio. Jūsų negąsdins nei apribojimai, nei susikalbėjimo problemos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Su tėvų, artimųjų pagalba ar per paveldėjimą spręsis ilgai jus kamuojančios finansinės problemos ar ilgai besitęsiantys pajamų ir išlaidų suderinimo klausimai. Aktyvumas ir optimizmas trykšta per kraštus, esate linkę sužavėti aplinkinius, ypač savo partnerį – tai itin palankus laikas meilės ryšiui, tačiau pasistenkite išlaikyti sveiką protą, suvaldykite per didelį azartą – verčiau imkitės sporto, sudalyvaukite varžybose.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas išspręsti jus užkamavusias asmenines problemas – bendrausite, rasite jus suprantančių ir palaikančių žmonių, sulauksite palaikymo, atjautos iš partnerio, imsitės pertvarkų tiek namuose, tiek darbe ir viskas puikiai seksis, palankus laikotarpis imtis sveikatinimosi, aplinkos ir santykių harmonizavimo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų dėmesys pastaruoju laiku krypsta daugiau į asmeninius reikalus, sprendžiate gilias vidines problemas, daug laiko ir dėmesio skiriate artimai aplinkai, santykiams su vaikais, laisvalaikiui ir kūrybai, siekiate kuo labiau atsiduoti kitiems, tačiau jaučiatės kiek apriboti bendravime – tai laikas, kuomet galite atsikratyti nemažos dalies baimių ir kompleksų – pasimokykite iš vaikų betarpiškumo ir džiugumo, tiesiog imkite ir darykite tai, ką jums reikia.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuostabios dienos, kuomet gyvenimas tiesiog sklandus, problemos sprendžiasi tarsi savaime, jūsų norai ir planai realizuojasi ar juos padeda realizuoti vaikai, draugai – tik svarbu pernelyg neužsimiršti ir nepulti išlaidauti – pagalvokite, ar tikrai to reikia, paieškokite jau turimų resursų, o gal galite tiesiog patys daug ką nuveikti?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius