Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 6 d.

Paskutinė Mėnulio mėnesio darbo diena – pasistenkite užbaigti tai, ką pradėję arba kažkokį darbų etapą, daugiau laiko skirkite susitvarkymui, apibendrinimui, skolų grąžinimui. Pasistenkite visus reikalus organizuotis taip, kad rytojų galėtumėte praleisti kuo ramiau, be rimtesnių reikalų tvarkymo.
Šaldytos uogos
Šaldytos uogos / Vida Press nuotr.

Mėnulis keliauja sentimentaliu, šeimynišku Vėžio Zodiako ženklu, tad buvimas namuose, švelnus rūpestis artimiesiems, konkretūs darbai, apsivalymas, padės išlaikyti ramesnę nuotaiką, blaivesnę galvą. Progų supykti, įsižeisti ar pasibarti dėl mažiau pagarbaus žodžio, pinigų, dėl kažkokių vaikų ar laisvalaikio poreikių tenkinimo, gali atsirasti. Bus svarbu atsižvelgti į visų nuomonę, tartis, ieškoti kompromisų.

Be to, būkite labai atsargūs ką bedirbdami, ypatingai su elektros prietaisais, gamindami maistą, apskritai, kur nors skubėdami. Galimos žioplos ir net gana rimtų pasekmių turėsiančios klaidos, tad venkite rizikuoti, ekstremalių pramogų, suvaldykite azartą. Laikykitės taisyklių, venkite savivalės.

Širdies jautrumą šiandien padės palaikyti skaisti bei gelsvai žalia spalva aprangoje, puoškitės žaliai-rusvu jaspiu, chrizoprazu. Maistas turėtų būti paprastas, primenantis tėvų ir senelių tradicijas – šiupinys, stambesnių kruopų košė, apskritai daugiau augalinis maistas, valgykite daugiau žalumynų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gana jauki ir rami diena, kuomet norisi daugiau jaukumo, šilumos, buvimo ten ir su tais, kur galima jaustis saugiai, tokiais, kokiais buvote ir esate. Puiku, jeigu galite likti namuose, pabūti gamtoje, arčiau žemės, prie vandens. Parodykite daugiau dėmesio namiškiams, ypatingai tėvams ir vaikams bei venkite azarto, ambicijų rodymo, karščiavimosi – brangiai kainuosiančių klaidų tikimybė bus didelė.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien bus svarbu daugiau dėmesio skirti savo kūrybinei, visuomeninei veiklai, laisvalaikio pomėgiams, daugiau asmeninių reikalų tvarkymui ir mažiau rodyti iniciatyvos siekiant sureguliuoti namiškių gyvenimą ar pykti už tai, kad jie elgiasi kitaip nei jums patinka. Verčiau raskite šiltą žodį, naujai pažvelkite į situaciją – juk išradingumo pastaruoju metu turite pakankamai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palanki diena įsigyti kažką praktiško namams, nudžiuginti reikalingu daiktu ar skanėstais artimuosius – galbūt atitrūkimas nuo darbų padės jums šiek tiek atsipalaiduoti? Venkite pernelyg aistringų diskusijų, atsargiai vairuokite, apskritai labiau pasaugokite savo sveikatą ir mažiau klausykite erzinančių naujienų – ar verta jaudintis dėl svetimų atsakomybių?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Panašu, kad gana tvirtai stovite ant kojų – aiškėja aplinkybės, matosi, kas teisus, o kas klydo, tad belieka ieškoti galimybių derėtis, ir kaip galima ramiau spręsti gresiančias problemas. Bus labai svarbu atskirti savo ir svetimas atsakomybes, venkite laiduoti, pasirašinėti sutartis ar kitokius dokumentus, pirma įvertinkite, ar tikrai galite prisiimti riziką.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Geras poilsis, gal net SPA procedūros ar rimtas masažas šiandien jums gali būti gyvybiškai svarbiais, jei norėsite iki savaitgalio pabaigti spręsti per pastarąsias dienas užgriuvusius reikalus. Esate matomi, reikalingi, daug iš jūsų tikimasi, todėl vargu, ar pavyks ilgam pasislėpti. Galvokite, ką sakote, rašote, kaip elgiatės. Suplanuokite ir jaukią vakarienę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puiki diena susitikimams su draugais – rūpės jų reikalai, juk turite apie ką pasikalbėti, norite pasidalinti patirtimi, išgirsti naujienų ir apskritai šiek tiek atsipalaiduoti nuo vis užgriūvančių naujų darbų, rūpesčių, pasaulio naujienų. Poilsis, dėmesys sveikatai, netgi sąmoningai suplanuotas atsiribojimas nuo darbo, profesinių reikalų jums būtinas – juk tai laikas prieš gimtadienį.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sėkminga diena imtis darbo reikalų – jūsų rūpestingumas, jautrumas problemoms ir reikalams atvers jums daug durų, padės spręsti tegu ir smulkias, tačiau varginančias problemas, rasti atsakymus į rūpimus klausimus ar tiesiog ramiau žiūrėti į savo rūpesčius. Gali pavesti draugai, partneriai – tai privers gerokai suktis iš situacijos: pyktis ir barniai vargu ar padės.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien venkite darbe rodyti ambicijas, ramiau reaguokite ir į viršininkų ar darbdavių žodžius, pastabas, o ir patys galvokite, ką rašote ar sakote, verčiau parodykite savo kompetenciją darbais. Svarbu rasti laiko atsipūsti ir pasirūpinti savo sveikata – pabūkite gamtoje, surenkite sentimentų keliančią iškylą, daugiau pajudėkite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jautrios ir sentimentalios dienos, kuomet kyla noras grįžti į vaikystę, prisiminti senelius, tėvų namus, senus draugus ar meiles – visai tikėtina, kad progų tam pasitaikys, tik pasistenkite suvaldyti savo norą pasirodyti geriausiais, šauniausiais, juo labiau šnekas apie tai, imtis kažkokių išskirtinių atrakcijų – verčiau nuoširdžiai išklausykite, parodykite asmeninį dėmesį jums brangiam žmogui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jei ne darbo dieną, tai bent vakarą skirkite antrajai pusei – jūsų dėmesys padės nuraminti visus rūpesčius ir kylančias problemas dėl vaikų ar pinigų, būsto ir panašių reikalų. Verčiau raskite laiko intriguojančiai pramogai, susitikimui su įkvepiančiais žmonėmis ar tiesiog prisiminimams apie praėjusias keliones. Verslo pietūs šiandien taip pat gali padėti spręsti jums rūpimus reikalus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dar viena diena, kuomet svarbiausias uždavinys bus išlaikyti bent kažkokį stabilumą namuose ir šeimoje – kad ir kokie vyktų pokyčiai, kad ir kaip blogai jaustųsi jūsų sutuoktinis, šiandien teks gerokai susiimti, jeigu norėsite išlaikyti bendrą ryšį. Verta imtis atsakomybės ir ramiai tvarkyti elementarius kasdienius dalykus, darbais parodykite, kad šeima, artimieji jums rūpi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Leiskite šiandien sau šiek tiek daugiau atsipalaiduoti ir mažiau reaguoti į erzinančias naujienas, reikalavimus ir problemas – pažiūrėkite į viską tarsi kitomis akimis, paieškokite naujų, kūrybiškų sprendimų, o visus pykčius, pastabas ar klaidas verta priimti kaip pamokas. Tiesa, pasaugokite save, atsargiau vairuokite, darykite tik tai, ką išmanote ir laikykitės taisyklių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius