Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 13 d.

Paskutinė darbo savaitės diena bus viena iš tų normalių dienų, kai tiesiog darai ir padarai tai, ką reikia, be ypatingos įtampos. Mėnulis, gražiai sutardamas su Saule dosniajame ir oriajame Liūte, visą dieną keliaus diplomatiškųjų ir elegantiškųjų Svarstyklių ženklu, palaikydamas visų teisinių, su derybomis, sutartimis, taip pat įvaizdžiu, konsultavimu, diplomatija susijusių, reikalų tvarkymą, tinkama diena grožio procedūroms, įsigyti drabužių ir pan.
Penktadienio nuotaika
Penktadienio nuotaika / 123RF.com nuotr.

Pasistenkite, kad jūsų apranga, žodžiai ir elgesys atitiktų vietą ir laiką, išsišokimai bus sunkiau toleruojami. Tiesa, šiandien reikėtų šiek tiek atsargiau dirbti su informacija, gali išaiškėti klaidos, melai ar apgavystės, kai kurios naujienos, nugirsta informacija gali sukelti vidinių baimių, todėl bus svarbu susivokti, paieškoti teisingos informacijos, įnešti daugiau atvirumo bendraujant. Gali būti kiek niūresnė pavakarė, pasistenkite anksčiau sutvarkyti profesinius reikalus, venkite aiškintis santykius su darbdaviais ar viršininkais.

Dėvėkite auksinių atspalvių, baltus, raudonus drabužius, puoškitės balto agato, vario su auksu ir sidabru dirbiniais.

Valgyti šiandien galite viską, ką tik norite, ant stalo turėtų būti gausa, nors pirmenybę vertėtų teikti pieno produktams, vaisiams, lengviems užkandžiams.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Esate žavūs ir pasirengę meilės nuotykiui bei dosnumui – puikus laikas atstatyti savo reputaciją antrosios pusės akyse, būsite nusiteikę smagiai praleisti dieną bendraujant. Rytas tinkamas laikas ir pristatyti savo veiklą, atstatyti ryšius, bendrauti su jums svarbiais asmenimis, prisiminti senus draugus, tik ramiau reaguokite į išgirstas naujienas – tikslinkitės informaciją.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbinga diena, kuomet būsite linkę įveikti kuo daugiau reikalų – užteks ir sumanumo, ir darbštumo, ir gebėjimo susitarti. Vertėtų daugiau pasirūpinti namais ir namiškių poreikiais, daugiau dėmesio skirti vaikams, pasirūpinti sveikatos reikalais ir rasti laiko maloniam atsipalaidavimui, nuoširdžiam pokalbiui. Būkite atsargesni ką pirkdami ar tvarkydami finansinius reikalus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite šiandien labiau laikyti liežuvį už dantų, pasverti kiekvieną žodį, nes bus pavojaus įsileisti į intrigas ar apgavystes, galite kai ką mažai malonaus apie save sužinoti ir patys, todėl išlikite tiesiais, prisiimkite visą atsakomybę už tai kas vyko ar vyksta. Palankus metas nedidelei išvykai, iškylai, atokvėpiui gražioje aplinkoje, malonioje draugijoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sėkminga diena dirbti ir uždirbti, galbūt ir daugiau nei tikėjotės, tęsti pradėtus darbus, tvarkyti būsto, nekilnojamojo turto, teisinius reikalus, daugiau laiko skirkite šeimai, tačiau būkite atidūs vairuodami, venkite bet kokių intrigų, sukčiavimų ar gudravimų, o jei patys pakliūsite ant kažkieno kabliuko – susilaikykite nuo kaltinimų ar keršto planų – ar verta tam gaišti gražaus vasaros laiko?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šauni diena įvairiems reikalams tvarkyti, tarp jų ir teisiniams, deryboms, sutartims, kitiems dokumentams rengti, bendrauti, nedidelėms komandiruotėms ar mokymams. Būkite atsargesni prisiimdami finansinę atsakomybę, gerai pagalvokite, apskaičiuokite prieš pasirašydami dokumentus, ką nors įsigydami ir prisiimkite atsakomybę tik už savo veiksmus, venkite tuščių diskusijų ar intrigų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Būkite labai atsargūs bendraudami profesinėmis temomis, kad ir ką išgirstumėte ar sužinotumėte apie save ar kitus, išdrįskite ramiai, argumentuotai apginti savo tiesą, tikrinkite informaciją, o jei jos trūksta – patylėkite. Verčiau pasirūpinkite savo sveikata, apdovanokite save išsvajotu pirkiniu ir ramiai tęskite savo sunkiai bepasibaigiančius darbus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien jūsų diena – esate reikalingi, palaikomi aplinkinių, viskas tarsi sukasi aplink jus, tad bendraukite, pristatykite savo idėjas ir projektus, ieškokite bendraminčių, prisiminkite draugus ir mažiau sukite galvą dėl to kas ką pagalvos ir kaip kas atrodys, ar taip galima ir t. t. – tik jūs patys geriausiai žinote jo jums reikia, tad gąsdinimaisi visai bereikalingi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dar viena diena, kuomet verta daugiau laiko skirti poilsiui arba darbui ramioje aplinkoje, atokiau nuo visų ir pasaulietinio šurmulio – palankus laikas apžvelgti kas nuveikta, pagalvoti apie ateities perspektyvas, tik šiandien pasistenkite mažiau diskutuoti ir derėtis dėl finansinių reikalų ar temų – gali būti sunku susidoroti su baimėmis ar saviplaka.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kūrybai ir draugams būsite linkę atiduoti visą save – puikus laikas iškyloms, dalyvauti įvairiuose renginiuose, susitikti su išskirtiniais žmonėmis, pristatyti savo idėjas ir darbus, tartis dės bendrų projektų, dalintis patirtimi. Tiesa, pasistenkite išlikti garbingais – greta savęs, savo reikalų, skirti dėmesio ir kitiems, galvokite ką sakote, saugokite savo ir kitų orimą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkminga diena vystyti jums svarbius projektus, spręsti finansinius, verslo plėtros, nekilnojamojo turto reikalus – sulauksite tiek pripažinimo, tiek ir finansinės naudos, tik pasistenkite į vakarą labiau nurimti, suvaldykite savo emocijas išgirdę ar pamatę kažką, kas prieštarauja jūsų planams. Atsargiai dėstykite savo nuomonę, tikrinkite pasiekiančią informaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas atostogoms ar bent jau intriguojančiai iškylai su antrąja puse, susitikimams su išskirtiniais žmonėmis – jūsų interesai kaip reta sutampa, žiūrite viena kryptimi. Tiesa, atsargiau tvarkykite finansinius dokumentus, mažiau kalbėkite apie savo planus – galite jiems pakenkti, sužinoti iš vėžių išmušančios, bet realiai mažai reikšmingos informacijos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate pilni kuo geriausių jausmų ir norų, tačiau tuo pačiu ir pažeidžiami, tad šiandien vertėtų labiau pasirūpinti savimi, savo sveikata, dienos režimu. Kad ir kaip norėsis ko nors ekstremalaus, išlaikykite ir kasdienę rutiną, atlikite būtinus darbus ir mažiau klausykite ką kas kalba apie jus ir jūsų artimuosius – tik jūs ir jie gali žinoti tikrąją tiesą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius