-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 6 d.

Penktadienį nerekomenduojama tvarkyti, teikti dokumentus, tvirtinti svarbius susitarimus. Šiandien bus sunkiau atsispirti pagundoms, dažnai situacija atrodys geresnė, nei yra iš tiesų.
Saulėlydis Palangoje
Saulėlydis Palangoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienis tinkamas bet kokiai plėtrai, bus palaikomas visapusiškas tobulėjimas. Šiandien gali spręstis svarbūs juridiniai klausimai. Tai ne laikas rizikuoti, negalima aklai tikėti sėkme – atidžiai tikrinkite visas detales.

Šią dieną netrūks viliojančių pagundų, galite lengvai paslysti, pakenkti savo reputacijai. Tikėtinos dviprasmės situacijos asmeninių santykių fronte.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien pavojinga aiškintis santykius – rizikuojate dar labiau viską supainioti. Penktadienį būsite pernelyg pavargę, kad imtumėtės naujos veiklos, verčiau susikoncentruoti ties būtinomis korekcijomis, klaidų taisymu.

Įtampą kels su bendru biudžetu susiję reikalai – dėl pinigų panaudojimo jūsų ir jūsų partnerio nuomonės gali labai smarkiai išsiskirti. Palanku rūpintis savo įvaizdžiu, sveikata, mokytis naujų dalykų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovams atrodys, jog jie viską žino geriausiai. Išryškės polinkis į avantiūrizmą, fanatizmą – šiandien bus sunku su jumis susikalbėti.

Svarbesnius pokalbius, susitikimus verčiau atidėti kitai dienai, penktadienį net, atrodytų, nekaltos diskusijos lengvai peraugs į audringus ginčus. Akylai saugokite savo daiktus, išaugs vagysčių tikimybė.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienį Vėžio zodiako ženklo atstovus užgrius darbų ir darbelių gausa, tikėtina, jog jums bus užkrauta dar daugiau atsakomybės. Stengdamiesi kuo greičiau nudirbti visus darbus, nepamirškite pasirūpinti ir savimi – darykite pertraukėles, dažniau pabūkite gryname ore, teisingai maitinkitės.

Šiandien gali paūmėti sveikatos problemos, susijusios su kepenimis, kvėpavimo takais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien galite sulaukti rimtų pasiūlymų, susijusių su profesine veikla, tai geras laikas kvalifikacijos kėlimui, turimų įgūdžių tobulinimui. Ypač seksis kūrybinių profesijų atstovams, taip pat Liūto zodiako ženklo atstovams, kurie dirba su vaikais.

Palanku spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, statybomis. Meilės fronte tikėtini nusivylimai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien gali keistis jūsų prioritetai. Labai pavojinga skubėti, elgtis neapgalvotai – privirsite košės, kurią dar ilgai reikės srėbti. Vykdami į tolimas šalis būkite itin apdairūs, gali kilti problemų, susijusių su dokumentais, išaugs vagysčių, sukčiavimų tikimybė.

Penktadienį nerekomenduojama prisiimti ilgalaikius įsipareigojimus – tikėtina, jog dar nežinote visų detalių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien Svarstyklių zodiako ženklo atstovų laukia ne viena kebli situacija, viskas atrodys geriau negu yra iš tiesų. Įsitikinkite, jog aplinkiniai jus gerai suprato – galimi nesusipratimai komunikacijoje.

Penktadienį nerekomenduojama tvarkyti svarbių dokumentų, tvirtinti susitarimų ar planuoti tolimesnių kelionių. Daugiau painiavos tikėtina meilės fronte, bus sunku atskirti pelus nuo grūdų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Penktadienį Skorpiono zodiako ženklo atstovų laukia nelengvi pasirinkimai, bus sunku apsispręsti. Jei turite galimybę, pasiimkite atostogų, bent trumpam atsiribokite nuo visų darbų – tai padės surikiuoti mintis, geriau suprasti savo poreikius.

Šiandien nemažai dėmesio pareikalaus šeima, buities reikalai. Galimi nesusipratimai, susiję su transporto priemonėmis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovų laukia ne pačios smagiausios žinios, penktadienį tikėtini nusivylimai. Šiandien nerekomenduojama tvarkyti svarbių dokumentų, tvirtinti susitarimų.

Gali pavesti tie, kuriais pasitikėjote. Diena nepalanki ir dalykiniams susitikimams planuoti, vargu ar tai bus produktyvu – rizikuojate ilgam susigadinti santykius su darbo aplinkos žmonėmis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien galite susidurti su apkalbomis, slaptais bandymais jums pakenkti – venkite miglotų situacijų, neaiškių kompanijų. Elkitės kukliai, santūriai, sąžiningai vykdykite savo įsipareigojimus.

Tai puikus metas dvasiniam tobulėjimui, savianalizei. Antroje dienos pusėje tikėtini beprasmiai konfliktai su bičiuliais, kolegomis ar giminėmis – norėsis aklai ginti savo poziciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Penktadienį Vandenio zodiako ženklo atstovai plauks pasroviui – būsite linkę prisitaikyti prie aplinkos. Smarkiai išaugs bičiulių, bendraminčių svarba gyvenime – turimos pažintys gali padėti atverti reikiamas duris.

Pavojinga veltis į diskusijas religijos, politikos klausimais, išryškės fanatiškumas, noras įrodyti savo tiesą. Asmeninių santykių fronte galimi nesusipratimai, susiję su finansais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien pavyks pagerinti savo finansinę padėtį, tačiau pasistenkite, kad sėkmė jūsų neapakintų – netampykite likimo už ūsų.

Penktadienį vyraus itin permainingos nuotaikos, tikėtinos emocinės karuselės – vieną akimirką džiaugsitės, o jau kitą liūdėsite. Ieškokite aukso vidurio, stenkitės išlaikyti harmoniją tiek savo aplinkoje, tiek viduje.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius