Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 27 d.

Darbo savaitė baigsis gana darbingai, bus iš tiesų palanku tvarkyti įvairius praktiškus, konstruktyvaus, aiškaus mąstymo ir suvokimo reikalaujančius dalykus – juk Mėnulis keliaus romiojo, su materija, jos patogumu ir grožiu siejamu Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule, Marsu ir Merkurijumi Mergelės bei Plutonu Ožiaragio ženkluose. Tad pirmame plane bus finansiniai bei kūno poreikiai – norėsis, kad viskas būtų gražu, skanu, patogu ir tuo pačiu sveika, tausotų gamtą – tiek kūnas, apranga, tiek ir aplinka.
Arbata
Arbata / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, socialinės ir tolimosios planetos juda atgal mūsų atžvilgiu, todėl visų pirma verta peržiūrėti, koreguoti, atnaujinti jau anksčiau pradėtus darbus, spręsti ilgalaikes, jau seniai varginančias problemas, naujai žvilgtelėti į tai, kas šiuo metu svarbu.

Pats laikas prisiminti tai, kas kažkada veikė puikiai ir grįžti prie kai kurių ir mažiau kainuojančių, ir racionalesnių sprendimų, ypatingai susijusių su maistu, mada, sveikata, aplinkos įranga ar net moderniomis, tariamai gyvenimą palengvinančiomis technologijomis. Gal verta gyventi kukliau, mažiau vartojant, bet tuo pačiu daug komfortiškiau? Palanku taisyti, atnaujinti buitinę techniką. Tai gana rimtų pasirinkimų laikas, versiantis atskirti tiesą nuo melo, domėtis, analizuoti, galvoti savo galva ir tik tuomet spręsti.

Skaidrią darbingą ir ramią nuotaiką palaikyti padės melsvai žalsva vandenų spalva, vidinės stiprybės suteiks akvamarinas, platinos papuošalai. Maistas turėtų būti gana švelnus, vandeningas – šviežias pienas ir jo produktai, tirštos saldesnių bei švelnesnių vaisių, pieniškos daržovių sriubos, košės, taip pat palanku valgyti visus jūros produktus – nuo žuvies iki jūros kopūstų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pasijausite gana tvirtai stovintys ant žemės – verta imtis įvairių praktinių bei finansinių reikalų, kreiptis į darbdavį dėl darbo sąlygų peržiūrėjimo, tačiau argumentai turėtų būti tvirti. Palankus laikas pirkiniams, verta atnaujinti buitinę ar ryšių techniką, įsigyti sveikatai, grožiui palankesnių prekių ar atlikti procedūrų, o gal tiesiog prisiminti, kad yra racionalesnių sprendimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandiena nušvis naujomis spalvomis – padaugės pasitikėjimo savimi, būsite linkę nuoširdžiai imtis veiklos, būsite išskirtinai aktyvūs, džiugūs ir kūrybingi – palankus metas organizuoti šeimos šventes, leistis į pažintines keliones, smagiai užbaigti vasarą kartu su mylimais žmonėmis, vaikais ar tiesiog leisti sau sveikatinimosi savaitgalį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sudėtingas metas, kuomet jaučiatės gana pažeidžiami, tačiau turite apginti savo idėjas, savo principus, pakovoti už tai, kad galėtumėte turėti savo nuomonę, ištrūkti iš stereotipų gniaužtų ir ieškoti savo tiesos pasikliaunant patikrintais faktais, vengti puikybės, noro manipuliuoti informacija. Tai laikas vidiniam darbui, skirkite daugiau laiko poilsiui, proto nuraminimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gana sunkaus pasirinkimo metas, kuomet tenka nuolat atsakyti į klausimą, kas aš, koks mano tikslas gyvenime, ar einu teisingu keliu, ir vaduotis iš bet kokių vidinių manipuliacijų apraiškų, noro pasislėpti nuo pasaulio. Tikėtina, kad sulauksite gana svarbios draugų, bičiulių pagalbos, gausite gana stiprų postūmį – būkite su žmonėmis, bendraukite, mokykitės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ir vėl profesinės sėkmės, palankių pasiūlymų, tačiau ir atsakingų pasirinkimo metas – ar pavyks išvengti manipuliacijos informacija spąstų, pasirinkti iš tiesų perspektyvų sprendimą? Itin palankus laikas aptarti, tvarkyti praktiškus finansinius, pirkimų reikalus, tačiau venkite skubos, paieškokite ilgalaikių, tvarių sprendimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiomis dienomis būkite itin atidūs profesiniams pasiūlymams ar tam, kokia informacija dalinatės, – galite gerokai pakenkti savo įvaizdžiui ar patirti bandymą manipuliuoti jūsų kompetencijomis. Ieškokite informacijos, apginkite savo nuomonę, poziciją argumentais, profesionalumu. Pats laikas atidžiau pasižiūrėti į tai, ką žinote, mokate, apginti savo pasaulėžiūrą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Emociškai intensyvus laikas, kuomet daug jūsų stiprybės gali pareikalauti finansinių, nekilnojamojo turto reikalų tvarkymas, siekis pagaliau įgyvendinti savo troškimus – verta išlaukti, jau rytoj daug kas gali keistis, pasaugokite save, ieškokite vidinių sprendimų, rinkitės tai, kas geriausiai atitiks jūsų vertybes, būkite atsargūs vertindami informaciją, tikėjimo tiesas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pats metas skinti ankstesnių dienų pastangų vaisius – verta ieškoti bendraminčių, paramos, kreiptis į visuomenines organizacijas ir tuo pačiu parodyti dėmesį, rūpestį kitų, taip pat ir antrosios pusės interesams. Sudėtingas metas, kuomet aplinkybės verčia priimti sprendimą dėl savo resursų, tiek energijos, tiek finansinių. Svarbu atidėti į šalį bet kokias baimes.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai darbingas metas, tad susitelkite ties tuo, ką šiandien galite nuveikti geriausia, taip pat pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, patogesnėmis, gražesnėmis gyvenimo ir darbo sąlygomis. Tiesa, bus labai svarbu daugiau dėmesio kreipti į tai, kaip ir su kuo bendraujate, galite būti priversti pasimokyti etiketo, gebėjimo išsakyti savo nuomonę kukliau, paprasčiau.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Itin palankus metas pabaigti vasaros sezoną šventiškai – kartu su mylimais žmonėmis surengti iškylą, apsilankyti restorane ar tiesiog daugiau laiko skirti vaikams, pasirengimui mokyklai. Taip pat tai ir laikas, kuomet esate pilni idėjų ir minčių apie tolimus pasaulius, noro kuo daugiau patirti, įgyti daugiau žinių ir tuo pačiu pasidalinti savo patirtimi ar tiesiog leistis į žygį su bičiuliais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gana rimtų sprendimų, susijusių su jūsų profesine, idėjų, asmeninių santykių ateitimi, priėmimo metas, aptemdytas gilių vertybinių priešpriešų, o gal tiesiog tik puikybės ir stokos paprastumo, gebėjimo susikalbėti? Gal verta būtų peržiūrėti savo santykį su aplinkiniais, antrąja puse ir pradėti pokyčius nuo savęs? Daug emocijų, tačiau sulauksite ir šilto antrosios pusės palaikymo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pats metas eiti į viešumą, ieškoti paramos, verslo partnerių, naujų galimybių, taip pat ir elektroninėje erdvėje. Sudėtingas, sudėtingų sprendimų priėmimo, tačiau tuo pačiu ir taikymosi laikas, kuomet svarbu tiek apginti savo interesus, tiek ir bendrauti, derėtis, ieškoti sutarimo kelių. Verta pasigilinti į savo ryšį su gimine, tėvais, paslėptas baimes.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius