Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 7 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Kavos puodelis
Kavos puodelis / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikiai dėliosis dalykiniai reikalai, atrodys, jog visos problemos sprendžiasi tarsi savaime. Tačiau šiandien nevalia tinginiauti ir dykaduoniauti – seksis tiems, kurie prisiims savo įsipareigojimus, tesės duotus pažadus. Sulauksite pelnytų pagyrų bei įvertinimų, galimos finansinės įplaukos. Tikėtina, jog realizuosis stambūs projektai ar sandoriai. Penktadienio vakarą netrūks romantikos bei flirto, sulauksite kvietimų į pasimatymą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Santykių fronte įtampų vis daugės. Galimi aršūs konfliktai, kuriuos lydės ilgalaikis ryšių nutraukimas. Šiandien norėsis visko arba nieko, o tai pavojinga pozicija. Penktadienį verčiau susilaikykite nuo svarbių sprendimų – situacija keisis dar ne vieną kartą. Vidinis transformacijos poreikis gali skatinti išorinius pokyčius – šią dieną lengvai leisitės į įvaizdžio eksperimentus bei kitas avantiūras. Vakare daugiau dėmesio skirkite šeimos nariams, padovanokite ką nors gražaus artimam žmogui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvyniai jausis it žuvis vandenyje. Diena bus kupina bendravimo, judėjimo ir malonių netikėtumų – tai tikra atgaiva šio zodiako ženklo atstovams. Penktadienį galima kurti ambicingus planus, tikėtis didelės sėkmės. Neieškosite žodžio kišenėje, tad pavyks susitarti su bet kuo. Palanku užsiimti tarpininkavimu, derybomis, prekyba, vykti į dalykines komandiruotes. Vakaras džiugins neįpareigojančiu bendravimu bei smagiomis pažintimis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Penktadienį lengvai pasiduosite impulsams, kils noras išlaidauti, gyventi ne pagal savo kišenę. Atrodys labai svarbu sudaryti tinkamą įspūdį kitų akyse, todėl galite prižadėti daugiau nei iš tiesų pajėgsite įvykdyti. Šiandien labai svarbu visur paisyti saiko jausmo – kitaip neišvengsite bėdų ir apgailestavimų. Galimi sveikatos sutrikimai – tikėtinos problemos, susijusios su kepenų, širdies veikla.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai šiandien spinduliuos pasitikėjimu savimi ir gyvenimo džiaugsmu. Sulauksite daug komplimentų ir įvertinimų, nuolat atsidursite dėmesio centre. Kitų palaikymas taps labai svarbus, jautriai reaguosite į bet kokį komentarą savo atžvilgiu. Penktadienį bus sunku nuslėpti tikrąsias savo emocijas. Diena tinkama įvaizdžio atnaujinimui, dalyvavimui renginiuose, prezentacijoms, viešiems pasisakymams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Norėsis atsiriboti nuo problemų ir išorinio šurmulio. Tai palankus metas atostogoms, savianalizei, dvasiniam tobulėjimui. Pasistenkite sutelkti dėmesį į save ir savo reikmes. Užuot moralizavę aplinkinius, kritiškiau pažvelkite į save - pagalvokite kokių charakterio bruožų norėtumėte atsikratyti, o kokias savybes verta puoselėti. Penktadienį galėsite pasigirti puikia nuojauta, dažniau įsiklausykite, ką jums kužda širdis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienį išvysite šviesą tunelio gale. Tiesa, ji degs labai neilgai, tad suskubkite išnaudoti palankiai susiklosčiusią situaciją. Svarstyklių pečius slėgs būtinybė priimti nelengvą sprendimą, o nuotaiką gadins pašliję tarpusavio santykiai. Šiandienos konfliktai įsižiebs staiga ir netikėtai, galite ilgam susipykti su artimu draugu. Komandinis darbas seksis daug lengviau nei solo veikla, kolegų ir bičiulių palaikymas taps labai svarbus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien gali pasiteisinti ilgai puoselėtas planas. Tačiau reikės veikti greitai - nedelskite. Penktadienį puikiai jausite ilgalaikes perspektyvas, tad skirkite laiko ateities tikslams nusimatyti. Būsite nusiteikę ambicingai, domins tik dideli projektai ir rimti darbai, norėsis apčiuopiamų rezultatų. Vakare nuotaikos bus džiugesnės nei įprastai, norėsis linksmintis ir pramogauti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šaulio zodiako ženklo atstovus kankins dvejonės. Sunku bus susikoncentruoti ties tuo, kas svarbiausia. Neapskaičiuotas entuziazmas bei sumanymai, prasilenkiantys su realybe, privers nusivilti. Tačiau jei sugebėsite išlikti praktiški ir nuoseklūs – jums seksis, o jūsų pastangos bus tinkamai įvertintos. Tai puikus laikas dalykinėms komandiruotėms ar atostogoms. Penktadienį užmegzti kontaktai bus itin perspektyvūs.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien laukia sėkmė dalykiniuose reikaluose. Būsite praktiški ir racionalūs, seksis siekti konkrečių rezultatų. Penktadienį gali pasiteisinti net didžiausios rizikos. Tačiau norėsis varžyti kitus, primesti savo valią, beatodairiškai siekti asmeninių tikslų. Jei nesuvaldysite įsisiautėjusių aistrų bei paisysite tik savo poreikių – svarbūs susitarimai gali taip ir neįvykti. Vakare didesnė traumų tikimybė – būkite atsargūs.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Penktadienį sunkiausia bus sutarti su mylimais žmonėmis. Patys provokuosite konfliktus, norėsis išsilieti ant artimiausių. Atrodys, kad gyvenate nuolatiniame chaose, tačiau imtis permainų vis pritrūks jėgų. Supraskite, jog patys esate savo likimo kalviai - niekas už jus nepriims būtinų sprendimų. Visi svarbūs procesai ir esminiai pokyčiai prasideda nuo pirmo žingsnio – pats laikas jį žengti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų penktadienis bus sėkmingas, tačiau kupinas neatidėliotinų reikalų bei buitinių rūpesčių. Šiandien nesinorės dirbti, kasdienybė atrodys pernelyg nuobodi. Tačiau būsite priversti susitaikyti su realybe – niekur nepabėgsite nuo savo įsipareigojimų. Gera žinia – vos tik pradėjus darbus, viskas eisis kaip per sviestą, su visomis užduotimis susidorosite greičiau nei tikėjotės, o vakare laukia pelnytos linksmybės.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius