Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – liepos 16 d.

Darbo savaitė baigsis gana aktyvia ir produktyvia diena, tačiau teks dorotis su augančiu vidiniu sunkumu, tarsi viskas ir gerai, bet kažkoks grėsmės, kartu ir nežinios pojūtis, gali likti.
Arbūzų granita
Arbūzų granita / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, bus itin svarbu palikti kuo daugiau erdvės veikti pagal aplinkybes, vengti griežtų, kategoriškų nuostatų, suvokti, kad kiekvienas žmogus turi savo paskirtį ir esame ten, kur turime būti. Mėnulis keliaus elegantiškuoju, diplomatiškuoju ir teisinguoju Svarstyklių Zodiako ženklu, tad padaugės socialinių kontaktų poreikis, tačiau ir jiems keliami reikalavimai – bus svarbu laikytis susitarimų, taisyklių, pasirūpinkite tvarkinga apranga, elkitės ir kalbėkite išlaikytai.

Verta inicijuoti konsultacijas, derybas, tvarkyti teisinius dokumentus, taip pat tai ir geras laikas parodyti dėmesį antrajai pusei, bendrų interesų susiderinimui, prisimenant, kad kompromisai reikalauja ir savo ambicijų apkarpymo, kartais ir skausmingo. Diena palanki pasirūpinti vyresniaisiais šeimos nariais, taip pat ieškoti rėmėjų, planuoti darbus, taisyti ankstesnes klaidas.

Santūrumą palaikyti padės juodos, tamsiai mėlynos ar tamsiai rudos spalvų drabužiai, puoškitės labradoro dirbiniais. Maistas taip pat turėtų būti kuo santūresnis, paprastesnis, vertėtų apsiriboti vienos rūšies maistu – augaliniu ar pienišku, praktiškai vienu produktu – duona ar pienu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsiasi laikas, kuomet profesiniai iššūkiai gali gerokai jus papurtyti, venkite provokuoti padidintą darbdavių dėmesį, aiškiai žinokite savo atsakomybių ribas, tačiau ir teises bei pareigas. Galvosopis liks ir savaitgaliui, tačiau kitą savaitę daug kas atrodys kitaip. Šiandien verčiau pasirūpinkite savo santykiais su antrąja puse, geras laikas deryboms, tačiau nusiteikite, kad ambicijas teks pamažinti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Būkite itin atsargūs bendraudami su užsieniečiais, planuodami keliones, taip pat traktuodami ir teigdami mokslo, tikėjimo tiesas – šiandien jūsų tikėjimas ir pasitikėjimas žmonijos pasiekimais gali gerokai susvyruoti. Verčiau imkitės kasdienių pareigų – šiandien galima nuveikti itin daug prasmingų ir, kas svarbiausia, perspektyvių dalykų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gražus įkvėpimo ir meilės laikas, tad, jei tik turite galimybių – keliaukite, ilsėkitės, pramogaukite kartu su mylimu žmogumi, vaikais, draugais, puoselėkite santykius, semkitės kūrybinių idėjų, ieškokite ir profesinės realizacijos galimybių, tačiau būkite labai atsargūs bandydami vienu ypu išspręsti visas problemas – lukterėkite bent iki pirmadienio, kuomet daug kas bus aiškiau.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Atsargumas bendraujant ir sprendžiant jums gyvybiškai svarbius klausimus šiandien labai praverstų. Dar daug painiavos, aiškumo trūkumas ir galimybių apsirikti, ypač manant, kad kitų nuomonė kažkuo reikšmingesnė. Verčiau daugiau laiko ir dėmesio skirkite artimiesiems, tėvams – puikus metas prisiminti vaikystę, tradicijas, grįžti į gimtas vietas, taip pat ir spręsti būsto reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pastarasis laikotarpis jums gali būti mažai maloniu, kuomet gali tekti tiek pasirūpinti sveikatos reikalais, tiek ir apriboti bendravimą, kurio šiomis dienomis išvengti vargu, ar pavyks. Būtų gerai, jeigu galėtumėte apsiriboti jums artimais, patikimais žmonėmis, antrąja puse – verta aptarti bendrus planus, grįžti prie ankstesnių projektų tęsimo, sutarimų peržiūros.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kad ir kaip norisi pailsėti, šiomis dienomis gali tekti spręsti labai praktiškus reikalus ir tiesiog skirti daugiau laiko pirkiniams, namų remonto ar tvarkymo darbams – verta to imtis, nors pirkinius pasistenkite iš anksto apgalvoti, aptarti su specialistais. Daug jūsų energijos bei dėmesio šiomis dienomis ir savaitgalį gali pareikalauti dėmesys vaikams – atsipalaiduokite, venkite spaudimo ir jau pirmadienį daug kas atrodys kitaip.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad turėtumėte bent jau viduje jaustis gana gerai, aplinkiniai taip pat jus palaiko, tad verta pagalvoti apie tai, ko norėtumėte imtis artimiausiu metu, kas jums svarbiausia ir aptarti tai su antrąja puse. Reikalai namuose, tėvų problemos, gali tapti jums tikru galvosūkiu ir rūpesčiu savaitgalį, ypač galvojant apie profesinę veiklą, tačiau palikite tai spręsti pirmadieniui – daug kas gali keistis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skirkite dienelę kitą ramiam atokvėpiui namuose ar kitoje jums saugioje vietoje, pasirūpinkite sveikata ar bent jau subalansuokite darbą ir poilsį taip, kad liktumėte sveikais. Verta rasti laiko pokalbiui su artimaisiais, tėvais, pagalvoti apie savo būsto sąlygų gerinimo galimybes ir perspektyvas. Į kylančias bendravimo, susikalbėjimo su pasauliu problemas žvelkite kūrybiškai – sprendimų tikrai galima rasti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiomis dienomis esate nešami ant likimo sparnų ir vargu, ar galėtumėte turėti kažkokių pretenzijų pasauliui – problemos sprendžiasi lengvai, tarsi pirštu pamojus, randate užtarimą ir pagalbos tai vienur, tai kitur. Ir vis dėlto būkite atsargesni planuodami išlaidas ar norėdami investuoti – ar tai tikrai realu, o gal tik vaikystės svajonės?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesinei veiklai labai vaisingas laikas, kuomet verta imtis įsisenėjusių finansinių reikalų, pasirūpinti skolų grąžinimu, būtinais pirkiniais. Būkite itin atidūs gaunamai informacijai apie jums artimus žmones, galite išgirsti dalykų, kurie gali pasirodyti besą kažkieno fantazija ar iškreipta realybe, todėl bendraudami parodykite daugiau nuoširdaus dėmesio ir jautrumo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate tiesiog įkinkyti į veiksmo sūkurį ir leidžiatės jo nešami su visomis atsakomybėmis, būtinais atlikti darbais ir rūpesčiais. Šiomis dienomis verta realizuoti jūsų seniai puoselėjamas idėjas ar bent jau pagalvoti, ką galima būtų padaryti, kad jos taptų realizuojamomis – paieškokite patarimo, idėjų ir drąsiai veikite, kad ir kaip aplinkybės bandytų išmušti jus iš vėžių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kokiais stipriais jaučiatės, šiandien būkite itin santūrūs bendraudami su jums svarbiais asmenimis, rėmėjais, pasistenkite ramiai žiūrėti į jų spaudimą ar norą pakreipti jūsų planus ir gyvenimą savaip. Jūs esate lygiaverčiais žmonėmis, todėl atsispirkite pagundai nusiimti atsakomybę. Būkite itin atsargūs spręsdami finansinius klausimus, atidėkite pirkinius vardan didesnių tikslų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius