Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 25 d.

Visą dieną Mėnulis ir toliau keliaus praktišku, griežtu ir ištvermingai tikslo siekiančiu Ožiaragio Zodiako ženklu.
Pora paplūdimyje
Pora paplūdimyje / 123RF.com nuotr.

Diena itin palanki atlikti įvairius profesionalumo, atkaklumo, sisteminio požiūrio reikalaujančius, sudėtingus, taip pat ir praktiškus, žemės, inžinerinius darbus, statyboms, remontui.

Šiandien turėtų sektis ir įvairūs su valdžios, teisės institucijomis, aukštuoju mokslu susiję reikalai. Aukokite labdarai, parodykite atjautą. Įtampos šiek tiek slūgsta, tačiau atsipalaiduoti dar ankstoka. Vakare gali gana smarkiai pasijausti nuovargis, emocijos tapti niūresnėmis, kilti agresija. Net jeigu ji bus daugiau išorinė, labai svarbu pamatyti jos priežastis savyje, kas ją sukėlė ir apginti svarbiausias vertybes, atsilaikyti prieš pagundas.

Šiandien tinka tviskančios, tamsiai raudonos, ochros ir geltonos atspalviai, jėgos suteiks piropas, rubinas, piritas. Valgyti šiandien reikėtų saikingiau, tinkama pasninkauti. Maistas, gėrimai turėtų būti šilti ir šildantys, maistas lengvai virškinamas ir greitai įsisavinamas – duona, bulvės, daržovių troškiniai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien pavyks gyventi šiek tiek šviesiau, visai gerai turėtų sektis profesinėje veikloje, nors iššūkių užteks. Pasistenkite mažiau rodyti savo ambicijas, ar apie tai kalbėti su antrąja puse – verčiau aptarkite bendrus laisvalaikio, kelionių planus, finansines galimybes. Būsite linkę arba priversti labiau gilintis į emocijas, dvasines temas, pergalvoti savo vertybes.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors baimių ir įtampų daug, tačiau šiandien tinkama diena pagalvoti apie tai, kaip galėtumėte labiau panaudoti savo galimybes, atstatyti ryšius su aukštuoju mokslu, užsieniu, spręsti tikėjimo, pasaulėžiūros, teisinius klausimus. Gali kilti vertų dėmesio idėjų, kaip praplėsti savo galimybių ribas, spręsti sveikatos klausimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors būsite itin aktyviai ir kovingai nusiteikę, norėsite daug ką įrodyti pasauliui, parodyti, realizuoti ar apginti savo idėjas, tačiau būkite atsargūs, tai gali kainuoti pernelyg daug resursų – tiek emocinių, tiek ir finansinių. Šiandien daugiau pasieksite švelnumu, dėmesiu, atjauta ir tuo pačiu profesionalumu, tikslumu, aiškiu savo tikslų ir reikalavimų pagrindimu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Bendravimo, santykių, teisinių ir įvairiausių kitų su savęs pateikimu susijusių klausimų šiandien gali tekti spręsti labai daug. Teks patiems atsakyti į vertybinius klausimus, tačiau palanku kreiptis į religines institucijas, imtis religinės praktikos. Konsultuokitės su specialistais, ieškokite būdų, kuo geriau atlikti savo profesines pareigas ar bent koreguoti profesinę veiklą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Iššūkiai, susiję su ryšių su užsieniu palaikymu, bendravimo apribojimais ir galimybių peržiūrėjimu, tęsiasi – šiandien turite progą sėkmingai išspręsti daug jau ilgą laiką jūsų darbus stabdžiusių klausimų, tačiau tik tuomet, jei iš savęs ir aplinkinių pareikalausite profesionalumo, aiškumo, tiksliai žinosite, ko siekiate.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors išlaidų daug, resursai – tiek finansiniai, tiek ir energijos – ant ribos, tačiau šiandien turite progą darbus, visus reikalus sudėlioti taip, kad rasite būdų ir pailsėti, ir pradžiuginti vaikus, parodyti dėmesį partneriui (-ei) ir sulaukti malonaus atsako. Kalbėkitės, surenkite nedidelę iškylą ar kartu apsilankykite įdomiame renginyje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Bendrauti sprendžiant įsisenėjusius namų, šeimos reikalus tenka daug ir tai iš jūsų reikalauja išties daug jėgų ir pastangų – juk norite išlikti mandagūs, kad ir kaip pikta dėl įvairiausių apribojimų, neveiklumo. Šiandien viskas eisis daug lengviau ir rasite būdų atliepti būtinus tiek savo, tiek kitų poreikius ir tiesiog atsikvėpti – leiskite sau bent jau malonias vandens procedūras.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kad ir kaip jus erzina įvairiausi ryšių, komunikacijos apribojimai, problemos su korespondencija, susikalbėjimo trūkumas, tuo pačiu stringantys darbai, tačiau šiandien vienaip ar kitaip pažiūrėsite į viską šiek tiek giliau. Rasite būdų, šiek tiek kitaip, džiugiau, laisviau, kūrybiškai, tačiau tuo pačiu aiškiai ir profesionaliai išspręsti visas problemas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Senas skolų, finansines problemas spręsite šiandien tiesiog kitaip – turite progos paieškoti situacijos priežasčių visų pirma savyje. Ko gero, atrasite dar iš vaikystės atsineštų su pinigais susijusių vertybinių stereotipų, gal net nuoskaudų. Šiandien turite progos visa tai įvardinti ir imtis naujai spręsti pajamų ir išlaidų klausimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ir šiandien diena iš jūsų pareikalaus labai daug, tačiau bus jau šiek tiek lengviau – sulauksite daugiau supratimo, atjautos, o ir patiems bendrauti su kitais pavyks jautriau. Tiesa, pasistenkite atsirinkti, kas tikra, o kas tik gražūs žodžiai, ir išlikite atsargūs imdamiesi darbų su aštriais instrumentais namuose.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas šiek tiek atsitraukti nuo pasaulio šurmulio ir pažvelgti į savo santykį su juo iš šalies, o tuo pačiu pasigilinti į tai, kas jums svarbiausia. Būsite itin altruistiškai nusiteikę, linkę iš esmės peržiūrėti savo vertybes – puikus laikas labdarai, tačiau prieš tai aiškiai įvardinkite savo tikslus ir siekius. Be to, ir toliau likite atsargūs vairuodami, transporte.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikus laikas ne tik pristatyti savo veiklą, imtis rimtų pokalbių, grįžti prie savo ar su jūsų visuomeniniais įsipareigojimais susijusių projektų, idėjų finansinių klausimų peržiūrėjimo, bet ir tvarkyti įvairius tam būtinus dokumentus, kreiptis į valdžios institucijas, rėmėjus. Šiandien turėtumėte sulaukti pritarimo, jeigu visa tai, ką darysite bus aiškiai ir profesionaliai pateikta.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius