Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 17 d.

Darbo savaitė turėtų baigtis gana rezultatyviai – panašu, kad kilusias problemas pavyks vienaip ar kitaip išspręsti, ar rasti bendrus sutarimus, daug kas dėliosis į savo vietas.
Paryžius
Paryžius / Fotolia nuotr.

Mėnulis visą dieną keliaus su laisve, įžvalga, inovacijomis, ryšių technologijomis, tačiau ir draugyste, politine veikla bei visuomeniniais judėjimais siejamu Vandenio Zodiako ženklu. Jame yra ir didžiosios vadinamosios socialinės planetos – griežtasis Saturnas ir optimistiškasis Jupiteris, tad pats laikas bendrauti, ieškoti bendraminčių, pasidomėti naujausiais technologiniais išradimais ir įsileisti kuo daugiau laisvės į savo gyvenimą, išdrįsti pabandyti kažką, kas jau seniai knietėjo, bet vis kažkas iš vidaus vis sutrukdydavo.

Gal tai tik nauja šukuosena ar ryškesnis elementas aprangoje, o gal ir nauja veikla ar posūkis gyvenime.

Tik norėdami laisvės sau, prisiminkime jos tiek pat suteikti ir kitiems. Bendraujant, bendradarbiaujant, domintis tuo, kuo gyvena aplinkiniai galima labai daug nuveikti, paruošti pagrindą sėkmingai atieties veiklai. Palanku įsigyti ryšių ar kitokios modernios technikos, pristatyti savo veiklą visuomenei.

Tiesa, tik tuomet, jeigu be priekaištų atlikote namų darbus. Apskritai puiki diena kūrybinei veiklai plačiąja prasme – žvelgti į visa, kas aplink vyksta kaip į galimybių lauką ir ieškoti to, kas gali tapti pagrindu naujoms, perspektyvioms, pasaulį keičiančioms idėjoms. Diena intensyvi, o vakare gali pasijausti nuovargis – venkite skubos, taip pat ir skubotų sprendimų, dirbtinai ieškoti nuotykių.

Optimizmą palaikys baltos, auksinės, ugninės raudonos spalvų drabužiai, puoškitės piropu. Maistas turėtų būti ryškių kvapų – naudokite daugiau egzotinių prieskonių, su jais kepkite meduolius, bandeles bei pyragus, ruoškite karštus gėrimus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena, kuomet bendravimas ir bendradarbiavimas užglaistys visas žaizdas, gražiuoju pavyks išsiaiškinti visa tai, kas dar vakar atrodė sunkiai išsprendžiama – verta grįžti prie seniai planuotų, tačiau vis dar savo eilės laukiančių darbų, ieškoti naujų galimybių, pradėti mokytis kažko nauja. Ramus vakaras su draugais ar bendraminčiais turėtų jus gerokai įkvėpti ateities darbams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesine prasme ši ir kita diena turėtų tapti išskirtinėmis – galbūt teks pasijaudinti, suabejoti savo verslo ar asmeninių partnerių lojalumu, tačiau tai išskirtinės sėkmės metas, kuomet galima pagaliau išjudinti tuos dalykus, kurie tiek jums, tiek ir aplinkiniams kėlė rūpesčio – pats laikas atsinaujinti, įgyvendinti seniai puoselėtas idėjas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ypatingos sėkmės metas, kuomet, atrodo, pagaliau pagavote laimės paukštę. Antra vertus, dar anksti atsipalaiduoti – daug kas priklausys nuo to, kaip pavyks į savo veiklą pavyks įtraukti kitus, parodyti jiems adekvataus dėmesio ir rūpesčio, todėl likite susitelkę, būkite savimi, atsiribokite nuo bet kokių norų pagražinti ar sumenkinti realybę. Palanku spręsti ir nekilnojamojo turto, palikimo reikalus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pats metas iš esmės pasižiūrėti į savo tikslus, norus ir galimybes, peržiūrėti savo siekius, planus. Būkite itin atsargūs spręsdami širdies reikalus – emocijos šiandien gali būti stipresnės už jus, susilaikykite nuo griežtų sprendimų, ypatingai finansinių, o jeigu sulauksite aiškaus atsako iš antrosios pusės, pats metas susivokti ir susidėlioti taškus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gali būti sudėtinga suderinti savo ir artimųjų žmonių, antrosios pusės lūkesčius, tačiau šiandien jau bus lengviau – atrasite bendrų tikslų, dėmesys nukryps į ateitį, tad verta imtis veiklos, ieškoti bendraminčių ar verslo partnerių ir daugiau tartis, ieškoti kompromisų, spręsti teisinius klausimus. Pagaliau pavyks išjudinti ir jau senokai jums knietėjusias buitines ar sveikatos problemas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rūpesčių ir reikalų šiandien tik padaugės, gali tekti pagaliau imtis įsisenėjusių sveikatos problemų sprendimo – pats metas pasirūpinti energijos atstatymu, poilsiu, dienos režimu ir tuo pačiu sudaryti sau galimybę nuosekliai pabaigti tuos darbus, kurie laiko jus dar vis gana griežtai prispaudę. Verta aiškiau susidėlioti, peržiūrėti savo norus ir planus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitgalį pradėkite jau penktadienį – pats metas imtis to, kam jau esate seniai subrendę ir nustebinti visų pirma save. Tai gali būti tiek kelionės, žygiai, tiek ir savanorystė, naujų dalykų studijos ar tiesiog atsiskyrimas, pabuvimas su savimi. Galimybių įvairovė be galo didelė, svarbu, kad tai būtų jums prasminga, suteiktų jums pasitikėjimą savimi ir pasauliu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Keistas laikas, kai norisi kažko naujo, daug ką gyvenime keisti, tačiau vaikystės prisiminimai, būtinybė atiduoti tikras ar įsivaizduojamas skolas tėvams, išspręsti kažkokias įsisenėjusias porblemas verčia jus trypčioti vietoje, jaustis kaltais. O gal tiesiog verta drąsiau kalbėti, aiškiau, tačiau labai nuoširdžiai išsakyti bent jau sau jus kamuojančias problemas, savo poreikius? Labai greitai viskas ims spręstis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien verta imtis įsisenėjusių reikalų, dokumentų tvarkymo, grįžti prie tų profesinių, verslo, organizacinių problemų, kurios ilgai atrodė sunkiai įveikiamomis – svarbu ieškokite tų žmonių, kurie galėtų jums padėti, pakonsultuoti, galbūt ir tapti verslo partneriais. Palankus laikas imtis ir technologijų, informacijos, žinių sistemos, duomenų bazių atnaujinimo ar pertvarkos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jeigu ir buvo kilę emocinių ar finansinių problemų, šiandien po truputį jos turėtų spręstis ar bent paaiškėti jų priežastys, tik venkite skubos, verta pasigilinti į aplinkybes, peržiūrėti dokumentus, teisės aktus, galbūt ir tuos kriterijus, kuriais remiantis darote sprendimus, savo poreikius. Palankus metas ieškoti racionalesnių praktinių sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jei ryte ir teks gerokai susiimti, darbe pakovoti už savo interesus, galbūt ir paieškoti kompromisinių sprendimų, tačiau jau po pietų pajausite, kad gyvenimas pradeda tekėti palankesne kryptimi, daug kas atlėgs ir pasijausite savo vietoje – pats metas pagalvoti apie savaitgalio poilsį, tas veiklas, kurios suteiktų jums džiaugsmo, leistų atsipalaiduoti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pats metas šiek tiek atsitraukti nuo aktyvesnės veiklos – verta būtų netgi imtis rimtesnių dvasinių praktikų, giliau padirbėti su iš vaikystės atsineštomis traumomis ar baimėmis, kompleksais. Net jei ir liksite namuose, pasistenkite daugiau pabendrauti su tėvais, giminaičiais, pasigilinti į giminės istoriją – gali paaiškėti, kad tai, ką laikėte problema, yra jūsų stiprybė ir galimybės.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius