Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – sausio 26 d.

Net ir tas, kuris spygliuotas, gyvenime turi savo misiją. Nėra vien tik neigiamo vertinimo – atminkite tai ir ieškokite šviesių pusių!
Kaktusas
Kaktusas / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmasis pusdienis tinkamas beveik visiems darbams bei susitikimams. Veikdami ramiai nuveiksite daugiau, nei bandydami forsuoti įvykius. Antrasis pusdienis kiek mažiau sėkmingas darbui ir bendravimui, tačiau išmintingų pastangų dėka išvengsite nesusikalbėjimų ir konfliktų. Norėdami išvengti nesusipratimų, pasistenkite neskirti svarbių reikalų nuo 17.40 iki 19.40 val.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ši diena jums viena geresnių savaitėje, ypač iki 17.40 val. Tai puikus metas realizuoti savo talentus, imtis to, kas leistų savarankiškai priimti sprendimus; ypač sėkmingi bus nauji sumanymai darbe. Vakaras suteiks malonių emocijų, kurias greičiausiai atneš bendravimas su jums brangiu žmogumi. Tai puikus laikas tiek šiltam buvimui su šeima, tiek ir meilės pasimatymams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Norėsis skirti laiko poilsiui, ramiam buvimui, tačiau neleiskite, kad jus užvaldytų niurzgėjimas dėl smulkmenų, pesimizmas, neleiskite sau liūdėti vienatvėje. Ieškokite to, kas įprastai pakylėja jūsų nuotaiką, pakrauna optimizmo. Vakaras žymiai geresnis, kupinas noro veikti, kurti, ieškoti savirealizacijos kelių. Investuokite savo energiją ir laiką į tuos dalykus, kurie gali atnešti apčiuopiamos naudos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Darbai seksis geriausiai tuo atveju, jei gebėsite dirbti išvien su kolektyvu, asmeninius norus suderinsite su kitų žmonių idėjomis. Aplinkybės vers atsisakyti to, kas sukelia sąstingį jūsų gyvenime, ir skatins priimti naujovės. Organizmas bus ypač jautrus, tad neterškite jo nesveikais maisto produktais ar svaigalais. Vakarą pasistenkite skirti kokybiškam poilsiui, jėgų kaupimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Darbinga diena, kuria patartina skirti tik svarbiems reikalams, negaišti laiko tuštiems pokalbiams ar nereikšmingai veiklai. Pirmausia atsisakykite nepasitikėjimo savo jėgomis ir drąsiai realizuokite save profesinėje sferoje. Siekite karjeros aukštumų, atskleiskite savo geriausią potencialą ir prisiimkite atsakomybę už savo darbą. Šios dienos kredo: kokios pastangos, tokie ir rezultatai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai puikus metas planuoti kelionę į užsienį, siekti mokslų, diegti naujas technologijas, skirti susitikimus svarbiems žmonėms, siekti paaukštinimo. Dienos fonas atneš jums išties daug palankių galimybių, kurias tereikės išnaudoti laiku. Meilės sferoje būsite sėkmingi, patrauklūs priešingos lyties atstovams, tad tai puikus laikas romantiškiems pasimatymams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Didesnę sėkmę ir likimo globą jaus tie, kurie nebijo rizikuoti, suklysti, nevengia prisiimti atsakomybės ir imtis išties didelių darbų. Dienos energija skatins išmokti į gyvenima pažvelgti kaip į žaidimą, kuriame reikia būti pasiruošusiems ir laimėti, ir pralaimėti. Tai puikus metas gyvenimo būdui keisti, atsisakyti žalingų įpročių, kovoti su negatyviais savo charakterio bruožais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasirūpinkite savo garderobu, įvaizdžiu - išvaizda šiandien bus svarbesnė nei įprastai. Pasistenkite prisitaikyti prie aplinkybių ir nepiršti aplinkiniams savo nuomonės, rasti harmoningą balansą tarp savo ir kitų žmonių poreikų. Meilės sferoje svarbu skirti pakankamai dėmesio partneriui ir atsižvelgti į jo prašymus, gerbti jo jausmus. Jei esate vieniši, tai puikus metas naujų santykių pradžiai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jausitės taip, tarsi visi per laiką susikaupę darbai būtų užgriuvę ant jūsų pečių būtent šiandien. Atsirinkite tik svarbiausius darbus, kurie negali laukti ir kuriuos privalote padaryti būtent jūs. Neprisiimkite darbų, kurie iš tikrųjų jums nepriklauso, o yra veikiau primesti aplinkinių. Pasirūpinkite savo kūnu, dieta ir atraskite balansą tarp darbo ir poilsio.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Neblogai seksis finansiniai, darbiniai, savirealizacijos reikalai. Jausite aplinkinių simpatiją, supratimą, paramą, tad svarbu išnaudoti šią pozityvios energijos kupiną dieną tokiems darbams, kurie gali atnešti rimtų pokyčių jūsų karjeroje. Aplink sklandys ne tik palaikymas darbe, bet ir meilės energija, tad nebūtų keista, jei sulauktumėte daug priešingos lyties atstovų dėmesio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Galimai reikės savarankiškai priimti keletą svarbių sprendimų ir darbe, ir namuose. Nevertėtų baimintis, kadangi šiandien jūsų intuicijos balsas bus ypač stiprus, tad klaidingų sprendimų tikimybė nėra didelė. Vakare aplankys išradingos idėjos, kaip pasiekti aukštumų karjeroje ir pagerinti savo finansinę padėtį - neignoruokite šių idėjų ir neatidėliokite jų įgyvendinimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai išties dinamiška ir produktyvi diena, kurios metu ilgai vilkinti reikalai gali spręstis tarsi žaibiškai, tad būkite pasiruošę keisti planus ir greitai reaguoti į besikeičiančias aplinkybes. Bendravimo dėka pavyks daug išspręsti ir sužinoti aktualią informaciją, kuri tarsi atidarys ilgai užrakintas duris, už kurių bus jūsų norimi dalykai. Vakarą skirkite mylimiausiems žmonėms, namams bei poilsiui.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius