Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – sausio 8 d.

Pokyčių laikas tęsiasi – šiandien po pietų dar pora planetų pakeis savo padėtį Zodiako ženkluose: už žinias, jų perdavimą ir prekybą atsakingas Merkurijus pereis iš informaciją labai aiškiai struktūruoti reikalaujančio Ožiaragio ženklo į Merkurijui itin palankios oro stichijos ženklą – laisvą, inovatyvų, informacinių ir kitų naujų technologijų plėtrą skatinantį Vandenio ženklą. Jo vietą pakeis gražioji ir malonioji Venera, iš optimizmą, keliones, mokslo ir teisingumo plėtrą palaikančio Šaulio perėjusi į santūrųjį, žemišką ir gana konkretų Ožiaragį.
Šypsena
Šypsena / Vida Press nuotr.

Kalbų bus daugiau, laisvą žodį sustabdyti sunkiau, tačiau bendravime išskaičiavimo taip pat užteks – nukris kai kurios kaukės, paaiškės, kas yra kas, taps gana normalu konkrečiai ir aiškiai išsakyti savo poreikius ar jausmus, kad ir kokie merkantiliniai jie būtų. Tiesa, didelių emocijų bus mažoka, užtat šį mėnesį bus puikus laikas prisiminti klasiką – tiek mene, tiek ir aprangoje.

O ši diena bus išties maloni: fonas švelniai jausmingas, kai norima išties suvokti, kokia viso to, kas daroma, kas vyksta, prasmė ir, jeigu jau daroma, tai daryti iš esmės ir iš širdies. Mėnulis, keliaujantis gilius pokyčius skatinančiu Skorpiono ženklu, jau senas, tačiau puikiai sutars su Saule Ožiaragyje, tad laikas itin palankus apibendrinimams, analizei, žinioms struktūrizuoti, peržiūrėti tai, kas turima, įgyta, ir paieškai, kaip būtų galima turimas gėrybes panaudoti.

Šiandien svarbu mažiau blaškytis ir daugiau dėmesio skirti sau ir artimiesiems, šeimai, vaikams, visų gerovei.

Itin palanku šiandien būtų bent iš dalies rengtis baltai, gelsvai ar rožine spalva, stiprybės teiktų ametistas, ypač platinoje.

Maistas turėtų būti lengvas ir paprastas, naminis: košės, pieno produktai, medus, atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena gali būti kiek keistoka – tarsi ir sėkminga, viskas aplinkui gana ramu, veiksmo mažoka, nors veikti norisi, tačiau viduje tvyranti įtampa ir laukimas kažko stabdo. Šiandien išties vertėtų stabtelėti, apsižiūrėti, susivokti, įvertinti tai, ką turite ir palaukti, pažiūrėti kur link vėjas pučia. Rytoj aiškumo jau bus daugiau, o nuo kitos savaitės vidurio bus galima galvoti ir apie naujus darbus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Iš jūsų besiveržiantis garas gali išties gąsdinti aplinkinius, iššaukti darbdavių nepasitenkinimą, tačiau jūsų pastangos kažką iš esmės pakeisti šiandien gali būti mažai naudingos – skubėti dar anksti, tačiau dar kartą pasitikrinti savo poziciją, pasikonsultuoti su išmanančiais, išsiaiškinti vyraujančias tendencijas ir tik tuomet apgalvoti veiksmus, verta.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Veiklos šiandien turėsite daug – net jei ir nelabai reikės, būsite linkę pasirūpinti greta esančiais, jų savijauta ar poreikiais – itin palanki diena daugiau dėmesio skirti savo ir artimųjų sveikatai, pasigilinti į problemų priežastis ir tuo pačiu atjausti, parodyti nuoširdų dėmesį sergantiems ar turintiems kitokių problemų. Jaudulys, kad dėl to tenka atidėti darbus, šiuo atveju mažai padės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų savijauta šiandien, jei ne prisiimti įsipareigojimai ir pažadai, kuriuos žūt būt turite vykdyti, turėtų būti labai maloni. Nusiteikite, kad padarysite viską, ką galite, kylančių problemų sprendimui ir problemos spręsis, aplinka jus palaikys, o jūs tuo pačiu turėsite progos pamatyti daug gražaus aplinkiniuose, savyje, pasidžiaugti pasauliu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puiki diena pasidžiaugti namiškių, artimųjų šiluma ir parodyti daugiau atjautos, supratimo tėvams, pasigilinti į giminės istoriją, savo šaknis, įvertinti paveldėtas tradicijas, gyvenimo pamokas ir tuo pačiu pasirūpinti savo ir artimųjų gera savijauta, namų įranga, taip pat pasigilinti į psichologines ligų, problemų priežastis, paieškoti būdų jas spręsti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų protas šiandien bus itin aktyvus, būsite linkę veikti, ieškant būdų išspręsti įvairiausias su būtinais darbais susijusias problemas ir ne bet kaip, bet suvokiant jų priežastis ir pasekmes. Tai gerokai pasunkina užduotį, o darbų ir reikalų gana daug, tad įtampos norint juos visus suderinti bus gana daug – nusiteikite įtemptai, tačiau rezultatyviai dienai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nuo šiandien kurį laiką namai taps išties jūsų ramybę saugančia tvirtove, kurioje rasite priebėgą nuo visų iššūkių, galėsite atsipalaiduoti, jausitės saugiai, atgausite jėgas – naudokitės tuo, ypatingai jeigu teks gesinti finansinius gaisrus, kils įvairių su nekilnojamuoju turtu, vaikų poreikių tenkinimu susijusių problemų. Šios dienos išlaidos, skirtos pagerinti jūsų ir artimųjų savijautą turėt pasiteisinti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Turbūt labiausiai šiandien norėsite panirti į kūrybos ir muzikos pasaulį, o labiausiai – tai pasidalinti savo atradimais su kitais. O gal atvirkščiai – išmokti kako tokio naujo, kas suteiktų jums sparnus, įgalintų kurti? Būsite ryškūs, matomi ir tikrai rasite geriausią būdą saviraiškai, nepaisant to, kad galbūt jaučiatės per mažai įvertinti ar suprasti, apriboti aplinkybių – išeitis visada yra.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Vertybių klausimą šiandien derėtų iškelti į pirmą vietą ir sutiekti sau galimybę žvilgtelėti, įvertinti tai, ką paveldėjote, turite atsinešę iš vaikystės, tėvų namų, ką jums suteikė jūsų aplinka ir kas jums patiems yra svarbiausia, ką geriausio pasauliui galėtumėte suteikti išnaudodami geriausias savo savybes? Darbų daug, tačiau pirmiausia jie turi būti prasmingi jums.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Atsakomybės jums pastaruoju, o ir artimiausiomis dienomis, tenka gana daug, tad nusiteikite veiklai – jūsų reikės daug kam, tad bus svarbu išlaikyti ramų nusiteikimą, leisti gyvenimui tekėti ir imtis tik to, kas iš tiesų būtina. Būkite itin sąmoningi imdamiesi didesnių darbų, idėjų įgyvendinimo, norėdami pradžiuginti artimuosius – bus itin svarbu gerai viską apskaičiuoti, sužiūrėti visus dokumentus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas nuveikti ką nors tokio, kas atrodytų mažai racionalu, tačiau jums labai svarbu – nuoširdumas, atvirumas, gebėjimas pajausti dienos tėkmę šiandien neš sėkmę ir tuo pačiu jums patiems suteiks galimybę labiau pažinti save. Tiesa, situacija namuose lieka ir toliau gana sudėtinga, tačiau nuo šiandien pasijausite šiek tiek geriau, bus lengviau suvaldyti įtampas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Graži diena, kai būtų itin tinkamas laikas skirti daugiau laiko susitikimams su draugais, bendraminčiais, darbui grupėse, ieškoti idėjų ir galimybių jas spręsti, taip pat ir jau nuveiktų darbų aptarimui, įvertinimui ir minčių apie naujus darbus generavimui – būsite išties stiprūs savo idėjomis, tačiau bus labai svarbu vengti aštresnių pasisakymų, konfrontacijos, juolab skubių veiksmų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje