-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – liepos 20 d.

Štai ir penktadienis! Ką žada žvaigždės?
Laiminga mergina
Laiminga mergina / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienį nuotaikos bus nepastovios, o emocijos sunkiai valdomos. Netikėtumai sudrums įprastą rutiną, tad būkite pasiruošę nemaloniems siurprizams. Nusimato daugiau konfliktinių situacijų šeimoje, ypač antroje dienos pusėje. Šiandien sunkiai seksis planuoti ir produktyviai organizuoti darbus. Būsite linkę pirma padaryti, o po to pagalvoti, tad išaugs klaidų ir traumų tikimybė. Nepriimkite visko taip asmeniškai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Įdomios pažintys praskaidrins jūsų gyvenimą šiandien. Būsite atviri ir lengvai leisitės į kontaktą. Penktadienį puikiai eisis visi reikalai susiję su užsieniu ir užsieniečiais. Spręsis santykiai kėlę įtampą – palanku taikytis, ieškoti kompromisų bei išeičių iš susidariusios situacijos. Meilės fronte taip pat laukia sėkmė. Vieniši Jaučiai turės ne vieną romantišką nuotykį. Antroje dienos pusėje būsite linkę į nerealistiškus lūkesčius, kas gali lemti nusivylimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Svarbu bus jausti savo veiklos prasmę ir matyti jos teikiamą naudą. Kompetencija ir profesiniai įgūdžiai taps pagrindiniais šios dienos prioritetais. Vargu ar viskas eisis taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Netikėti trukdžiai ir staiga užklupusios nemalonios žinios vers keisti savo planus ir nukrypti nuo kruopščiai planuotos dienotvarkės. Būsite linkę persitempti, tad neapsikraukite antraeiliais darbais penktadienį. Vakare daugiau dėmesio skirkite savo savijautai, gerai pajausite silpniausias organizmo vietas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiai jausis sutrikę ir išsibalansavę. Niekas nevyks taip, kaip buvo numatyta, o konfliktai su artimaisiais dar labiau gadins nuotaiką. Venkite imtis atsakingų darbų ar veltis į rimtas diskusijas. Penktadienį būsite pernelyg emocionalūs, tad lengvai prarasite savitvardą bei velsitės į konfliktus. Norėsis laisvės ir nepriklausomybės, tačiau bijosite prarasti saugumą. Šią dieną gali nutrūkti jums svarbūs santykiai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams norėsis pirmauti bet kokia kaina. Būsite itin nuožmūs savo konkurentams ir oponentams. Nesinorės dalytis valdžia ir autoritetu. Elgsitės nejautriai kitų atžvilgiu, taip sukeldami aplinkinių nepasitenkinimą. Penktadienį gautos naujienos gali iš esmės sukrėsti jūsų gyvenimą, priversti iš naujo susidėlioti prioritetus. Turėsite užtektinai valios ir drąsos siekti užsibrėžtų tikslų, tačiau jei sukčiausite ir elgsitės despotiškai – sulauksite bausmės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien galimi dramatiški įvykiai namuose, giminėje. Visos pastangos išlaikyti gyvenimą tokį, koks jis buvo anksčiau – nueis veltui. Verčiau susitaikykite su pokyčiais ir pasistenkite prisitaikyti prie laikmečio. Pasiteisins trumpos kelionės, įvairūs mokymai, kvalifikacijos kėlimas. Palanku derėtis, tarpininkauti. Penktadienį norėsis gilintis ir analizuoti informaciją bei suprasti reikalo esmę. Gebėsite drąsiai išsakyti savo nuomonę, tačiau venkite pernelyg kategoriško požiūrio.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms svarbiausi taps finansiniai reikalai bei naudos siekis. Būsite itin prisirišę prie savo daiktų, nesinorės jais su niekuo dalytis. Kils pavojus pervertinti materiją ir daiktus žmogiškumo bei tarpusavio ryšių sąskaita. Nesigundykite greitais ir negarbingais praturtėjimo būdais – patirsite tik dar didesnius nuostolius. Penktadienį saugokitės įvairaus plauko apgavikų, galite lengvai pakliūti į jų pinkles, ypač antroje dienos pusėje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionai bus itin emocionalūs. Norėsis šilumos ir supratingumo iš jums artimų žmonių. Jei negausite reikiamo dėmesio, nesibodėdami griebsitės manipuliacijų, kad tik jį išprovokuotumėte. Patys būsite nusiteikę globėjiškai, norėsis rūpintis jums svarbiais žmonėmis, puoselėti nuoširdžius santykius su aplinkiniais. Itin tinkama diena savianalizei, darbui su savo šešėliu. Palanku daryti generalinę tvarką ne tik namuose, bet ir savo viduje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šaulio zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę melancholiškai ir linkę į pesimizmą. Visas problemas ir rūpesčius norėsis pasilaikyti sau, bendravimas ir išorinis chaosas ims nepaprastai varginti ir slėgti. Tai diena, kuomet reikia kaupti jėgas ir permąstyti savo planus. Neužsisklęskite nuo jums artimų žmonių ir nebėkite nuo nemalonių jausmų. Jei išdrįsite nuoširdžiai atsiverti ir pasidalinti savo išgyvenimais, pasijausite kur kas geriau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai diena, kuomet gebėjimas kurti artimą tarpusavio ryšį atvers jums daug durų. Penktadienį dažniau pasiteiraukite kolegų kaip jie jaučiasi ir kuo jie gyvena, būkite paslaugūs ir supratingi kitų atžvilgių. Tačiau pasiteisins tik nuoširdūs jausmai ir ketinimai. Labai svarbus taps draugų ir bičiulių palaikymas. Jei nesulauksite tinkamos paramos ir pagalbos – priimsite tai, kaip išdavystę. Venkite kraštutinumų ir despotizmo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien sieksite tai, ko norite, nesukdami galvos, kaip tai gali atrodyti ar ką apie jus pagalvos kiti. Daugiausią dėmesio norėsis skirti dalykinei veiklai bei profesiniam augimui. Penktadienį ne kartą teks pakovoti dėl geresnio rytojaus – nusiteikite nuožmiai konkurencijai. Būsite linkę elgtis staiga ir neapgalvotai, be jokio aiškaus plano, tad išauga klaidų, konfliktų bei nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvims norėsis bėgti nuo kasdienybės ir įprastos rutinos bei slėptis savo fantazijų pasaulyje. Mažai rūpės buitiniai reikalai bei dalykiniai rūpesčiai, norėsis kuo greičiau pabaigti darbus ir pradėti savaitgalį. Palankus laikas tolesnėms kelionėms, megzti kontaktus su užsienio šalių atstovais. Ypatingai seksis Žuvų zodiako ženklo atstovams, kurių veikla susijusi su reklama, medicina, švietimu, teise arba einantiems dvasiniu keliu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius