Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – liepos 30 d.

Gyvename nuolatiniame permainų rate – po didesnių pokyčių trečiadienį ir vėlų ketvirtadienio vakarą dar viena planeta – kovingasis Marsas pereis į su švara, tvarka, kruopščiu darbu ir sveikata siejamą Mergelės Zodiako ženklą, kuriame išbus iki rugsėjo 15 dienos.
Žirgas jūroje
Žirgas jūroje / 123rf.com nuotr.

Čia yra ir su grožiu bei komfortu siejama Venera. Taps itin svarbu suderinti darbo ir sveikatos klausimus, palankus metas susitvarkyti darbo, namų aplinką, labiau pasirūpinti sveika gyvensena, tiek daugiau pajudėti, stiprinti kūną, tiek ir atnaujinant kulinarinius įpročius.

Gali daugėti priekabumo, konfliktiškumo dėl, atrodytų, smulkmenų, tačiau bus labai svarbu pamatyti jas platesniame kontekste. Mėnulis dar vis keliaus to paties Marso valdomu pirmuoju su iniciatyva, ryškumu, aktyvumu ir fizine veikla siejamu Avino ženklu, palaikydamas „tonusą“.

Tiesa, apie pietus laikas gali būti keik sudėtingas, įtemptas, pasistenkite išvengti konfliktų su darbdaviais, valdžios institucijomis, venkite profesinių išsišokimų, verčiau kuo geriau atlikite savo darbus, kad ir kaip sudėtinga būtų susikaupti. Bus verta pažvelgti plačiau į pasaulį, burti draugus, bendraminčius, leisti sau svajoti ir kurti – tai ateities planų kūrimo ir koregavimo metas.

Nuo konfliktų pasaugos tarsi išplautų, melsvai-sidabrinių spalvų drabužiai, selenitas ir aduliaras (Mėnulio akmuo), puoškitės sidabro su auksu dirbiniais. Maistas turėtų būti skystas – tai gali būti ir kisielius, kompotas, avižinių dribsnių košė, drebučiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Geri santykiai su darbdaviu taps šios dienos iššūkiu – ryte galite patirti spaudimą, tai atlaikyti jums kainuos emocijų, tačiau susilaikykite nuo karštakošiškų sprendimų, tiesiog išlaukite iki popietės, aiškiai suformuluokite ir pagrįskite savo argumentus. Rytoj apskritai daug kas atrodys kitaip, o šiandien pasistenkite kuo geriau atlikti jums pavestas užduotis, raskite laiko atsikvėpti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dar viena diena, kurią būtų palankiausia arba tyliai ramiai darbuotis atsiribojus nuo visų problemų, arba tiesiog likti namuose ir spręsti visus reikalus iš namų. Raskite laiko planų peržiūrai, veiklos struktūravimui. Gali kilti baimių, vidinių konfliktų dėl pasaulėžiūros, santykio su kitomis kultūromis – bus svarbu išjausti tuos skaudulius.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ir toliau sukatės sėkmės rate – esate visiems reikalingi, įdomūs ir stiprūs savo pasirinkimais. Leiskite sau tokiais būti – verta tęsti tai, kuo degate, nešti žinią apie tai kitiems. Ir vis dėl to, pasistenkite su draugais gražiuoju išsiaiškinti kylančias problemas – gali paaiškėti, kad priežastis slypi kitur.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Atrodo, kad viskas gerai, nuotaika puiki, sekasi darbas, sprendžiasi įsisenėjusios finansinės problemos – verta imtis skolų, draudimo, verslo ir uždarbio reikalų tvarkymo. Ir vis dėlto gali grįžti įsisenėjęs profesinis konfliktas, todėl pasistenkite ramiau reaguoti į problemas darbe, susilaikykite nuo noro pertvarkyti aplinkinius pagal save.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate nešamas įvykių sūkurio ir turbūt šiuo metu horoskopai mažai rūpi, nes turite pakankamai veiklos ir akivaizdu, kad jums tiesiog sekasi. Tai laikas, tinkamas deryboms, sutarčių pasirašymui, finansinių reikalų strategavimui – laikas, kuomet verta pakovoti už savo interesus, taip pat ir teisinėmis priemonėmis. Svarbu raskite laiko atsipalaidavimui, pasirūpinkite sveikata.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar viena diena, kuomet verta tiesiog atsiriboti nuo didesnio viešumo, veiklos ir darbuotis, atlikti jus spaudžiančius darbus – išradingumo ir sėkmės užteks, be to, išskirtinis laikas susivokti savo profesiniuose tiksluose, planuoti veiklą. Verta peržvelgti tai, kuo užsiimate, išgryninti, racionalizuoti, galbūt ir supaprastinti. Ir pasaugokite vaikus, susivaldykite, jei grės konfliktas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pats laikas prisiminti tai, kas jums rūpi, įdomu ir suderinti tai su profesine veikla – ieškokite bendraminčių, tarkitės su atsakingais asmenimis, prisiminkite ankstesnius įgūdžius – tikrai turite ką pasiūlyti pasauliui. Pasistenkite ramiau reaguoti į problemas šeimoje, namuose.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puikus laikas tiek imtis profesinių, tiek būsto reikalų – viena sąlygos kita, tačiau tai galimybių ir sėkmės metas, kuomet viskas, atrodo, sukrinta į savo vietas savaime, imi ir atsiduri tinkamoje vietoje tinkamu metu. Tiesa, greta viso to dar pasistenkite ramiau reaguoti į kylančias technines, komunikacijos problemas, verčiau pataupykite sveikatą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate ir toliau tiesiog gyvenimo nešami, pilni idėjų ir galimybių jas realizuoti – ieškokite partnerių, kolegų, bendraukite, derėkitės, tik likite sąmoningais ir budriais, bus itin svarbu išvengti bandymų manipuliuoti, apgauti – klaidų tikimybė gana didelė. Geras laikas poilsiui, pramogoms, parodyti savo jausmus mylimam žmogui, tik būkite atsargūs išlaidaudami, laikykitės taisyklių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien, kaip ir vakar verta imtis verslo, nekilnojamojo turto, finansinių reikalų – pakaks ir įžvalgų, ir sėkmės. Tai svarbių reikalų tvarkymo ir rimtų sprendimų priėmimo metas, tačiau bus svarbu suderinti tiek jūsų, tiek artimųjų interesus, nes galite sulaukti gana stipraus artimųjų pasipriešinimo jūsų spaudimui, teks paieškoti bendrų sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus metas tiek santykiams su antrąja puse atnaujinti, tiek ir naujam jausmui – sulauksite palaikymo, pripažinimo, gali tekti ir plačiau pristatyti savo pasiekimus – šiandien jūs esate autoritetas. Puikus laikas deryboms, ieškoti veiklos partnerių, taip pat ir asmeninio verslo pradžiai. Tiesa, atsargiau vairuokite, pasaugokite sveikatą, būkite apdairesni bendraudami.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiek tiek ramesnis laikotarpis, kuomet esate linkę susikaupti ties svarbiausiais darbais ir geriausia tai būtų daryti užsisklendus vienumoje, namuose – veiklos turite daug, o galimybės tarsi klostosi pačios – pasinaudokite tuo. Tiesa, būkite atsargūs išlaidaudami, galimi konfliktai su užsakovais, valdžios institucijomis dėl pinigų – pasistenkite apginti savo interesus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius