Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 3 d.

Taip jau sutapo, kad beveik visa darbo savaitės paskutinioji diena bus iš esmės tinkama tik tam, kad pabaigtume savaitės ir net mėnesio darbus. Nuo 8 val. 37 min. iki pat 18 val. 58 min., kuomet Mėnulis pereis iš vandeninio Vėžio Zodiako ženklo į ugninį, džiaugsmingąjį ir dosnųjį Liūto ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, tad būtinus darbus galima būtų pradėti arba labai anksti ryte, arba jau atidėti vakarui.
Namai
Namai / 123RF.com nuotr.

Tiesa, vakaras, kaip ir visas savaitgalis puikiai tinkamas atsipalaiduoti, pailsėti, surengti sau ir kitiems (ypatingai – vaikams) smagią šventę, kultūros renginiams, kūrybai. Be to, Mėnulis jau gana senas, tad apskritai mažai tinkamas naujiems dideliems projektams ar veiklai pradėti, stambesniems pirkiniams.

Antra vertus, gera diena tvarkytis namus, darbo vietą, pasirūpinti kasdieniais šeimos narių, vaikų reikalais, spręsti daugiau buitinius reikalus.

Pasistenkite mažiau tuščiai kalbėti, skleisti abejotiną informaciją, juolab meluoti – siekite apginti savo ir artimųjų, antrosios pusės interesus nuo melo, dezinformacijos, kad ir kaip gražiai ji būtų pateikta.

Pasisaugokite ilgapirščių, nuodugniai tikrinkite dokumentus, jeigu jau teks kažkur pasirašyti. Šių dienų klaidos gali labai skaudžiai atsiliepti ateityje, kainuoti reputaciją. O jeigu kils noras su kažkuo piktai pasiginčyti, pakovoti, verčiau energiją panaudokite fiziniam darbui – naudos bus daugiau.

Palanku dėvėti tamsiai raudonos, rūdžių, oranžinės, auksinės, geltonos ir baltos spalvų drabužiais, puoškitės raudonu špineliu. Vaišinkitės blynais ir blyneliais, varškėtukais, paplotėliais, sausainiais, kurių forma primintų Saulę, užsigardindami medumi, uogiene, taip pat tiks varškės įdarai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena gali būti gana intensyvi bendravimu, gali tekti aptarinėti reikalus su draugais, kolegomis, gana geras laikas įvairioms deryboms, tačiau venkite tuščiai kalbėti, itin atsakingai dalinkitės informacija. Verta imtis konkrečios, praktiškos veiklos, o jeigu kiltų nusivylimo savimi, suabejotumėte gyvenimo prasme, ieškokite draugų, antrosios pusės paramos ir tęskite darbus, imkitės fizinės veiklos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Įdomus laikas, atsiveria naujos perspektyvos, daugėja darbo galimybių, tačiau tuo pačiu gali būti labai subtiliai, o gal ir atvirai patikrintas jūsų sąmoningumas ir netgi sąžiningumas, todėl pasistenkite kuo geriau išlaikyti šį egzaminą, tuo pačiu pasaugokite ir kitus nuo nuodėmės, todėl likite budrūs. Taip pat gali tekti parodyti tvirtybę ir išmintį ginant savo bei vaikų interesus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jums atsiveria didelės kūrybinės galimybės ir tuo pačiu laukia gana rimtas išbandymas – ar pavyks išlaikyti žodį, išvengti paskalų, melo, tuščiažodžiavimo nuodėmės ir tuo pačiu apginti savo, savo šeimos interesus. Ramiai ir atsakingai grįžkite prie savo idėjų įgyvendinimo, spręskite užsitęsusius finansinius reikalus, verta priminti ar prisiminti senus pažadus, atnaujinti žinias.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Esate pilni jėgų, aplinkiniai jus taip pat palaiko, tad imkitės tvarkyti jums rūpimus smulkius reikalus, pakovoti už savo interesus, tačiau bus labai svarbus geranoriškas, tačiau tvirtas santykis su aplinkiniais. Puikus laikas išgydyti, atstatyti santykius su namiškiais, spręsti būsto, nekilnojamojo turto klausimus, svarbu kalbėkitės ir būkite iki galo nuoširdūs visų pirma sau, venkite slapukavimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dieną verčiau likite šešėlyje ir rimtai padirbėkite ties tuo, kas jums iš tiesų rūpi, pabaikite pradėtus darbus, palanku ruošti įvairius naujus projektus, tiek susijusius su mokslo, žinių komunikavimu, tiek ir su visuomenine veikla. Itin svarbu tikrinti visą jus pasiekiančią informaciją, anksčiau ar vėliau teks atsakyti už kiekvieną žodį bei veiksmą. Vakaras – jūsų šventei, būsite laukiami ir pripažinti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Sėkmingų darbų ir gerų idėjų metas, kuomet verta imtis to, ką jums pasiūlys aplinkiniai ar pasaulis. Esate labai stiprūs, tad pasistenkite išnaudoti savo energiją geriems darbams, apginti savo ir aplinkinių interesus, savo idealus. Mažiau kalbėkite, o viešai pateikite tik tai, už ką galite prisiimti atsakomybę, tikrinkite informaciją ir tuo pačiu pasaugokite kitus nuo nuodėmės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate itin žavūs ir girdimi, tad verta daugiau bendrauti, domėtis, darbuotis ties savo idėjomis, ieškoti jų įgyvendinimo galimybių, kad ir ką aplinkiniai apie tai sakytų. Ieškokite informacijos, kitų šalių patirties, tačiau įsitikinkite žinių patikimumu. Venkite intensyvios veiklos, blaškymosi, pasirūpinkite savo sveikata – dabar poilsio, jėgų kaupimo, metų apibendrinimo laikas prieš gimtadienį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puikus laikas ramiai darbuotis šiek tiek atsitraukus nuo informacijos srauto, giliau paanalizuoti tai, kas iš tiesų yra jūsų poreikiai, norai, nuomonė, kuo būtų prasmingiausia užsiimti. Tai tarsi naujo etapo ir naujų galimybių išgryninimo laikas, tačiau dar anksti apie tai kalbėti, pasaugokite savo idealus, atsakingai ginkite savo interesus ir susilaikykite nuo konkrečių veiksmų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puikus laikas darbui kolektyve, su draugais ar bičiuliais – deryboms, naujų idėjų, projektų aptarimui, tolesniam vystymui, pagrindimui. Galite sulaukti gerų pasiūlymų, tačiau pasistenkite išlikti korektiškais, pasaugokite savo reputaciją, venkite girtis savo pasiekimais ir pasaugokite save nuo karščiavimosi, azarto, noro pasirodyti – tai gali brangiai kainuoti, verčiau grąžinkite senas skolas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gana didelių profesinių galimybių metas, tik bus svarbu pasinaudoti jomis – tiek būti laiku ir teisingoje vietoje, tiek ir pasistengti dėl to. Verta spręsti įsisenėjusius finansinius reikalus, ieškoti naujų galimybių, tačiau tuo pačiu ir pasirūpinti kartu dirbančiais, artimaisiais, tuo pačiu ir savo sveikata bei aplinkos saugumu. Venkite ginčytis, kovoti, tačiau bus svarbu apginti savo interesus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Panašu, kad sunkus etapas baigėsi, dabar tik belieka įtvirtinti jo rezultatus. Tačiau būkite atsargūs, nes bus lengva „paslysti“ ant, atrodytų, smulkmenos. Skirkite daugiau laiko namų, artimųjų reikalams, pasirūpinkite aplinkinių gera savijauta, taip pat ir sveikatos reikalais. Susilaikykite nuo išlaidų, būkite itin atsargūs siekdami apginti savo interesus, ieškokite garbingų sprendimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana graži diena, kuomet labai norisi atsipalaiduoti, pailsėti, pasidžiaugti gamta, vaikais, tačiau gali tekti skubiai spręsti finansinius, su būstu, šeimos ateities galimybėmis susijusius klausimus. Būkite atsargūs, sprendimų priėmimui metas rizikingas, verčiau dar kartą pasverkite savo galimybes, įsitikinkite kad tai yra būtent tai, ko jums to reikia.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius