Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 24 d.

Penktadienis daug kuo bus panašus į ketvirtadienio vakarą – planetų tarpusavio padėtis mažai bus pasikeitusi, Mėnulis keliaus su pakankamai žemiškais sprendimais susijusiu, norą gyventi patogiai, sočiai, gražioje aplinkoje ir gražiai atrodant skatinančiu Jaučio zodiako ženklu. Pats metas pasirūpinti tiek savimi, tiek ir savo resursais.
Mezginiai
Mezginiai / 123RF.com nuotr.

Tiesa, daug kas priklausys nuo to, kaip sugebėsime atliepti situaciją, todėl logika ar planai mažai padės, beliks pasitelkti patirtį bei įžvalgą. Vertėtų spręsti, o ir aplinkybės gali priversti įsisenėjusias, jau seniai rūpesčių keliančias problemas, tvarkyti, atnaujinti ryšių techniką, ieškoti naujų aprangos, mitybos, paslaugų gavimo, tačiau ir uždarbio variantų, šio to išmokti patiems ir mažiau reikalauti iš kitų, ypač mylimo žmogaus.

Šiandien galima labai daug išmokti, ypač bendraujant su vyresniais, daugiau patirties turinčiais žmonėmis, pasimokyti derybų, diplomatijos meno ir tuo pačiu gebėjimo elegantiškai apginti savo ar kliento nuomonę bei interesus. Verta įdėmiau stebėti aplinkui vykstančią misteriją, ženklus – jie gali daug ką pasakyti apie jus. Vakarą praleiskite ramioje, saugioje aplinkoje.

Palanku dėvėti ryškių, įvairių, tačiau tarpusavyje derančių spalvų drabužius, puoškitės briliantais arba lazuritu, titano dirbiniais.

Valgyti šiandien galima viską, ko tik norite ir kiek tik norite, verta paragauti jums visiškai naujų produktų ar patiekalų, išbandyti naujus skonius, ypač jeigu tai egzotiniai vaisiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Prireiks sumanumo, jei norėsite pagauti sėkmę už uodegos ir dar iš to turėti sėkmės. Daug kas priklausys nuo to, kiek pavyks pasinaudoti situacija, atsisakius įprastų stereotipų ir baimių. Pamirškite ginčus, verčiau apdovanokite mylimą asmenį palaikymu bei supratimu. Pats laikas daugiau dėmesio skirti asmeninių santykių puoselėjimu, atkreipkite dėmesį į kitų pastabas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nuo to, kaip pavyks suvaldyti savo reakcijas į tai, kuo gyvena aplinkiniai, leisti jiems būti savimi ir tuo pačiu sugebėti pamatyti per juos ir savo silpnybes, daug priklausys jūsų įvaizdis ir autoritetas. Intensyvus metas, jūs valdote situaciją, tačiau pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata taip pat vertėtų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pats metas labiau pasirūpinti savimi ir savijauta, daugiau dėmesio atkreipkite į nervų sistemą. Geriausias vaistas būtų nuoširdus ir jautrus rūpestis kitais, savanorystė, labdara, kuomet tampa akivaizdu, kad vis dėlto esate sėkmės kūdikis. Darbingas metas, galite daug nuveikti tvarkydami dokumentus, planuodami, projektuodami, imdamiesi gana didelio tikslumo, žinių ir išmonės reikalaujančių darbų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Noras būti su bendraminčiai, draugais, burtis bendrai veiklai gali šiandien būti geru impulsu pajausti, o kas iš tiesų jus labiausiai džiugina, ko labiausiai trokšta jūsų širdis. Gali paaiškėti, kad tai, kuo gyvena kiti, jums yra svetima, tuščia, norėsis daugiau gelmės ir subtilesnių dalykų. Imkitės spręsti įsisenėjusius būsto, nekilnojamojo turto, paskolų grąžinimo klausimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Itin palankus metas tvarkyti įvairius vadybinio pobūdžio reikalus, inicijuoti susitikimus, rinkti informaciją, planuoti naujus projektus, derėtis, derinti arba atnaujinti sutartis, aiškintis teisinius klausimus. Šiandien galite nuveikti labai daug, jei labiau pasikliausite įžvalga ir išdrįsite į tai, už ką esate atsakingi, ko siekiate, pažvelgti šiek tiek kitaip, kažką padaryti truputį kitaip, nei įprasta.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai, ką pavyks nuveikti šiomis dienomis, turėtų atnešti jums tiek sėkmę, pasitenkinimą, tiek ir šiokios tokios finansinės naudos, o kai kurios išlaidos, ypač susijusios su darbo priemonėmis, gali pasiteisinti labiau, nei galima buvo tikėtis. Verta atnaujinti ryšius su tais, kurie jus įkvepia, su kuriais bendraujant džiaugiasi širdis, grįžti prie tų idėjų, kurioms įgyvendinti pritrūko patirties.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasaulis šiandien jums suteiks gana didelę galimybę realizuoti tai, apie ką jau seniai svajojote – ar išdrįsite perlipti per savo baimes bei įpročius ir pasinaudoti ja? Bet kokiu atveju, net jeigu jau seniai nuosekliai einate link savo siekų, vertėtų su vis didesniu ryžtu ir jėga eiti pirmyn, bus labai svarbu įtraukti į savo reikalus ir antrąją pusę, nors gali teki išmokti ir skaudokų pamokų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate linkę daug atiduoti už tai, kad būtumėte pastebėti ir mylimi, tačiau jūsų nuotaika gali labai greitai kisti, todėl pasistenkite žvelgti į kitų, ypač antrosios pusės, partnerių klaidas ir keistumus tolerantiškai tiek, kiek tai leidžia jūsų ribos. Vis dėlto dabar metas, kuomet jums svarbiausias vidinis darbas nei išorinis veiksmas. Atsiribojimas nuo aktyvios veiklos, galbūt ir užsidarymas saugioje aplinkoje suteiks jums galimybę susikaupti tam, kas jums svarbiausia.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Vertėti imtis naujų iniciatyvų, burti draugus ir bičiulius naujiems darbams, projektams arba tam, kad pagaliau išspręstumėte jau seniai rūpimas problemas, teisinius klausimus. Jūsų aktyvumas ir drąsa pasiteisins tik tuomet, jeigu išliksite maksimaliai sąžiningais su savimi ir kitais, mokėsite tartis ir susitarti, suderinti visų poreikius. Pasirūpinkite ir savimi, savo sveikata, venkite rizikos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kad ir kaip bus sudėtinga išspręsti jau įsisenėti bepradedantį konfliktą darbe, tačiau daug kas priklausys nuo jūsų profesionalumo ir gebėjimo apginti savo argumentus tiek žodžiais, tiek ir darbais, gebėjimu spręsti gana rimtai gresiančias finansines problemas ar apskritai gelbėti situaciją, ieškoti alternatyvų. Šios dienos siurprizai gali tapti įkvėpimo šaltiniu – pasinaudokite jais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien su jumis galima bus nuversti kalnus, tik leiskite sau veikti ir eiti ten, kur galbūt ir baisoka, tačiau labai jau knieti. Geras laikas pradėti keliones, ypač piligrimines, susitelkti ties seniai jums labai rūpinčiomis, tačiau naujomis idėjomis. Nustebinsite mylimus žmones nauju savo amplua, tačiau verta kartu paieškoti alternatyvų jau įsisenėjusiai gyvensenai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate nusiteikę daug ką atiduoti, išmokti naujų dalykų, pakeisti senus įpročius, kad tik galėtumėte įgyvendinti savo svajonę – tai gali būti tiek kelionė pas mylimą žmogų, tiek ir poilsis egzotiškoje vietoje, tiek ir trokštamos studijos ar susitikimas su įkvepiančiu asmeniu. Ir vis dėlto, tai trumpalaikė užgaida, todėl daugiau dėmesio skirkite tam, kas leidžia palaikyti stabilumą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius