Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 1 d.

Darbo savaitė baigsis gana sudėtinga diena, profesinėje veikloje, asmeniniuose santykiuose pareikalausiančia gana didelio susitelkimo ir diplomatinių gebėjimų, geranoriškumo, gebėjimo išlaikyti pagarbą kiekvienam žmogui, ypač vyresniems, labiau patyrusiems, laikytis taisyklių, tačiau tuo pačiu apginti ir savo teises bei interesus, prašyti laikytis susitarimų ir kitus arba pagalvoti apie pokyčius bendradarbiavime.
Ramybė
Ramybė / 123RF.com nuotr.

Tiesa, karštakošiški sprendimai šiandien mažai padės, tad kantrybė taip pat bus svarbi. Gera žinia ta, kad kiekviena įtempta situacija turės savo pozityvius išeities variantus, tik bus svarbu rinktis tą variantą, kuris galbūt sudėtingesnis, tačiau suvokiate ir, svarbiausia, jaučiate, kad yra teisingas. Sulaukus kritikos bus itin svarbu reaguoti ramiai ir konstruktyviai, prisiimti atsakomybę už savo žodžius bei veiksmus, saugoti save nuo galimų manipuliacijų ar apgavysčių, tikrinti informaciją, pasirašomus dokumentus.

Nuotaika gali būti gana optimistinė – Mėnulis keliauja su dosnumu, kūryba, džiaugsmu, vaikyste, laisvalaikiu siejamu Liūto Zodiako ženklu, kuomet norisi teikti dovanas, rasti laiko atsikvėpti, papramogauti. Palankus metas dirbantiems kultūros srityje, su vaikais, renginių organizatoriams. Gerai disciplinuotai susiorganizavus darbus galima bus ištaikyti laiko ir mažai šventei, tačiau svarbu turėti kuo mažiau lūkesčių, nes aplinkybės gali kai ką pareguliuoti savaip. Naujus darbus, stambesnius pirkinius atidėkite kiek palankesniam metui.

Šiandien gerą nuotaiką palaikyti padės sidabrinė, perlamutrinė, oranžinė aprangos spalvos, puoškitės citrinu arba hiacintas (gelsvai oranžinis cirkonas), sidabro dirbiniais. Maistas taip pat turėtų sietis su džiaugsmu ir Saulės šviesa, švente – valgykite daugiau citrusinių ar kitų vaisių, gerkite jų sulčių, pasaldinkite gyvenimą cukatomis, medumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien jausitės gana pakylėtai ir džiaugsmingai, būsite linkę papokštauti ar imtis kūrybos, anksčiau pradėti savaitgalį, tačiau nusiteikite, kad šiomis dienomis pirmiausia svarbu koncentruotis į profesinius įsipareigojimus, vengti blaškymosi ar tuščių kalbų. Perdėtas atlapaširdiškumas gali atrodyti keistai, tačiau laiku ir vietoje pasakytas komplimentas gali praskaidrinti bet kokią situaciją.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors darbai ir rūpesčiai laiko jus rimtoje įtampoje, šiandien būsite linkę daugiau pasvajoti apie namus ir vaikus – bent jau vakare pradžiuginkite juos savo dėmesiu, maža dovanėle, pasistenkite taip susiorganizuoti darbus, kad liktų laiko ir antrajai pusei. Venkite blaškymosi, skubos, noro viską padaryti tobulai, tačiau profesionalumas darbe ir gebėjimas garbingai apginti savo interesus bus būtini.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palanki diena bendravimui, reikalingų žmonių, informacijos paieškai – skambučių, naujienų srautas gali gerokai sutrikdyti jūsų darbus, tačiau bus labai svarbu palaikyti tam tikrą balansą. Patys mažiau kalbėkite, dalinkitės ar vadovaukitės tik patikrinta informacija. Būkite dėmesingesni vaikų, mylimo žmogaus sveikatos būklei, tačiau venkite skubotų veiksmų, priimkite vyresnių žmonių pagalbą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pinigingos dienos, tačiau pasistenkite suvaldyti impulsyvius norus čia ir dabar kažką įsigyti. Nors atrodys, kad jums viskas sekasi, turimi įsipareigojimai reikalauja saikingumo, tad verčiau imkitės darbo ar bent ieškokite uždarbio galimybių, susilaikykite nuo noro aplinkinius, ypatingai antrąja pusę, mokyti, kaip reikia gyventi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai jūsų dienos. Mėnulis keliauja jūsų ženklu, regis, turite ir galite daug ką pasakyti kitiems, tačiau turite ir pakankamai rimtų įsipareigojimų, atsakomybių, tad norą save parodyti tenka atidėti. Visa laimė, kad bent namuose jaučiate palaikymą. Būkite itin dėmesingi kiekvienam žodžiui, gaunamai bei pateikiamai informacijai – bus svarbu įsigilinti į situaciją ir apginti savo bei artimųjų interesus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jums prasidėjo šiek tiek sunkesnis laikas, tad porai dienų pasistenkite planuoti mažiau darbų, susilaikykite nuo naujų idėjų įgyvendinimo, verčiau ramiai pabaikite savaitės reikalus, tvarkykitės, apgalvokite tai, kas per pastarąjį metą įvyko, kur link toliau norėtumėte eiti. Būkite dėmesingesni vaikams ir jų poreikiams, prireiks gerų diplomatinių sugebėjimų, jei norėsite išvengti priekaištų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienio mintys bus linkusios krypti į savaitgalio nuotaikas, vertėtų suplanuoti smagų susitikimą su draugais ar bičiuliais, tačiau nusiteikite, kad situacija gali greitai keistis, tad ramiau reaguokite į įvairius trukdžius, ieškokite būdų gražiuoju apginti savo interesus į poilsį ir laisvalaikį. Galite sulaukti skausmingų partnerio priekaištų, tačiau tai tik proga prisiminti, kad patys atsakote už save.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Labai intensyvios, emocionalios dienos, kuomet gautos žinios gali tiek išgąsdinti, tiek pradžiuginti. Verta apgalvoti gautus darbo pasiūlymus, jeigu tai išties jūsų tiek jūsų materialius interesus, tiek sielos poreikį atitinkanti veikla. Susilaikykite nuo skubotų veiksmų, verčiau ramiai darbuokitės, pabaikite, taisykite, ką reikia, ir labiau pasirūpinkite savo sveikata.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Panašu, kad šiandien jus aplankys įkvėpimas, būsite linkę pasidalinti savo atradimais bei naujienomis su visu pasauliu, palankus metas pabaigti spręsti susikaupusius reikalus, užsitęsusius konfliktus, atiduoti ar atgauti skolas. Pasistenkite šiek tiek mažiau kalbėti, sudarykite progą save parodyti ir aplinkiniams, o svarbiausia – galvokite, ką sakote ar darote, yra rizikos patekti į kvailą situaciją.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Emocijas suvaldyti šiomis dienomis gali būti sudėtinga, ypatingai jeigu greta kitų reikalų dar teks skubiai spręsti finansinius reikalus, vykdyti įsipareigojimus ar atiduoti skolas. Visa laimė, kad turite reikiamoje vietoje mielai jums padedantį žmogų. Susilaikykite nuo dviprasmiškų sprendimų, tačiau palanku ieškoti naujų pragyvenimo ar net išgyvenimo strategijų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kartais reikia atsipalaiduoti ir leisti gyvenimui tekėti savo vaga, ypatingai kuomet kalba eina apie asmeninius santykius – seksis tiems, kurie sugebės suderinti griežtumą, profesionalumą su šiltu jumoru, lengvumu ir kūrybiniu polėkiu, konfliktus spręsti diplomatiškai. Susilaikykite nuo perdėtai emocingų pareiškimų, asmeniškumų ir skubotų išlaidų, nebent tai būtų nuoširdi labdara.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gyvenimas sukasi labai greitai, tačiau daug kas tarsi plaukia pro šalį – daug kur esate daugiau stebėtojas, linkę ramiai atlikti savo pareigas, spręsti skubius reikalus, apginti savo ir šeimos interesus, tačiau jums rūpi gerokai daugiau, gilesni ir platesni dalykai. Vis dėlto šiandien bus būtina atkreipti dėmesį į sveikatos reikalus, pasirūpinkite gera vaikų, artimųjų savijauta.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius