Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 14 d.

Šiandien laukia šioks toks atokvėpis po gana įtemptų pastarųjų dienų: Mėnulis visą dieną keliaus komunikabiliuoju Dvynių Zodiako ženklu, palaikomas tiek Saulės su Merkurijumi, tiek Marso. Džiugios, lengvos, aktyvios vasariškos atostogų nuotaikos, palankios susitikti, lengvai neįsipareigojant bendrauti, smulkiai prekybai, artimoms kelionėms. Būkite daugiau gamtoje, gryname ore, judėkite. Tačiau bendras fonas, žinia, nėra labai lengvas, rimtų ilgalaikių projektų pradžią vertėtų atidėti kuriam laikui, juolab kad Mėnulis jau senas.
Oro balionų šventė Kaune
Oro balionų šventė Kaune / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Diena labiau tinkama kaupti informaciją, apibendrinti, susivokti – pasistenkite būti atviri tiek sau, tiek kitiems. Be to, nuo 14 val. 19 min. iki pat nakties, kuomet Mėnulis pereis į Vėžio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet dera tiesiog tęsti ir užbaigti pradėtus darbus, tvarkytis, atsikratyti atitarnavusiais daiktais ar atiduoti kitiems tai, ko nebereikia, o geriausia, kaip minėta, – ilsėtis.

Apranga turėtų būti kuo lengvesnė, joje priderinkite atostogų nuotaikas – dangaus žydrumo mėlyną, auksinę spalvas. Papuošalus rinkitės su lazuritu ar iš titano. Maistas turėtų būti lengvas – orinis arba skystas, valgykite po nedaug lengvų užkandžių, gerkite rūgštaus pieno.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Kad ir kokios aplinkybės, jūsų nuotaikos gana smagios, vasariškos. Esate gana džiugiai, geranoriškai nusiteikę, žiburiuojate jumoru, sulaukiate dėmesio iš kitų, daug bendraujate, tačiau jus traukia likti daugiau artimoje, šeimos aplinkoje. Energija taip pat trykštate, tad puikus laikas aktyvioms atostogoms su šeima.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kad ir kaip viduje kirbėtų baimės, jaustumėtės jų ribojami, šiandien turite galimybę atskleisti jų priežastis ir kiek labiau atsipalaiduoti. Atidėkite visus rūpesčius, didesnius pirkinius ir skirkite daugiau laiko šeimai, namų reikalams. Kadangi piniginiai reikalai vis tiek rūpės, verčiau imkitės buhalterijos, skaičiavimo, apibendrinimų, pasidomėkite kainomis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Žvelgiate į pasaulį lengvai ir atvirai, žaižaruojate idėjomis, esate nusiteikę kuo daugiau bendrauti, judėti, imtis veiksmo su draugais, bičiuliais. Galite būti gana dosniai ir altruistiškai nusiteikę, tačiau rimtesnius įsipareigojimus ar išlaidas atidėkite, laikas labiau tinkamas grąžinti skolas ar pamąstyti apie alternatyvius pajamų užsitikrinimo būdus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pastarosiomis dienomis esate linkę užsisklęsti ir pabūti su savimi – jei tik turite galimybių, tai ir darykite, o vėliau jau bus kitos nuotaikos. Laikas palankus maldai, darbui su psichologu, gilinimuisi į savo sielos paslaptis. Turite progos pamatyti tai, kas jums trukdo bendrauti, dirbti ir uždirbti, rasti būdų dorotis su savo baimėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sudėtingas permainų laikotarpis tęsiasi, nors šiomis dienomis turite progos šiek tiek atsikvėpti, skirti laiko lengvesniam bendravimui, sulauksite palaikymo iš draugų, bičiulių. Įsiklausykite į jų patarimus ar pasiūlymus, tai turėtų padėti lengviau išspręsti vieną kitą problemą, tačiau visus finansinius reikalus atidėkite geresniems laikams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mintys apie darbus trukdo atsipalaiduoti ir pasimėgauti taip trokštamais vasaros malonumais, o jums reikėtų visai rimtai pasižiūrėti į savo laisvalaikį – dabar tai laikas, kuomet būtina atstatyti jėgas, išlaikyti jų balansą ir peržiūrėti savo įsisenėjusius, jus sekinančius įpročius. Pasistenkite pabūti kuo ramesnėje aplinkoje, bendraukite tik su tais, kurie jums svarbūs.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tinkamas laikas akiračiui praplėsti, jei ne pabūti užsienyje, tai bent pasidomėti egzotinėmis šalimis, mokslo pasiekimais, religija, filosofija. Esate draugiškai, geranoriškai nusiteikę, turite progos nors trumpam atsipalaiduoti nuo sunkumų ar būtinų pokyčių namuose, pasižiūrėti į viską mažiau kategoriškai, iš platesnės perspektyvos, rasti naujų sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sudėtingas, tačiau pastarosiomis dienomis gana vaisingas laikotarpis tęsiasi – nepaisant visų įtampų ir apribojimų turėtų pavykti pamatyti savo ilgalaikių pastangų rezultatus, galbūt net pagerinti savo finansinę padėtį, sustiprinti karjeros perspektyvas, tačiau santykių, ryšių su užsieniu klausimai išlieka sudėtingi – galutiniams sprendimams dar ne laikas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors laikas gana sudėtingas, kuomet tenka gerokai apriboti savo siekius vardan kitų interesų, tačiau šiomis dienomis turėtumėte rasti gana gerą balansą, palankus laikas susitarimams, konsultacijoms, susikalbėti su artimaisiais, rasti bendrus sprendimus tiek su mylimu žmogumi, tiek ir vaikais. Turite progos šiek tiek atsipalaiduoti – skirkite laiko aktyviam poilsiui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Užgriuvusi būtinybė sutvarkyti daugybę reikalų šiandien jums bus įveikiama. Pasitelkite savo patirtį, susikaupkite ir imkitės veiklos. Nors įtampos išlieka, namie taip pat pavyks suvaldyti situaciją, sprendžiasi ir finansiniai, artimųjų, sveikatos reikalai. Galimi ir radikalūs pokyčiai asmeninių santykių srityje, tačiau nuo rimtesnių sprendimų susilaikykite.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laikotarpis, kuomet svarbiausi – artimųjų reikalai. Nors visa tai reikalauja iš jūsų asmeninių pastangų, tačiau atostogos su vaikais, mylimu žmogumi – geriausias sprendimas. Esate linkę pasirūpinti visais, taip pat ir savimi – geras laikas ir grožio, SPA procedūroms, imtis sveikatinančios dietos ar tiesiog maloniai pailsėti. Svarbu būti atsargesniems su technika ir pinigais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir jaučiatės mažai suprasti, esate gana nostalgiškai nusiteikę, diena palanki tiesiog pabūti su artimaisiais, prisiminti vaikystės dienas, tradicijas, pasisemti patirties, pasirūpinti namų, artimųjų komfortu ar tiesiog pailsėti, pabūti su vaikais, mylimu žmogumi. Tai padės jums susilaikyti nuo pastaruoju metu nerimą keliančių išlaidų, o gal net rasti būdų papildyti sąskaitą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius