Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – liepos 2 d.

Darbo savaitė baigsis gana aktyvia, darbinga ir, turint galvoje tiek sudėtingą, kintančią realybę, tiek ir ją puikiai atspindintį dangaus kūnų išsidėstymą danguje, gana sėkminga diena. Būtent šiandien galima tiesiog imti ir išsiveržti iš įprastų rėmų ir priimti vidinį sprendimą, kuris jau ves toliau, rasti raktą, kuris suteiktų galimybę pamatyti realybę tokia, kokia ji yra, ir veikti atitinkamai.
Šuo maudosi
Šuo maudosi / 123RF.com nuotr.

Tai gali būti ir pakankamai skaudu, tačiau veiksminga. Mėnulis keliauja su aktyvumu, kovingumu, ryškumu ir iniciatyvumu siejamu ugniniu Avino Zodiako ženklu, tačiau jau perėjo į paskutiniąją Mėnulio mėnesio fazę – nuo šiandien prasideda delčia, tad dar suskubkite padaryti tai, ką artimiausiu metu planavote nuveikti, susitikti su reikalingais žmonėmis, sutvarkyti dokumentus, priimti sprendimus. Tačiau karštligiškas skubėjimas gali pakišti koją, tad vertėtų ramiai pajausti, suvokti situaciją ir tik tada daryti, kas numatyta.

Palankus laikas galų gale įveikti tiek jums, tiek ir jūsų bendraminčių, kolegų kolektyvui įgrisusias, įsisenėjusias problemas – tiesiog pažvelgti į jas kitu žvilgsniu, rasti paprastus sprendimus, galbūt ko nors atsisakant, pažvelgiant į situaciją drąsiau, kūrybingai. Ir vis dėlto atsargiai vairuokite, elkitės su technika, venkite rizikingų situacijų.

Šiandien ramų darbingumą išlaikyti padės žemiškos, tarsi maskuojančios žalsvos, gelsvos, rusvos spalvos, amazonitas, papuošalai iš bronzos. Tiks gerti daugiau pieno, valgyti jo produktų ir duonos, riešutų, sėklų. Mėsos šiandien derėtų vengti.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena emociškai ir fiziškai intensyvi diena. Tai laikas, kai geriausia būtų aktyviai leisti laisvalaikį su mylimu žmogumi, šeima, vaikais, būti gamtoje, galbūt tiesiog maloniai darbuotis sodyboje arba imtis kūrybos. Būsite išties ryškūs ir gerai nusiteikę, tačiau realybė ir namiškių poreikiai gali kiek apkarpyti jums sparnus, todėl pasistenkite būti jautresniais, dėmesingesniais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kad ir kaip emociškai jums būtų sunku, net jeigu ir atrodys, kad visi nusiteikę prieš jus, tačiau įvykiai namuose, darbe dėliosis taip, kad būsite priversti tarsi paaugti, perlipti per save ir padaryti daug ką išspręsiantį ir tuo pačiu aiškesnę kryptį gyvenime pamatyti leisiantį vidinį pokytį. Pasistenkite rasti laiko poilsiui, atsitraukimui į saugią vietą ir apmąstymams, gilesniam žvilgsniui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikios dienos, kai turite šansą susitarti ir net išspręsti tegu ir seniai besitęsiančius, netgi idėjinius, pasaulėžiūros skirtumų nulemtus konfliktus beveik su visais – ar tai būtų broliai ir seserys, ar kaimynai, klientai, ar tiesiog jums svarbūs žmonės, kolegos, draugai. Būtent jie gali būti geriausiais tarpininkais ir tvirčiausiais sąjungininkais, pagalbininkais – pasaugokite juos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jums tai išties išskirtinė diena karjeros kelyje, kai gauti pasiūlymai ar atėjusios galimybės suteikia daug šansų ir vilties pagaliau išeiti iš pastaruoju metu vis besiritančio finansinių problemų rato, pamatyti aiškesnę perspektyvą, pagaliau pradėti aiškiau planuoti savo gyvenimą. Tiesa, gali tekti priimti kai kuriuos iššūkius, tačiau tik toks yra kelias į sprendimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Iš tiesų esate pilni energijos, polėkio, spinduliuojate šilumą – pats metas išdrįst išeiti į viešumą, pristatyti savo sumanymus, ypatingai jeigu tai kūryba, laisvalaikio renginys, kitiems. Kad ir kaip būtų įtempta, turite progos gražiai išspręsti ir asmeninio gyvenimo įtampas, pradžiuginti verslo partnerius, ramiau sureaguoti į pastabas darbe.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiokio tokio emocinio atokvėpio dienos, kai darbai tarsi savaime pasidaro – lengvai, be įtampos. Pasistenkite rasti tą raktelį viduje, kuris leistų atrakinti savo energijos šaltinį, sustiprėti, atsikratyti baimių ar sekinančių įpročių, nuoskaudų, išdrįsti pamatyti savo jausmus, susitaikyti su jais. Tai padės ir profesinėje veikloje susidėlioti prioritetus, aiškiau pamatyti perspektyvą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sėkmingas daugeliu prasmių metas, kai sulaukiate daug pritarimo ir palaikymo tiek iš sutuoktinio, tiek iš aplinkinių, tiek ir verslo partnerių pusės. Problemos, kad ir kokių jų būtų sprendžiasi tarsi savaime, darbai irgi juda sėkmingai – pasistenkite šiandien nuveikti kuo daugiau būtent pasitelkdami kitų patirtį, konsultuodamiesi, bendraudami.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dar viena itin darbinga diena, kai pavyks suderinti tiek profesines ambicijas, tiek ir galimybę sutvarkyti asmeninius reikalus, pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata bei gera nuotaika. Galų gale vienaip ar kitaip sprendžiasi tie klausimai, kurie jums atrodė beviltiškai įstrigę. Bendraukite drąsiai, ginkite savo interesus, tačiau venkite spaudimo, raskite laiko iškylai su antrąja puse.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Turite progos savo kūryba gerokai nustebinti kitus – esate pilni polėkio, azarto ir meilės. Pagaliau realizuosite tai, ko jau seniai siekėte, galų gale pavyks nugalėti savo baimes, susijusias su mokymusi, bendravimu, pažinti ar sužinoti apie save ir pasaulį kažką tokio, kas daug ką keis gyvenime, tad kurkite, rodykite savo kūrybą, džiaukitės pasauliu ir saviraiškos galimybėmis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Namiškių palaikymas padės jums šiandien pagaliau išspręsti jau seniai jus kamuojančias finansines problemas ir pajudėti iš seniai jus kamuojančios padėties – grąžinsite skolas, rasite būdų finansuoti savo idėjų įgyvendinimą, padėti vaikams ir judėti toliau. Parodykite savo jausmus antrajai pusei – tai gali tapti gražia meilės diena, tik venkite spaudimo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Būtų puiku, jeigu šias dienas galėtumėte praleisti kiek toliau nuo namų – pažintinėje kelionėje, gamtoje ar tiesiog kurorte su antrąja puse – nedidelė iškyla, įdomios aplinkybės, nauji žmonės ar patirtys padės jums galų gale išspręsti susikaupusias įtampas asmeniniuose santykiuose ir tuo pačiu daug ko išmokti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tikėtina, kad šiandien sulauksite labai gražaus atlygio už savo darbus ir pastangas. Vargu ar tikėsitės to, tačiau jūsų nuoširdus triūsas įkvepia kitus, tad beliks pasidžiaugti ir toliau nuoširdžiai darbuotis, kad ir kaip tai atrodytų sudėtinga. Puikus laikas kūrybai, savirealizacijai, tačiau ir maloniam laikui su vaikais, mylimu žmogumi gamtoje, prie vandens.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius