Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – liepos 23 d.

Išskirtinė diena pradėti svarbius darbus, projektus, nes tai diena prieš pat pilnatį, kuomet Mėnulis turi daugiausiai palaikančios jėgos, juolab kad jis dabar stabiliame, su koncentracija, profesionalumu, kryptingu tikslų įgyvendinimu siejamame Ožiaragio Zodiako ženkle.
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Laikas puikiai tinkamas statybų, rimtų pertvarkų, stambių verslo projektų pradžiai, ypatingai jeigu norima veikti ilgai, ramiai, nuosekliai, tikslingai ir garbingai. Šiandien labai svarbu ir tai, kad net penkios realios ir fiktyvios planetos kartu su Saule bus pirmuose įvairių Zodiako ženklų laipsniuose – tai suteikia didelę pradžios jėgą su įvairiapusiu palaikymu derinant profesionalumą, atsakingumą su kūrybingumu, nuoširdumu, jautrumu aplinkai ir jausmingumą, pramogą, džiaugsmą, gebėjimą atsipalaiduoti ir kruopštų darbą. Tad beliks susikaupti, pamiršti bet kokį savanaudiškumą, asmeniškumus ir veikti pasirinkta kryptimi.

Dienos nuotaikas geriausiai atitiks sodrios geltonos, ramių, pastelinių tonų drabužiai, puoškitės rodonitu, geltonu agatu. Maisto šiandien turėtų būti sočiai, tačiau paprasto, lengvo, pagaminto savo rankomis. Geriausiai tiks įvairios košės, šiupiniai, troškiniai, pieniškos daržovių sriubos su ropėmis, bulvėmis. Valgykite daugiau burokėlių, sėklų bei riešutų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Profesinei veiklai, karjeros planavimui ir siekimui tai ypatingas laikas, kuomet verta imtis tiek naujų darbų, tiek rimtų veiklos pertvarkų, pasiekti užsitarnautų karjeros aukštumų ar bent jau įgyti palankumo iš darbdavio pusės. Imkitės to, kas jums labiausiai rūpi, ką esate suplanavę, tačiau likite atviri pasauliui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu turite idėjų, ką būtų verta nuveikti visų gerovės labui, pats metas pradėti veikti: ieškoti partnerių, užmegzti kontaktus su kitų nei jums įprasta sričių ar šalių atstovais, įnešti tvarkos, struktūros, konstruktyvumo į savo veiklą ir gyvenimą. O gal tai bus kelionė į kalnus, ištvermės žygis ar piligriminė kelionė? Palankus metas ir šeimos šventei, santuokai, įkurtuvėms.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nekilnojamojo turto, būsto, investicijų, verslo ar paveldėjimo reikalų tvarkymas šiandien turėtų būti jūsų prioritetas – verta pradėti statybas, remontą, naujus projektus, prisiimti apgalvotų finansinių įsipareigojimų ar bent jau į kai kurias problemas pažvelgti radikaliai naujai, imtis iš esmės naujos veiklos. Vis dėlto tai turi būti tik jūsų gerai apmąstytas sprendimas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Bendraukite, parodykite save ir savo darbus kitiems, eikite į pasaulį, semkitės įkvėpimo ir grįžkite prie to, kam jaučiate pašaukimą, kas jums labiausiai rūpi. Tai ir jūsų sėkmės metas, kuomet sulauksite pelnyto pripažinimo, naują kokybę įgis ir partnerystė, pavyks pagaliau paleisti ilgai jus kankinusias baimes būti priklausomiems, norą sutvarkyti pasaulį pagal save.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien jūs – karaliai. Saulė keliauja pirmuoju jūsų ženklo laipsniu, žadėdama pilną šilumos, malonaus dėmesio šventinį mėnesį. Juolab kad ir finansine prasme tai gana sėkmingas laikotarpis, kuomet atsiranda galimybė pasirūpinti ne tik duona bei sviestu, bet ir gražiu patiekimu. Palankus laikas grįžti prie ankstesnių verslo planų, investuoti į sritis, susijusias su menu, rūpyba, farmacija, chemijos pramone ar jūrų verslais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Metas peržiūrėti savo santykius su sutuoktiniu, aplinkiniais, verslo partneriais – daug kas keisis, nes ir jūs daug ką supratote bei esate linkę keistis. Pagaliau pavyks išsakyti savo jausmus, poreikius, nešti grožį ir gėrį į pasaulį, susitaikyti su vaikais. Tiesa, profesinėje srityje šiek tiek rizikingas laikotarpis, visada apgalvokite tai, ką darote ar sakote, tačiau kai visa kita gerai, lengviau ištverti nesėkmes.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai susitaikymo su namiškiais, artimaisiais, savo praeitimi, vaikyste ir tėvais laikas, kuomet verta atverti širdį visų pirma sau patiems, išdrįsti pamatyti psichologines sveikatos ar kitų tariamų problemų priežastis. Geras laikas poilsiui atokiau nuo šurmulio, jėgų atstatymui, tačiau taip pat ir profesinių atsakomybių ir iššūkių prisiėmimui – jūsų protas šiandien ras išganingų sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jūsų protas, gebėjimas bendrauti ir pasukti situaciją jums palankia linkme šiandien padės jums spręsti visus jums aktualius reikalus – pradedant komunikacija, kelionėmis, kūryba ir jos pristatymu, baigiant asmeninės sveikatos reikalais. Itin palanki diena prisiimti naujus profesinius, karjeros įsipareigojimus, pradėti naują darbą ar eiti naujas pareigas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų finansiniai reikalai šiuo metu vargiai jūsų valioje, tačiau planuojant išlaidas verta pagalvoti ir apie radikaliai naujus, racionalesnius ir visais atžvilgiais jums ir pasauliui palankesnius gerovės užsitikrinimo būdus. Prisiminkite vaikystę, šeimos tradicijas, pažvelkite į aplinką naujomis akimis – juk norėtumėte gyventi išsvajotame pasaulyje?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Esate stiprūs, pilni vidinės jėgos ir ryžto daug ką gyvenime ir pasaulyje pakeisti, tačiau juk pradedama nuo savęs? Tai gali būti tiek vidinių pokyčių, rimtų sprendimų apie savo poziciją pasaulyje prisiėmimo metas, tiek ir laikas, kuomet imamasi didelės verslo, finansinės atsakomybės. Būkite atsargūs vertindami savo galimybes, tarkitės su antrąja puse, srities ekspertais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Itin palankus laikas vidinei transformacijai, giliems, daug ką gyvenime keičiantiems sprendimams, kuomet sielos reikalai tampa prioritetiniai, o visa kita veikla matuojama universalia vertybių skale. Puikus laikas pagaliau išsakyti savo jausmus, atsipalaiduoti ir atsiduoti meilės jausmui, įnešti naujos kokybės į santykius su antrąja puse.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Turite veiklos ir tuos, kurie jus palaiko, – prasideda itin darbingas ir profesine prasme sėkmingas laikas, kuomet turite ir jėgų, ir resursų išpildyti visus savo ir aplinkinių reikalavimus. Juolab turite tiek antrosios pusės, tiek kitų palaikymą. Ir vis dėlto pasistenkite mažiau kalbėti apie savo nuopelnus ar kitų nedėkingumą – verčiau tiesiog nuoširdžiai pasidžiaukite rezultatais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius