-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 14 d.

Penktadienis! Džiugaus šuolio į savaitgalį.
Klevo lapas
Klevo lapas / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę pasistenkite nepervargti, išskirkite svarbiausius darbus, o viską, kas ne taip svarbu, atidėkite vėlesniam laikui. Šiandien ramybės neduos finansiniai klausimai, gali kilti ginčų dėl bendro biudžeto panaudojimo. Penktadienis – palankus naujų darbų pradžiai. Būsite nusiteikę ambicingai, užmojai ir lūkesčiai bus labai dideli. Venkite bet kokių intrigų ir paskalų – taip išsaugosite draugiškus santykius su kolegomis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Regis, nebus kur trauktis – reikės priimti svarbų ir atsakingą sprendimą. Neskubėkite, nesileiskite išmušami iš vėžių – šiandienos klaidos jums brangiai kainuos. Aplinkybės privers griebtis neįprastų veikimo metodų, didžiąją dienos dalį gali tekti veikti slapta, neišduodant tikrųjų savo motyvų. Diena tinkama intensyvioms deryboms, tačiau venkite pasirašinėti svarbius susitarimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite nesiblaškyti ir susikoncentruoti ties tuo, kas iš tiesų svarbu. Šiandien būsite kaip niekad paslaptingi, nesinorės atskleisti savo planų. Nesivelkite į atvirus konfliktus, verčiau tiesiog ramiai dirbti, tyliai palaukti, kol praeis visi nesklandumai. Galite sulaukti įdomių darbo pasiūlymų, ypač, susijusių su užsieniu. Palanku mokytis ko nors naujo, tvarkyti juridinius reikalus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienį nestokosite geros nuotaikos ir optimizmo, o jūsų veržlumas užkrės aplinkinius. Regis, šiandien ne kartą atsidursite dėmesio centre. Diena neprieštarauja jokiai veiklai, tačiau reikia būti atidiems ir aklai niekuo nepasitikėti. Šią dieną daug laimės suteiks mylimi žmonės – laukia malonios staigmenos. Vaikai džiugins savo pasiekimais, mielai leisite laiką drauge.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien sulauksite svarbių naujienų. Diena padovanos daug bendravimo, naujų pažinčių, trumpų kelionių. Daugiau laiko reikės skirti svarbios dokumentacijos tvarkymui. Būsite sunkiai sukalbami, vadovausitės principais, o ne racionaliu protu, tad svarbesnius dalykinius susitikimus verčiau nukelti kitai dienai. Seksis tvarkyti buitinius reikalus, tinkamas metas remonto darbams namuose.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Labiau pasikliaukite savo intuicija ir per daug nerizikuokite. Neinvestuokite pinigų į projektus, kuriais abejojate. Šiandien apskritai verčiau susilaikyti nuo didesnių pirkinių. Vargu ar galėsite pasigirti ryžtingumu ir tikėjimu savimi, būsite linkę manipuliuoti aplinkiniais bei regzti intrigas. Jei neišsikelsite aiškių tikslų ir tikslingai nenukreipsite savo energijos – gresia beprasmis jėgų iššvaistymas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Situacija gerės, spręsis jau kurį laiką ramybės neduodančios problemos. Iš jūsų bus tikimasi aukščiausio profesionalumo lygio, nepasiduokite silpnumo akimirkoms, elkitės itin sąmoningai. Darbe susidursite su spaudimu ir būtinybe pasirinkti, regis, teks paklusti kitų valiai. Šiandienos planai bus labai nepastovūs, aplinkybės keisis labai greitai, reikės gebėti adaptuotis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai sėkminga diena, išnaudokite palankias progas! Tinkamas metas naujų darbų pradžiai, ambicingiems sumanymams realizuoti. Šiandien gali pasiteisinti net drąsiausios idėjos. Kai taip sekasi, galima ir surizikuoti. Susikoncentruokite į savo norus ir poreikius. Daugiau laiko skirkite išvaizdos puoselėjimui, sveikatos stiprinimui. Galbūt pats laikas atnaujinti įvaizdį?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šaulio zodiako ženklo atstovus persekios niūrios nuotaikos ir pesimistinės mintys. Viskas atrodys blogiau nei yra iš tikrųjų. Tikėtini sveikatos sutrikimai, gali kamuoti nemiga, galvos skausmai. Tačiau seksis finansiniai reikalai, palanku kalbėtis dėl geresnių piniginių perspektyvų, galimos netikėtos dovanos. Drąsiai investuokite į saviugdą ir geresnę buitį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien reikia pasistengti nuveikti kuo daugiau – tai sėkminga diena, kai aplinkybės dėliosis jūsų naudai. Puikiai eisis grupinė veikla, lengvai įsiliesite į bet kokį kolektyvą. Palankus laikas naujo darbo paieškai ar pradžiai. Nestokosite originalių idėjų – tinkamas metas jas viešai pristatyti. Šią dieną norėsis pokyčių ir naujovių. Švarinkite savo aplinką, susikoncentruokite į vidinę transformaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Problemos karjeros srityje kels įtampą ir stresą. Šiandien neverta tikėtis greitų rezultatų – visi darbai užtruks ilgiau nei tikėjotės, pareikalaus daugiau jėgų nei manėte. Nesusigundykite greito praturtėjimo galimybėmis, tai tikrai neišspręs visų jūsų problemų, gebėkite įžvelgti ilgalaikes perspektyvas. Meilės fronte tikėtinos audros, ypač antroje dienos pusėje. Būsite itin nejautrūs kitų atžvilgiu, galite ilgam susigadinti sanykius su jums svarbiais žmonėmis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien gali tekti daug bendrauti su užsienio šalių atstovais. Palanku tarpininkauti ar dalyvauti derybose. Dienos bėgyje turėsite priimti svarbų sprendimą, tačiau tai nebus lengva – kamuos abejonės ir baimė pasirinkti neteisingai. Susidursite su pokyčių būtinybe, regis, didžiausios permainos laukia asmeniniame gyvenime. Šiuo metu gali užsimegzti nauji santykiai arba nutrūkti jau nebeperspektyvūs ryšiai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius