Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 20 d.

Paskutinioji darbo savaitės diena dalinsis į dvi dalis. Pirmoji tęsis iki beveik vidurdienio, kuomet 11 val. 49 min. Mėnulis pereis iš griežtojo, tikslingojo Ožiaragio zodiako ženklo į su laisve, draugyste ir pokyčiais siejamą Vandenio ženklą.
Skintos gėlės
Skintos gėlės / 123RF.com nuotr.

Pirmoji dienos dalis puikiai tinkama pabaigti, sutvarkyti savaitės darbus, o popietė jau bus kiek kitokia – tai daugiau susitikimų, aptarimų, derybų, visuomeninės veiklos laikas, palankus prisiminti senus draugus, aplankyti vyresnius kolegas, atiduoti moralines skolas. Palankus laikas ir save parodyti, ir į kitus pažiūrėti, tik svarbu mažiau norėti pasirodyti, dėstyti savo tiesas, o daugiau klausyti ir daryti savo išvadas.

Kita vertus, bus svarbu išlaikyti giedrią nuotaiką, pasaugoti savo ir kitų orumą. Antroji dienos pusė palanki spręsti įvairias gana praktiškas problemas, kuomet galima rasti labai racionalių, lėšas taupančių ar alternatyvių buitinių, sveikatos stiprinimo sprendimų ir net uždarbio šaltinių – tereikia domėtis ir nuoširdžiai padirbėti – sumanumo ir energijos turėtų būti gana daug.

Šiandien palankiausia rengtis ypatingų – karmino raudonos, tamsiai vyšninės, tamsiai mėlynos spalvų drabužiais, puoškitės gagato dirbiniais.

Šiandien maistą gaminkite patys, palanku kepti pyragus, blynus, sausainius, bandeles su įdarais, atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ryte tvarkykite būtinus profesinius reikalus, tik atsargiau bendraukite su darbdaviu, viršininku, tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera – bus vertinama tik profesionaliai faktais pagrįsta nuomonė, tačiau nebūtinai į ją bus atsižvelgta. Geras laikas imtis ir praktiškos buities, sveikatos gerinimo veiklos ieškant naujų sprendimų. Po pietų susitikite su draugais, jums svarbiais žmonėmis, tik būkite saikingi norėdami pasirodyti šauniausi.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Esate pasiryžę nuotykiams, imtis seniai išsvajotų dalykų, taip pat galite būti priversti rūpintis vaikais, jų ateitimi – pats laikas pakeisti savo santykį su jais, suteikite daugiau laisvės, o ir patys pasijausite laisvesni. Antra vertus, pasistenkite be didesnių ambicijų suderinti asmeninius ir profesinius reikalus. Ryte pabaikite savaitės darbus, o popietę skirkite įsisenėjusioms problemoms spręsti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiomis dienomis gana svarbu likti saikingais ginčijantis su autoritetais, išsakant savo nuomonę pasaulėžiūriniais, teisiniais klausimais, tačiau tai tuo pačiu ir gražus meilės laikas, kuomet tiesiog norima džiaugtis gyvenimu. Ryte labai atsakingai pabaikite spręsti jau pradėtus reikalus, tačiau naujus atidėkite popietei – būsite pilni idėjų, labiau rūpės bendražmogiškos, mokslo problemos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Mokslas, mokymasis, dalinimasis naujienomis su draugais, naujų sprendimų paieškos šiomis dienomis gali jums suteikti daug džiaugsmo ir įkvėpimo, nors ir abejonių autoritetais. Ryte gali tekti peržiūrėti kai kuriuos santykius, imtis sunkių teisinių klausimų, tačiau rimtus sprendimus atidėkite, o po pietų teks grįžti prie verslo, nekilnojamojo turto reikalų, teks rinktis tarp ilgalaikės ir trumpalaikės naudos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ypatingas metas profesinei veiklai, kuomet galima rasti naujų, inovatyvių ir ilgalaikių naudingų sprendimų, tačiau tai pareikalaus labai aiškaus žinojimo ką, kaip ir kodėl darote. Ryte užbaikite praėjusių dienų darbus, o po pietų daugiau laiko skirkite bendravimui, deryboms, susitikimams su jums svarbiais žmonėmis. Kad ir kaip būtų sudėtinga apginti savo nuomonę, likite itin korektiški.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pats laikas pergalvoti savo veikimo būdus, ieškoti alternatyvų, tiek žodžiais, tiek ir darbais parodyti savo poziciją. Tiesa, esate pernelyg jautrūs prieš gimtadienį, todėl viešumas gali labai smarkiai žeisti, tačiau daug ką galima teigti savimi ir asmeninėje erdvėje. Geras laikas pertvarkoms, įsisenėjusių reikalų sprendimui, bendravimui. Ryte teks imtis vaikų reikalų, o po pietų kibkite į kitus darbus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate žavūs, pilni geranoriškumo ir elegancijos, tad pats metas leisti sau šiek tiek daugiau nei esate įpratę, tačiau tai vidinių apsisprendimų ir pokyčių metas. Ryte pabaikite kasdienius darbus, vertėtų tvarkytis namuose, daugiau laiko skirti artimiesiems, o jau nuo pietų leiskite sau pasidžiaugti gyvenimu, įgyvendinti svajones, tik ramiau žiūrėkite į kitų nuomones – kiekvienas laisvas rinktis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Aktyvaus bendravimo laikas, kuomet verta ieškoti informacijos, žmonių, klausti ir prašyti draugų paramos, tačiau susilaikykite nuo ekscentriškumo, ramiau reaguokite ir į kitų siurprizus. Ryte gali tekti „nuryti varlę“ – baigti spręsti sunkų reikalą, o nuo pietų mintys labiau suksis namų, sentimentų, jaukumo ir saugumo paieškos link. Geras laikas darbui su savo jausmais, santykio su savimi peržiūrai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daug visko vyksta, tačiau turbūt svarbiausias dalykas – tai savo santykio su aplinkiniais, pasauliu, bendravimo įpročiais peržiūrėjimas, pamatymas, kad žinojimas ir išmintis yra skirtingi dalykai, todėl dalintis informacija reikia ir būtina atsargiai, gerai patikrinus faktus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje būsite gana griežti tiek sau, tiek ir aplinkiniams, tačiau tuo pačiu turėsite galimybių pasitikrinti, kas geriau veikia, o jau po pietų imkitės savo svajonių veiklos – tikėtina, kad rasite ir resursų, ir galimybių, tačiau tik tuomet, jeigu gerai peržiūrėsite įprastus veikimo modelius, vengsite bet kokio spaudimo, grąžinsite ir savo skolas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Iki vidurdienio pasistenkite labiau pasaugoti save, leiskite sau daugiau pailsėti, juolab susilaikykite nuo kaltinimų sau, kad „tinginiaujate“ – viskam savo laikas, nes jau nuo pietų gerokai atkusite ir išjudėsite – prasideda aktyvus metas, kuomet verta ieškoti galimybių išmokti kažko naujo, imtis kūrybos, taip pat ir namų erdvės pertvarkos, tik ramiau reaguokite į aplinkinių pastabas, verčiau tai taip pat priimkite kaip pamokas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmojoje dienos pusėje pasistenkite likti tolerantiškais visų buvusių autoritetų atžvilgiu, tačiau išlaikykite tiesų stuburą, konfliktai ar intrigos tik įklampintų, o po pietų vertėtų likti namuose, saugesnėje erdvėje ir labiau pasirūpinti savimi ir artimaisiais, susivokti – be jokių baimių ar savikaltos, o daugiau gilinantis į savo prigimtį, poreikius. Sulauksite malonių siurprizų iš mylimo žmogaus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius