Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – liepos 9 d.

Baigiasi darbo savaitė ir baigiasi Mėnulio mėnuo – tai paskutinė Mėnulio mėnesio diena, kuomet Mėnulio danguje pamatyti niekaip nepavyks, tad trūksta palaikymo bet kokiems išoriniams darbams. Tai darbo su pasąmone laikas, kuomet teikiami įšventinimai, galima atsisakyti žalingų įpročių, pabandyti pakeisti tas savo savybes, kurios jus vargina.
Ledų desertas
Ledų desertas / „Fotolia“ nuotr.

Tinkamas laikas grąžinti skolas, tvarkytis, švarintis – tiek aplinką, tiek kūną ir sielą. Palanku atgyvenusius, tačiau dar gerus daiktus atiduoti į labdarą. Susilaikykite nuo didesnių pirkinių, pažadų ar sutarimų – jau po dienos viskas gali atrodyti kitaip, tad tektų gailėtis ar kažką keisti.

Apskritai mažiau bendraukite, palankiausia būtų likti ar kuo daugiau laiko praleisti namuose, su šeima, mat Mėnulis, kaip ir Saulė keliauja sentimentaliu, su motinyste, vaikais, rūpyba bei skysčiais siejamu Vėžio Zodiako ženklu. Geras laikas taikytis, paleisti nuoskaudas, tačiau be jokių reikalavimų ar pažadų – tai kiekvieno asmeninis vidinis darbas.

Šiandien palankiausia rengtis raudonai rudos, terakotinės, žemės bei tamsiai mėlynos spalvos drabužiais, pasaugos hematitas su raudonomis gyslomis. Maistui labiausiai tiktų sunkesni patiekalai su grybais bei įvairiais daigais, žalumynais, taip pat ir šakniavaisiai, tačiau susilaikykite nuo mėsos arba bent jau pakeiskite ją žuvimi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gali atrodyti, kad diena visai sėkminga, tačiau kuomet Mėnulis visai senas, pasistenkite susilaikyti nuo bet kokių didesnių iniciatyvų, geriausia būtų, jeigu laiką praleistumėte su šeima, namuose, geras laikas suvokti, pažinti giliausias savo vertybes, tačiau venkite noro pasirodyti, taip pat ir pinigais, susilaikykite nuo išlaidų, ginčų dėl finansinių reikalų, verčiau grąžinkite skolas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien vertėtų skirti laiko aistrų, barnių ir pykčių namuose nuraminimui, vidiniam nurimimui, susitaikymui, tačiau susilaikykite nuo moralizavimų ar noro pakeisti kitus – tai tik jūsų požiūris ir emocijos. Ramiai darbuokitės, pabaikite visus darbus, taisykite klaidas ir susilaikykite nuo naujų pradėjimų, laikas tinkamas tvarkytis, švarintis, atiduoti skolas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palankus laikas peržiūrėti tai, ką turite, išmesti šlamštą ir atiduoti į labdarą ar kitaip perleisti kitiems, kas jau atgyveno, bet dar naudotina, apskritai permąstyti savo vartojimo įpročius. Norėsite būti geriausiais, įtikti visiems, tačiau pasistenkite išlaikyti saiką, atsargiai vairuokite, venkite ginčytis vertybinėmis temomis – tai gali kainuoti jums ramybę ir sveikatą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Mėnulis kartu su Saule keliauja jūsų ženklu, esate itin stiprūs, tačiau tai daugiau darbo su savimi, savo asmenybe, tuo, kokiais rodote save pasauliui ir kokiais norėtumėte būti matomi, laikas. Ypatingai tinkamas laikas atsisakyti tų įpročių, kurie, jūsų nuomone, kenkia jūsų išvaizdai, kūno tonusui, manieroms, nes jau nuo rytdienos bus daug lengviau pradėti gyventi bent šiek tiek kitaip. Ir susilaikykite nuo pirkinių, apskritai didesnių išlaidų ar finansinių įsipareigojimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puiku, jeigu per pastarąsias dienas sugebėjote likti lojaliais savo darbdaviui ir partneriui – dabar išties laikas palankesnis pabūti atitrūkus nuo reikalų ir vengti aiškintis karjeros ar asmeninius santykius. Esate pilni energijos ir geriausių norų, tačiau verčiau daugiau laiko skirkite praėjusio laikotarpio apmąstymui, apibendrinimui. Juk tai laikas prieš gimtadienį, esate pažeidžiamesni.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tikėtina, kad sulauksite draugų dėmesio, turėsite visuomeninių įsipareigojimų, tačiau pasistenkite, kad tai būtų kažkokių darbų užbaigimas, aptarimas to, kas įvyko. Susilaikykite nuo kažkokių pažadų, labai atsargiai vertinkite pasiūlymus. Vertėtų daugiau laiko skirti darbui su savimi, savo sveikatos stiprinimui, dienos režimo koregavimui atsisakant alinančio įpročio persidirbti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien vertėtų užbaigti kažkokį profesinės veiklos etapą, susitvarkyti ir lengviau atsikvėpti prieš savaitgalį. Raskite stiprybės šiandien tiek užbaigimui, tiek ir susilaikymui nuo naujų darbų pradžios – juk gebėjimas išbaigti, apibendrinti, susitvarkyti ir padėti tašką, o po to pailsėti, taip pat svarbūs, kaip ir darbas. Visus finansinius reikalus ir jų sprendimą atidėkite iki pirmadienio.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Laikas, kuomet verta užbaigti kažkokį veiklos etapą, ypatingai, jeigu jis susijęs su aukštuoju mokslu, užsieniečiais, kelionėmis ar žiniasklaida. Palikite erdvės nuo rytdienos prasidėti naujiems dalykams, o šiandien pagalvokite, ko galėtumėte atsisakyti, ypač, jeigu tai susiję su pažiūromis, religinėmis nuostatomis, trukdančiomis pažvelgti į pasaulį, darbą, asmeninius santykius plačiau, laisviau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar viena diena, pilna emocijų ir gerų norų, tačiau tai ir laikas, kuomet vertėtų pasaugoti save ir aplinkinius, vengti rizikos ar imtis ekstremalios veiklos, ypatingai keliaujant, pramogaujant. Apskritai laikas būtų palankiausias užbaigti kažkokį veiklos etapą ir daugiau laiko skirti susivokimui, turimų resursų įvertinimui – metas atsisakyti juos eikvojančios veiklos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien turite galimybę pakeisti savo santykius su antrąja puse, verslo partneriais ar klientais atsisakant tų savybių, kuriuos, jūsų ar jų nuomone, tam trukdo, apsunkina sklandesnį buvimą kartu. Finansinių reikalų sprendimą atidėkite bent iki pirmadienio, nebent tai paskolų ar moralinės skolos grąžinimas, venkite aistringų kovų ar pavydo scenų – jau rytoj daug kas atrodys kitaip.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Visada yra išeitis iš padėties – šiandien tai pajausite, ypatingai, jeigu skyla santykiai su antrąja puse, situacija namuose verčiasi aukštyn kojomis. Juk visada galima kalbėtis, kažko atsisakyti vardan savo meilės ar tiesiog ramiai pabūti su savimi ir susivokti. Tai laikas, kuomet savo jausmų ir poreikių suvokimas gali padėti priimti ir kitų poreikius, pasirūpinti jais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pats metas susikaupti ir pabaigti jus skubėti verčiančius darbus ir reikalus – juk tai laikas, kuomet norisi mėgautis pasauliu, gamta, kūryba, buvimu su vaikais ar mylimu žmogumi, atstatyti patrūkinėjusius ryšius su savo prigimtim ir gimine. Pasaugokite savo ir artimųjų sveikatą, venkite skubos ar noro būti geriausiais, gražiausiais, rūpestingiausiais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius