-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – liepos 13 d.

Astrologės Viktorijos Greviškienės prognozės dienai, kuomet vyks dalinis Saulės užtemimas.
Rankos
Rankos / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai įtempta diena, venkite papildomo streso. Nesivelkite į ginčus su artimaisisias, verčiau nusileiskite. Ši jaunatis sutampa su Saulės užtemimu, tad ji bus itin galinga. Reikia koncentruotis į ateities perspektyvas, keltis naujus tikslus bei svajoti apie tai, ko trokštate. Tačiau susilaikykite nuo aktyvių veiksmų, dar ne laikas rodyti iniciatyvą. Vakarą leiskite artimiausių žmonių aplinkoje. Pamąstykite, kaip galėtumėte gerinti tarpusavio santykius, savo buitį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien Jaučio zodiako ženklo atstovai sulauks smagių žinių, susijusių su namais, šeimos nariais ar tolimesniais giminaičiais. Tai palanki diena kanceliarinei veiklai, tačiau nesiimkite nieko pernelyg atsakingo, reikšmingus darbus ir susitikimus nukelkite kitai savaitei. Penktadienį problemų gali kelti transporto priemonės. Puikus metas pasvajoti apie naują automobilį. Vakare būkite itin apdairūs kelyje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynius ir toliau lydės sėkmė finansiniuose reikaluose. Galimos piniginės įplaukos, premijos, dovanos ar kitokia praktinė nauda. Meistriškai gebėsite pasinaudoti palankiomis progomis. Šiandien, jaunaties bei Saulės užtemimo metu, pagalvokite apie tai, kaip galėtumėte pagerinti savo finansinę padėtį, kur palanku investuoti pinigus ar kur atsivertų ilgalaikės perspektyvos. Vakare būtinai skirkite dėmesio artimiausiems žmonėms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžių zodiako ženklo atstovų laukia ypatinga diena. Daugelis patirs transformuojančių įvykių, aiškiai pajaus artėjančių permainų užuominas. Penktadienį reikia daugiau dėmesio skirti sau ir savo reikmėms. Įsiklausykite į savo norus, gilinkitės į savo pojūčius bei klausykitės intuicijos. Pagalvokite apie tai, kokių savybių norėtumėte įgyti, kokius žmones ar aplinkybes norėtumėte pritraukti į savo gyvenimą. Vakare galimi nesusipratimai bei konfliktai, pasistenkite atsiriboti nuo painiavos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai ypatingą dėmesį turi atkreipti į savo sveikatą, bendrą savijautą. Tikėtinas jėgų stygius ir paaštrėję chroniški negalavimai. Nenuostabu, jog nuotaikos bus ne pačios geriausios – jausite stresą bei sunkiai nusakomą sunkumo jausmą. Visais būdais venkite kraštutinumų ir dramų. Bus polinkis viską matyti baisiau negu yra iš tikrųjų bei dramatizuoti. Geriausia šiandien tiesiog ilsėtis, stiprinti organizmą ir atsiriboti nuo visų problemų bei erzinančių žmonių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Penktadienį pradės pildytis ilgai brandintos svajonės. Planuokite, kelkitės naujus tikslus bei koreguokite senus. Puikiai seksis nuspėti ateities perspektyvas, tad palankus metas rinktis naują gyvenimo kryptį. Tačiau šiandien venkite bet kokių drastiškų veiksmų, nepulkite įgyvendinti naujų sumanymų. Ramiai viduje ruoškitės permainoms, leiskite mintims ir jausmams susigulėti. Galimos netikėtos dovanos ar finansinė nauda.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien tikėtini laimėjimai profesinėje srityje. Darbų netrūks visą dieną, norėsis pasiekti kuo daugiau. Tačiau verta bent trumpam stabtelėti ir prisiminti visus savo pasiekimus, padėkoti gyvenimui už išsipildžiusius lūkesčius bei susikoncentruoti į didžiausią šiuo metu turimą gyvenimo tikslą. Puiki diena puoselėti šiltus santykius su kolegomis bei kitais darbo aplinkos žmonėmis. Jei netolimoje praeityje kilo konfliktų – šiandien turėsite progų juos užglaistyti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai paini diena. Galimi konfliktai, susidūrimas su aplinkinių agresija. Bus daug painiavos tiek galvoje, tiek aplinkoje. Šiandienos suvokimai ir sprendimai – apgaulingi, tad rekomenduoja susilaikyti nuo išvadų, rimtų pokalbių ar kardinalių pokyčių. Saulės užtemimas, sutampantis su jaunaties momentu, mums dovanoja naujas patirtis bei pokyčius. Skorpionams tai gali būti nelengvos transformacijos, tačiau būtinos jų vidinei evoliucijai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Penktadienį Šauliai į viską žiūrės gana skeptiškai. Ateities perspektyvos atrodys miglotai, tai skatins slogias nuotaikas bei dar didesnį nepasitenkinimą. Šiandien gyvenimas jus vers prisiimti atsakomybę už save ir savo veiksmus. Neieškokite kaltų dėl visų savo problemų. Verčiau leiskitės į savianalizę – ieškokite savo elgesio priežasčių bei problemų sprendimo būdų. Šeima šią dieną bus didžiausias jūsų ramstis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai sunki diena, kai reikia pasverti kiekvieną savo ištartą žodį. Šiandien verčiau susilaikyti nuo bet kokios reikšmingos veiklos. Itin nepalankus metas dalykiniams susitikimams, svarbių sutarčių pasirašymui bei deryboms. Tačiau penktadienį gali spręstis jums aktualūs klausimai, susiję su partnerystėmis ar verslo/darbo perspektyvomis. Įvykiai rutuliosis tarsi savaime, mažai kas priklausys nuo jūsų valios.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tikėtinos problemos šeimoje ar artimuose santykiuose. Tai diena, kuomet bus nemažai stresinių situacijų. Buitis taip pat nedžiugins, trūks laisvės ir polėkio jausmo. Tačiau gali nusišypsoti netikėta sėkmė, kilti originalios idėjos, kaip išspręsti problemas. Penktadienį seksis, jei nebėgsite nuo sunkumų ir nesikratysite atsakomybės. Profesinėje srityje tikėtini džiuginantys pasiekimai bei įvairūs apdovanojimai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Laukia smagi diena, džiuginanti profesiniais pasiekimais bei nuostabiais netikėtumais asmeniniame gyvenime. Norėsis mėgautis visais gyvenimo teikiamais malonumais, neriboti savęs. Tačiau nepamirškite, jog tai diena, kuomet įvyks Saulės užtemimas, tad visur būtinas saikas ir atsargumas. Penktadienio pažintys, ypač romantinio pobūdžio, gali būti lemtingos. Svajokite apie tai, ko trokšta jūsų širdis, – tai itin vaisinga diena visomis prasmėmis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius