Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – sausio 19 d.

Štai ir penktadienis – paskutinė darbo diena. Kokią ją žada žvaigždės?
Kava su cinamonu
Kava su cinamonu / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Palanku pradėti naujus darbus, megzti naujas pažintis bei puoselėti jau esamus ryšius. Draugų ar kolegų dėka galite sužinoti svarbią informaciją ar gauti naudingų patarimų, kurie pagreitins tikslų pasiekimą. Neblogai klostysis mokslai, dalykiniai susitikimai, draugiški susibūrimai bei veikla, susijusi su informacija, kompiuteriais, transportu, kelionėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Teks susitelkti ties gana rimtais darbais, tad laisvalaikiui gali nelikti laiko. Imkitės tik išties svarbių darbų, skirkite tik rimtus, prasmingus susitikimus ir venkite tuščių, neapgalvotų pajuokavimų. Rimtumas, konkretumas ir atsakingas požiūris į savo veiklą – reikalingiausi dienos bruožai. Pasistenkite svarbiausius dienos darbus užbaigti iki 20 val.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palanki diena ateities planams kurti, planuoti kelionę ar ilgai trunkantiems ir dideliems projektams pradėti. Lydės visokeriopa sėkmė tiek darbe, tiek ir meilės reikaluose, todėl išnaudokite dieną tinkamai, pasistenkite nesiblaškyti dėl smulkmenų ir netinginiauti. Palanku kreiptis į viršininkus ar autoritetingus žmones, iš kurių tikitės pritarimo, pagalbos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dienos fonas suformuos situacijas, kurios skatins vidinį išsigryninimą, apsivalymą nuo nebereikalingų prisirišimų. Tai puikus metas atsisakyti žalingų įpročių, nutraukti varginančius santykius ar neefektyvią veiklą. Šiandien įvesti reikiamą tvarką savo gyvenime bus lengviau nei paprastai, todėl neatidėliokite pokyčių ir imkitės reikiamų veiksmų, net jei pradžia ir bus kiek bauginanti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Svarbi tema taps santykiai, bendradarbiavimas, tad būti vienumoje ir atsisakyti bendravimo nėra tinkamas metas. Šiandien bus svarbu įsiklausyti į situaciją ir padaryti viską, ką tik galite, kad santykiai su jums svarbiais žmonėmis taptų geresni ir nuoširdesni. Tai taip pat palanki diena įvaizdžiui formuoti, savo veiklai pristatyti bei sutartims sudaryti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pasirūpinkite savo sveikata, mityba - tai metas, kuomet reikiama informacija ateis tarsi savaime, o jums tereikės ja praktiškai pasinaudoti. Organizmas siųs aiškius signalus, į kuriuos pravartu atkreipti dėmesį. Darbe laukia daug smulkių, tačiau būtinų darbų, nuo kurių nepavyks išsisukti, nors toks noras ir gali užplūsti. Visgi teks daryti tai, ką reikia, o ne ko norite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Galimai sulauksite ne tik malonių komplimentų, bet ir smulkių dovanų, kurios praskaidrins dieną. Priešingos lyties atstovų dėmesio išties nestokosite, trauksite aplinkinius lyg magnetas. Šypsena ir pasitikėjimas savimi leis jums šiandien lengvai gauti norimus dalykus. Vakarą patartina skirti ne poilsiui, bet tvarkymuisi, mokslams ar svarbiems darbams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Leiskite sau užsiimti malonia veikla, ilgiau pamiegoti, pasivaikščioti ar paragauti norimų patiekalų – šie paprasti dalykai atneš žymiai daugiau naudos nei bandymai veržtis į priekį darbe. Neapsikraukite reikalais, kurie gali palaukti, ir venkite žmonių, kurie sukelia negatyvias emocijas. Būsite jautrūs emociškai, lengviau pažeidžiami, tad saugokite save ir atsirinkite kontaktus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nusimato intensyvi ir įdomi diena, tačiau tik tuo atveju, jei neatsiribosite nuo žmonių ir aktyviai komunikuosite. Palanku planuoti darbinius susitikimus, pasirašyti sutartis. Taip pat tai puikus metas smagiems susibūrimams su bičiuliais, tačiau vakarą geriau praleisti ramioje aplinkoje, kadangi dideli žmonių susibūrimai erzins ir greitai išvargins.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jausite poreikį pasirūpinti savo gerove ir padaryti viską, kad gyvenimas taptų patogesnis ir malonesnis. Tai išties savalaikis noras, kadangi šiandien puikiai pavyks realizuoti savo talentus ir jų dėka suteikti apčiuopiamos naudos ne tik sau, bet ir kitiems. Galite gauti perspektyvų darbo pasiūlymą, kuris turės potencijos augti ir plėstis ilgą laiką.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Skirkite dieną sau, tačiau pravartu būtų laiką praleisti aktyviai, todėl atsisakykite linksmybių ar didesnio nei būtina poilsio ir užsiimkite savo talentų realizavimu. Jėgų ir gebėjimo pritraukti aplinkinių dėmesį turėsite pakankamai, tad nevenkite parodyti kitiems geriausius savo talentus. Vakarą jau patartina praleisti kiek ramiau, mylimų žmonių draugijoje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Saugokite save nuo svetimos įtakos ir neleiskite kitiems primesti jums savo valios. Apribokite kontaktus ir daugiau būkite vienumoje – tai leis atsigauti, pasikrauti jėgų, kurių prireiks ateities darbams. Tai viena iš tų dienų, kai patartina neskubėti ir užsiimti tik įprastais, kasdieniais reikalais, kuriuos puikiai išmanote. Turėsite puikų grožio, stiliaus pojūtį, tad pasirūpinkite savo įvaizdžiu.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius