Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 28 d.

Mūsų laukia tiesiog graži, vaiski, darbinga ir žemiškai rami diena. Mėnulis keliaus Ožiaragio Zodiako ženklu, jį puikiai palaikys Saulė su Merkurijumi. Dauguma kitų planetų irgi vienaip ar kitaip sutars – jei ne su vienais, tai su kitais, tad iš visų situacijų galima bus rasti išeitį. Imkitės to, kas jums svarbiausia.
Kepti obuoliai, kiniški desertai
Kepti obuoliai, kiniški desertai / 123RF.com nuotr.

Aplinka turėtų būti geranoriška, itin palanku spręsti visus reikalus, kurie susiję su vaikais, motinyste, šeima, globa, aplinkos, maisto kokybe – bus keliami aukšti, tačiau būtini reikalavimai, randami, galbūt nauji ir netikėti, tačiau optimalūs sprendimai – labai noriu to mums visiems palinkėti.

Diena palanki ir statybų, nekilnojamojo turto reikalams, ypač jeigu tai susiję su šeimos būstu. Tiesa, apie pietus gali kilti skausmingų situacijų, kuomet teks spręsti įsisenėjusias problemas. Taip pat išlieka būtinybė veikti sąmoningai, vengti karščiavimosi, ūmumo, radikalių sprendimų.

Dėvėkite skaisčius geltonus, baltus, auksinius drabužius, puoškitės Saulės akmeniu, balto aukso papuošalais.

Maistui labiausiai tiks įvairūs grūdai, sėklos, riešutai, chalva, apvalios formos kepiniai, tačiau venkite mėsos ir žuvies.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dienos, kuomet jums labai malonu leisti laiką namuose, pavyksta nuveikti daug paprastų, kasdienių darbų, nors profesinių reikalų taip pat apstu – tenka grįžti prie ankstesnių projektų, peržiūrėti, kas nuveikta. Jėgų jums užtenka viskam, nors kartais jaučiatės puolamas, galite sulaukti skausmingų pastabų ar priminimų – kartais tik taip suvokiami akivaizdūs dalykai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Viskas būtų idealu, jei ne tie užsieniečiai ar mokslininkai, o gal religiniai įsitikinimai – vieni ar kiti apribojimai kelia jums neviltį ar baimes, trikdo, stabdo. Išties darbingumas tikriausiai kritęs, labiausiai norite atsikvėpti – jei tik galite, skirkite tam daugiau laiko, tačiau išnaudokite ir jumyse slypintį potencialą – palankus laikas pagalvoti apie naujus projektus, idėjų įgyvendinimą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nepaisant senų bėdų draugai ir bičiuliai inspiruoja jus naujiems tikslams ir darbams. Rimtiems finansiniams įsipareigojimams laikas mažai palankus, tačiau pasimokyti iš praeities klaidų ir eiti toliau – pats tas. Juolab, jus palaiko namiškiai, esate nusiteikę dirbti ir uždirbti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikios dienos bendravimui ir naujų ryšių užmezgimui – esate žavūs, šilti, jums lengva parodyti dėmesį ir sulaukti pritarimo, norisi išeiti į viešumą – būtinai tai ir darykite. Su darbo reikalais kiek sunkiau, gali atsinaujinti seni konfliktai ar sulauksite skausmingų pastabų – sutelkite visą savo geranoriškumą, turite progą įgyti draugų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien turite galimybę nuveikti arba įsigyti daug ko išties naudingo, praktiško, padaryti paprastų, bet jums ir visiems labai reikalingų dalykų – pasirūpinti sveikata, patogumu, tinkamu maistu, įranga, dienotvarke. Deja, bet visa, kas susiję su užsieniu, jums rizikinga, tad imkitės būtinų saugos priemonių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gera, graži, sėkminga diena, kuomet tiesiog spręsite daug asmeninių, darbo, draugų, vaikų reikalų, esate labai geranoriškai nusiteikę kitų atžvilgiu. Diena palanki ir meilei, partnerystei, tačiau pasistenkite pasaugoti kitus nuo savo energijos pertekliaus, o tuo pačiu nuo gresiančio jos pereikvojimo – bus svarbu aiškios ribos ir santūrumas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtų puiku, jei šią dieną galėtumėte kuo daugiau pabūti namuose ar su artimiausiais žmonėmis, nuoširdžiai pabendrauti su tėvais, giminėmis, aplankyti tėviškę ar bent mintimis sugrįžti į vaikystę, pasigilinti į savo prigimimą, pamatyti, kas iš tiesų jums kelia baimių ir ko iš tiesų trokštate, kas jums svarbiausia. Tai padės jums labai sustiprėti, siekti visokeriopos gerovės.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Draugų, bendravimo, partnerystės diena – ieškokite užtarimo, pritarimo, pristatykite savo veiklą visuomenei, atnaujinkite ryšius, grįžkite prie ankstesnių projektų ar idėjų. Tiesa, gali kilti nemalonių situacijų, susijusių su sveikata, darbo aplinka, taisyklių laikymusi, tačiau turėsite progos susivokti ir išspręsti palankiausiu būdu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena itin sėkminga profesine prasme – būsite pilni energijos, juolab turėsite progos spręsti gal ir ne visai malonius, mažai viešintinus, daugiau asmeninius įsisenėjusius finansinius reikalus. Skirkite daugiau dėmesio partneriui, namiškiams, palanku grįžti prie nekilnojamojo turto reikalų, tačiau panašu, kad gyvenate tarsi dviejuose paraleliuose pasauliuose – teks įvardinti, kas iš tiesų jums svarbiausia.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkminga diena, kuomet jaučiatės tiesiog esantys savo vietoje, sulauksite palaikymo, palankus laikas mylėti ir įsimylėti, bendrauti, pristatyti save ir savo veiklą kitiems. Tiesa, santykiai su namiškiais ar giminėmis lieka įtempti, galite sužinoti gana skausmingų dalykų – teks padirbėti su savimi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šioks toks nurimimo ir susivokimo etapas – nors reikalų bus daug, tačiau šiandien vertėtų daugiau laiko pabūti atokiau nuo to, kas aplinkui vyksta, peržvelgti tai, ką pastarosiomis dienomis nuveikėte ir kurlink einate, ar tai atitinka svarbiausias jūsų vertybes, gyvenimo tikslus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Turėtumėte jaustis tiesiog gyvenimo nešami – viskas klostosi tarsi savaime, esate laimingi, sėkmingi, matomi, mylimi. Vienintelė problema – išlaidų atsiranda tarsi iš niekur, tenka labai savo poreikius ir norus riboti, gal net ir gana skausmingai – turite progos atsirinkti tikruosius draugus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius