Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – sausio 4 d.

Pirmasis naujų metų penktadienis. Ar palankios šiandien žvaigždės?
Sniego senis
Sniego senis / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia dar viena darbinga ir aktyvi diena, ypač antroji jos pusė. Penktadienį nusimato netikėtumų, susijusių su profesine veikla, planai ir aplinkybės gali staiga keistis. Seksis Avinams užsiimantiems nestandartine veikla, ieškantiems originalių sprendimų. Anksčiau kilę nesusipratimai sklaidysis, lengviau pavyks susitarti su reikiamais žmonėmis. Galimos finansinės įplaukos, sėkmingi vienkartiniai sandoriai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Antroji dienos pusė bus kur kas palankesnė ir smagesnė. Galite sulaukti pasiūlymų keliauti ar kitaip plėsti akiratį. Tinkamas laikas dalyvauti seminaruose, mokytis kažko naujo ar gilinti jau turimas žinias, tobulinti profesinius įgūdžius. Tai puiki diena meilei ir romantikai, turėsite progą užmegzti intriguojančią pažintį. Neatsisakykite kvietimų pasižmonėti, būkite socialiai aktyvūs.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių zodiako ženklo atstovams nepaprastai seksis. Nuolat atsidursite tinkamoje vietoje tinkamu metu. Jau kurį laiką brendusios permainos pasieks savo piką penktadienį – mokėkite prisitaikyti prie situacijos. Draugystė ar kolegiški santykiai staiga gali peraugti į slaptą romaną. Šią dieną fortūna jums šypsosis, tačiau bus ir nemažai pagundų – elkitės sąmoningai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžių laukia šauni diena. Pavyks susitarti su pačiais savimi – suderinti savo norus su savo įsipareigojimais. Palankus metas kanceliarinei veiklai, tiesa, labiau tinka pabaigti ar tęsti anksčiau pradėtus darbus nei imtis kažko naujo. Galite sulaukti netikėto, bet dosnaus dalykinio pasiūlymo – verta sutikti! Itin venkite konfliktinių situacijų darbo aplinkoje. Vakare nustebins smagūs giminaičių ar bičiulių vizitai, geros naujienos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Penktadienį Liūto zodiako ženklo atstovai jausis nepaprastai įkvėpti arba labai susipainioję. Venkite chaoso ir painių situacijų, visur siekite aiškumo ir paprastumo. Palankus metas reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu, namais tvarkyti, spręsti buitines problemas. Puikiai seksis Liūtams užsiimantiems menine, kūrybine veikla. Tai tinkama diena talentams puoselėti, ieškoti naujų pomėgių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms pavyks sėkmingai pabaigti anksčiau pradėtus darbus ar svarbų projektą. Pirmoji dienos pusė kiek įtempta, gal net konfliktiška, tačiau viskas išsispręs jūsų naudai, turėsite dėl ko švęsti. Šiandien jokiu būdu neužsidarykite namuose, neatsiribokite nuo žmonių. Tai diena, kuomet reikia spindėti, megzti naujas pažintis, leistis į nuotykius. Penktadienio vakarą netrūks romantikos, nuoširdžių komplimentų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienį galite jaustis kiek pasimetę, tarsi ne savo vėžėse. Vidinis nestabilumas skatins blaškymąsi ir klaidas. Kreipkitės patarimo į žmones, kuriais pasitikite, gerai įsiklausykite į informaciją, atėjusią iš aplinkos. Pirmoji dienos pusė daug aktyvesnė, tačiau venkite skubotų sprendimų. Vakare dėmesys nukryps į buitines problemas, gali laukti daugiau nesusipratimų su šeimos nariais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Diena nei gera nei bloga, daug kas priklausys nuo jūsų valios ir asmeninių pastangų. Labiausiai seksis meilėje bei finansiniuose reikaluose. Jei vis dar esate vieniši, suskubkite pasinaudoti stipria Veneros įtaka – rodykite iniciatyvą, būkite socialiai aktyvūs. Šią dieną lengvai pritrauksite pinigus į savo gyvenimą, tačiau bus sunku juos išlaikyti – vis norėsis pasilepinti, papramogauti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien nuo kalbų reikės pereiti prie darbų. Penktadienį savo vertę turėsite įrodyti ne tik gražiais žodžiais, bet ir konkrečiais rezultatais. Nebus lengva prisiversti imtis praktinių, nuobodžių darbų. Vis tik, nebėkite nuo savo įsipareigojimų, kitaip galite ilgam susigadinti savo gerą vardą. Šią dieną bus daug pagundų, ypač vilios svaigalai. Vakarą leiskite kuo ramiau, neprovokuokite konfliktinių situacijų, venkite impulsyvaus išlaidavimo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Gali tekti ištarti sudie, atsisveikinti su praeitimi. Atlikite reikiamas korekcijas, atsisakykite nebeproduktyvių darbo metodų. Kuo daugiau inovatyvumo ir originalumo, tuo geriau – penktadienį tai bus raktas į sėkmę. Gali pasitvirtinti svarbūs sandoriai, įvykti reikšmingi susitarimai. Geras laikas keisti darbą, palanku vykti į komandiruotes, investuoti į transporto priemones.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai sėkmingiausia šios savaitės diena! Didžiausi pasiekimai laukia profesinėje veikloje. Visi penktadienį atėję pasiūlymai bei naujos pažintys bus sėkmingi ir perspektyvūs. Daugeliui Vandenių teks kažką keisti, iš esmės transformuoti. Net neabejokite – tai tik į gerą. Viską, kas svarbiausia, spėkite atlikti pirmoje dienos pusėje, vėliau bus daugiau chaoso, didesnė klaidų tikimybė. Šiandien pasiteisins tai, kas originalu ir inovatyvu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Penktadienį sėkmingai realizuosite savo sumanymus. Laukia džiugus įvykis, triumfas. Negailėkite jėgų, dėkite visas pastangas, investuokite turimus resursus ir jums pasiseks. Dienos ypatybė – reikia kliautis tik savimi ir aktyviai veikti, nepasiteisins aklas tikėjimas sėkme. Šiandien stabilizuosis dalykiniai reikalai, pavyks taikiai išspręsti anksčiau kilusius nesusipratimus. Palanku tvarkyti finansinius reikalus.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje